Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karola&gacek napisał(a):
Witamy :multi:
Oj, to teraz w każdej psiej galerii zdjęcia z psami z brzuchami do góry :evil_lol:

A bo każdy teraz leniuchuje :evil_lol: Ładnie to tak? :evil_lol:

Posted

Dziękujemy. :loveu:
Mam trochę fot wynalezionych w komputerze jeszcze za czasów starego aparatu. :evil_lol: Mam też filmik z "przybij piątkę", "buzi", "wstydź się", "obrót", "hop" i jak mi na brzuch wchodzi, ale nie wiem czy ktoś chce to wszystko. :cool3:

Posted

[quote name='Moniek193']Rozumiem, że speszyl for mi:loveu: Śliczna, więc teraz daj 2:diabloti:

Proszę, dla Ciebie zdjęcia głupola. :eviltong:

Posted

mam tyle nauki do bierzmowania z religii, że nie wyrabiam. Cały jeden dział za jednym razem, a w tym dziale jest ze 100 pytań, a podobno najprostszy i najkrótszy. :angryy: :roll:

Ostatnie wygłupy

i idziemy spać

;)

Posted

Ania! napisał(a):
Ładnie to tak psa rozpuszczać i pozwalać mu na łóżku się rozwalać? :evil_lol::evil_lol:

Dobrze, że pies mały, bo gdyby był większy, to bym musiała pewnie na podłodze spać. :evil_lol:

NATKA napisał(a):
Boskie te foty, a szczegulniaście ta :loveu:
http://i43.tinypic.com/2i9qotz.jpg

zmierzchnica napisał(a):
http://i43.tinypic.com/2i9qotz.jpg

Słodkie :lol:

To na bierzmowanie się uczy? :hmmmm: Nie zazdroszczę, ja nie musiałam nic robić :diabloti: Katechezę przedmałżeńską też już odbyłam, przynajmniej na papierku :evil_lol:

My musimy się tego uczyć, bo mówią, że bez tego nie dopuszczą do bierzmowania, ale znam osoby, które tego nie zdały i były bierzmowane.
bezsens. :roll: