Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zmierzchnica']Posłuszeństwo w tofikowym wydaniu jest przesłodkie :loveu::lol:
i zabawne :evil_lol:

[quote name='deer_1987']http://i37.tinypic.com/352i1zr.jpg
ale fajny pomysl na fotke!

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]grzeczny i posłuszny chłopczyk :)[/FONT]
Dziękujemy. :loveu:

Dzisiejsze spacerowe.

kolega Tofika, który również ma na imię Tofik. :evil_lol:

Posted

Ale Was tu dużo. :evil_lol:
Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. :loveu:

Nowych zdjęć póki co nie mam, ale pochwale się moim utalentowanym psiskiem. Pilnie się uczy i bardzo szybko. Wczoraj zaczęliśmy uczyć się "przybij piątkę" i cofania do tyłu i dzisiaj Niuniek już umie to niemalże doskonale. Jestem pod wrażeniem. :crazyeye:
I....mamy mieć występ w szkole podstawowej. :shake:
No cóż, powinnam się cieszyć, ale już się boję. Składka ma iść na naszą lecznicę weterynaryjną bodajże, remont jakiś. Dzisiaj dostałam telefon właśnie od weterynarza, czy bym się nie zgodziła. Przypomniał sobie o mnie, bo kiedyś podczas jednej z wizyt kontrolnych chwaliłam się, co to Tofk nie umie.

Ma to na celu pokazać dzieciom z podstawówki, że najważniejsze jest skupienie i ciągły kontakt z psem. oO'

Dziwne, no ale dobra. :evil_lol:
Jak proponują, to czemu nie. :eviltong: Musimy się douczyć paru rzeczy i za dwa tygodnie będziemy dawać czadu. :p

Posted

Jak ktoś zrobi, to będą. :D W co raczej wątpię. :shake:

Jeszcze i tak dobrze nie wiadomo, czy coś faktycznie z tego wyjdzie, ale mam nadzieje, że tak i wreszcie się publicznie pokażemy mimo tego, że i tak zbyt mało umiemy. :lol: Co to jest tych paręnaście komend. :shake:

Posted

dokładnie... trzeba uświadamiać dzieci bo później będzie za późno... np. ostatnio widziałam ojca z synem... mieli suczkę dalmatyńczyka, ten syn mógł mieć z 5 lat... prowadził tego psa i co chwile chlast smyczą po plecach, a ona się biedna z bólu kuliła... ojciec patrzył na synka takim wzrokiem jakby pochwalał jego zachowanie... tak się wkurzyłam że postawnowiłam zagadać tego tego typa i powiedzieć mu co o nim myśle... a ten "to nie pani interes to mój pies i moge z nim robić co chce" to ja mu powiedziałam że się nie zdziwie jak na stare lata będzie zdychał a jego ukochany synek będzie mu robił to co on teraz robi temu psu... ehhhh :shake: