Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tonacja']http://i36.tinypic.com/17sbb5.jpg
Piękny pyszczek... i jak ładnie pozuje :cool3:

Fajnie, ze będziesz miała nowego mieszkańca pod swoim dachem :eviltong: zwykle wtedy robi się wesoło i tak...inaczej :diabloti:

Co do śniegu... ach ten efekt cieplarniany :evil_lol:
Bo to urodzony model jest. :razz:
Dziękujemy.

[quote name='sunshine']http://i36.tinypic.com/zv60kx.jpg

Dzień!,... wspomnienie lata,lata...;p
hehe takie wspomnieniowe w ta szarugę :razz:. A grtuluję już nowego łobuza na włościach :evil_lol:
Ej, u mnie przecież jeszcze lato jest, dzisiaj było nadzwyczaj....pogodnie. :lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :loveu::multi:

u Was nadal ładnie słonecznie :)
poprawia to humor w takie dni deszczowe jak dzisiejszy :razz:
[/FONT]

A ja tam lubię deszczowe dni. I spacery po deszczu, w kałużach. :eviltong:

[quote name='gosiulaa']http://i33.tinypic.com/2is8t43.jpg ależ on ma słodki pysiu :loveu:

A u mnie dzisiaj ciepło było ale pokropiło potem... a jeśli chodzi o ten śnieg to ja nie wyrażam zgody na jego że tak powiem "spadnięcie" :evil_lol: musi mieć zgodę na papierze, o!!! :angryy:
Witaj, witaj. :loveu: Widzę, że kolejna osoba z "rodziny" do nas przybyła. :evil_lol:

Tak, możemy napisać petycje. W sumie to może sobie prószyć cały czas, ale żeby zaraz po spadnięciu na ziemię topniał i trawa była cały czas. O tak, to by było niezłe! :lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Witaj, witaj. :loveu: Widzę, że kolejna osoba z "rodziny" do nas przybyła. :evil_lol:

Tak, możemy napisać petycje. W sumie to może sobie prószyć cały czas, ale żeby zaraz po spadnięciu na ziemię topniał i trawa była cały czas. O tak, to by było niezłe! :lol:

:loveu::loveu: hej :buzi: tylko komu wręczyć tą petycje :roll: trzeba wysłać pocztą gdzieś w niebiosa :evil_lol: a ta twoja śniegowa wersja nawet fajnie się zapowiada... tylko i tak wszędzie biało by było :shake: ja mam lepsze rozwiązanie :lol:

1. śnieg może padać raz w tygodniu.
2. musi być ciepły
3. na drugi dzień (gdy minie czas śniegowania) nie chcę go widzieć! :evil_lol:
4. no i oczywiście musi świecić słonko, bo jak! :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Wow ale ajnie bylo w sierpniu nie to co teraz.. cialge pada..
Ja nie wiem co wy do tego deszczu macie, ja tam go lubie. :evil_lol:

[quote name='gosiulaa']:loveu::loveu: hej :buzi: tylko komu wręczyć tą petycje :roll: trzeba wysłać pocztą gdzieś w niebiosa :evil_lol: a ta twoja śniegowa wersja nawet fajnie się zapowiada... tylko i tak wszędzie biało by było :shake: ja mam lepsze rozwiązanie :lol:

1. śnieg może padać raz w tygodniu.
2. musi być ciepły
3. na drugi dzień (gdy minie czas śniegowania) nie chcę go widzieć! :evil_lol:
4. no i oczywiście musi świecić słonko, bo jak! :diabloti:
I jeszcze żeby można go jeść wtedy będzie dobrze! :cool3:

[quote name='bianka19']Witanko wieczorkiem :)
Witanko z rana ;)

[quote name='NATKA']Witanko!!!

Ta mina mnie powaliła :evil_lol:
http://i33.tinypic.com/2i77br6.jpg
i co ja tu widze, że psiurek został odznaczony poszczepiennym niebieskim kwiatkowatym orderem - to tak jak mój i teraz co poniektórzy przez tego kwiatka myślą że mój Ares to suczka :crazyeye::diabloti:
Został odznaczony, został, ale i tak zgubił tego kwiatka razem z obrożą na spacerze. :roll: jak pójdziemy następnym razem do weterynarza to sobie weźmiemy inny kształt. :lol:

Tu mój kot przyszły, zdjęcia mało widoczne, bo komórką robione, a komórka jest jaka jest. Nie dość że kot jest biały, to jeszcze światło odbija. :shake:

tu mama tego towarzystwa.

i rudy, który już w nowym domkuuu

Posted

[quote name='gossia']Witamy.! :eviltong: Jakie cudowne te Twoje psisko..:loveu::loveu::loveu: te piękne oczka :loveu: pozdrawiam ^^
Witamy, dziękujemy i zapraszamy częściej. :evil_lol:

[quote name='agus5839']Witamy się:p

http://i33.tinypic.com/35i12cp.jpg
ooo jaka fajna kicia:loveu:
Dziękujemy :cool3:

Jeszcze zdjęcia wygrzebane z sierpnia.

Strasznie mi się to zdjęcie podoba. :loveu:

odpoczynek

Posted

The best photo press !!!

[FONT=Arial]Veni vidi vici :mad::mad::mad:[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;)[/FONT]

Posted

O tak, House to mój drugi ukochany :cool3: Dzisiaj mam dzień z Housem, do tego popcorn, zasłonięty szyby i pies grzejący nogi. :razz: :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
O tak, House to mój drugi ukochany :cool3: Dzisiaj mam dzień z Housem, do tego popcorn, zasłonięty szyby i pies grzejący nogi. :razz: :evil_lol:

To ja się dołączę do miłośników relaksu przy dobrym serialu :eviltong: