Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
Ale Was tu dużo. :evil_lol:
Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. :loveu:

Nowych zdjęć póki co nie mam, ale pochwale się moim utalentowanym psiskiem. Pilnie się uczy i bardzo szybko. Wczoraj zaczęliśmy uczyć się "przybij piątkę" i cofania do tyłu i dzisiaj Niuniek już umie to niemalże doskonale. Jestem pod wrażeniem. :crazyeye:
I....mamy mieć występ w szkole podstawowej. :shake:
No cóż, powinnam się cieszyć, ale już się boję. Składka ma iść na naszą lecznicę weterynaryjną bodajże, remont jakiś. Dzisiaj dostałam telefon właśnie od weterynarza, czy bym się nie zgodziła. Przypomniał sobie o mnie, bo kiedyś podczas jednej z wizyt kontrolnych chwaliłam się, co to Tofk nie umie.

Ma to na celu pokazać dzieciom z podstawówki, że najważniejsze jest skupienie i ciągły kontakt z psem. oO'

Dziwne, no ale dobra. :evil_lol:
Jak proponują, to czemu nie. :eviltong: Musimy się douczyć paru rzeczy i za dwa tygodnie będziemy dawać czadu. :p

To super macie - widać, że się rozwijacie :multi:

Posted

Dziękujemy bardzo. :multi:

Ja dzisiaj się budzę, patrzę przez okno, a tu mnóstwo śniegu. Zwariowała ta pogoda całkiem. Toż to przecież środek października jest!
Oczywiście Tofik uradowany już szaleństwa na śniegu były i wrócił do domu cały w kulkach śnieżnych. :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Dziękujemy bardzo. :multi:

Ja dzisiaj się budzę, patrzę przez okno, a tu mnóstwo śniegu. Zwariowała ta pogoda całkiem. Toż to przecież środek października jest!
Oczywiście Tofik uradowany już szaleństwa na śniegu były i wrócił do domu cały w kulkach śnieżnych. :evil_lol:

Dużo napadało? Bo u nas to w sumie pada i pada...ale na trawie od razu się topi :/

Posted

Witamy nadal zimowo i śnieżnie. Śniegu nie ubywa, a wręcz przeciwnie - przybywa.
Wczoraj prądu nie miałam od wieczora, dopiero rano dostałam. Sieć PLUS tez nie działała, więc nie miałam co robić. :lol: To sobie pomyślałam, że z Tofem poćwiczymy, to pozapalałam mnóstwo świeczek w pokoju i tak fajnie, romantycznie było. :cool3:
Dwa stare zdjęcie jeszcze jak śniegu nie było. :roll:

i domowe.

jaka mina. :lol:

tak ładnie jest uwieczniony Tofik w ramce, która stoi na moim biurku :loveu:

:eviltong:
Tyle, bo i tak mało ludzi nas odwiedza. :shake: :evil_lol:

Posted

Dziękujemy.
Pomału trwają przygotowania w domu do przybycia nowego domownika. Pierwsza rzecz niezbędna czyli obroża kupiona. :evil_lol:

Firmy Muscat, równe 10 zł kosztowała.
Cudna jest, piękny ma kolor w rzeczywistości. :loveu: