WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 I....mamy mieć występ w szkole podstawowej. super !!! :multi: Quote
Pestka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cavy napisał(a):Ale Was tu dużo. :evil_lol: Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. :loveu: Nowych zdjęć póki co nie mam, ale pochwale się moim utalentowanym psiskiem. Pilnie się uczy i bardzo szybko. Wczoraj zaczęliśmy uczyć się "przybij piątkę" i cofania do tyłu i dzisiaj Niuniek już umie to niemalże doskonale. Jestem pod wrażeniem. :crazyeye: I....mamy mieć występ w szkole podstawowej. :shake: No cóż, powinnam się cieszyć, ale już się boję. Składka ma iść na naszą lecznicę weterynaryjną bodajże, remont jakiś. Dzisiaj dostałam telefon właśnie od weterynarza, czy bym się nie zgodziła. Przypomniał sobie o mnie, bo kiedyś podczas jednej z wizyt kontrolnych chwaliłam się, co to Tofk nie umie. Ma to na celu pokazać dzieciom z podstawówki, że najważniejsze jest skupienie i ciągły kontakt z psem. oO' Dziwne, no ale dobra. :evil_lol: Jak proponują, to czemu nie. :eviltong: Musimy się douczyć paru rzeczy i za dwa tygodnie będziemy dawać czadu. :p To super macie - widać, że się rozwijacie :multi: Quote
Cavy Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dziękujemy bardzo. :multi: Ja dzisiaj się budzę, patrzę przez okno, a tu mnóstwo śniegu. Zwariowała ta pogoda całkiem. Toż to przecież środek października jest! Oczywiście Tofik uradowany już szaleństwa na śniegu były i wrócił do domu cały w kulkach śnieżnych. :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 szkoda ze u nas jeszcze nie pada , Neron uwielbia zabawy na śniegu :multi: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cavy napisał(a):Dziękujemy bardzo. :multi: Ja dzisiaj się budzę, patrzę przez okno, a tu mnóstwo śniegu. Zwariowała ta pogoda całkiem. Toż to przecież środek października jest! Oczywiście Tofik uradowany już szaleństwa na śniegu były i wrócił do domu cały w kulkach śnieżnych. :evil_lol: Dużo napadało? Bo u nas to w sumie pada i pada...ale na trawie od razu się topi :/ Quote
Cavy Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Oj dużo, dużo, całą trawę przykryło. Jak byłam z Tofem na łąkach, to miał śniegu po sam brzuch. :shake: Quote
łamAga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 aleeee super :multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Georgia]ale śneigu :placz::placz:[/FONT] Quote
Czarnulka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jak dużo śniegu u nas nic nie ma .:( ale pada i pada jedynie na dachach.. Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i35.tinypic.com/spdkwo.jpg u nas też tak ;) Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zostaw ten snieg i chodz do nas na plaze!! Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i36.tinypic.com/2aahhza.jpg wymiziać po brzuszku ode mnie :loveu: Quote
Shel Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nie no kolejna galeria do której weszłam i o śniegu wszyscy :lol: to mnie prześladuje :placz: Quote
Cavy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Witamy nadal zimowo i śnieżnie. Śniegu nie ubywa, a wręcz przeciwnie - przybywa. Wczoraj prądu nie miałam od wieczora, dopiero rano dostałam. Sieć PLUS tez nie działała, więc nie miałam co robić. :lol: To sobie pomyślałam, że z Tofem poćwiczymy, to pozapalałam mnóstwo świeczek w pokoju i tak fajnie, romantycznie było. :cool3: Dwa stare zdjęcie jeszcze jak śniegu nie było. :roll: i domowe. jaka mina. :lol: tak ładnie jest uwieczniony Tofik w ramce, która stoi na moim biurku :loveu: :eviltong: Tyle, bo i tak mało ludzi nas odwiedza. :shake: :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cavy napisał(a):Tyle, bo i tak mało ludzi nas odwiedza. :shake: :evil_lol: Jak to mało? Mnóstwo ludzi Was odwiedza :eviltong: Zdjęcia świetne. Braku prądu nie zazdroszczę, chociaż siedzenie przy świecach ma swój urok :lol: Quote
Foxowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 E to u was sporo śniegu. U mnie troche mniej było ale już stopniał i takie białe plamy zostały na trawie i okolicach jej. Ciapa okropna... Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Georgia]jaki przerażony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i34.tinypic.com/e0oa38.jpg coś Ty mu pokazała?[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tofik :loveu: http://i35.tinypic.com/spdkwo.jpg dużo macie śniegu :razz: my mieliśmy podobnie ale do dzisiaj trochę śniegu stopmniało i została chlapa :cool1: Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja was codziennie odwiedzam i do nas codziennie zapraszam :D Quote
Cavy Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dziękujemy. Pomału trwają przygotowania w domu do przybycia nowego domownika. Pierwsza rzecz niezbędna czyli obroża kupiona. :evil_lol: Firmy Muscat, równe 10 zł kosztowała. Cudna jest, piękny ma kolor w rzeczywistości. :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bardzo ładna obróżka :lol::lol: U mnie też trwają przygotowania :multi: Quote
Ola164 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bo ja nie w temacie :oops: Kto i kiedy sie pojawi? Quote
Recommended Posts