Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy. :multi:
Dziękujemy za tyle odwiedzin i przepraszamy za krótką nieobecność, ale szkoła, ale szkoła mniej ważna teraz, bo Tofik w sobotę przeciął sobie na czymś łapę w ogrodzie. Podejżewam że na szkle. Przecięcie nie jest zbyt duże, na początku krwawił i nie dał się tam dotknąć.Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda lepiej, pies lekko kuleje i nie staje na cała łape, bo właśnie na upuszcze sobie przeciął, tylko chodzi tak jakby na palcach. Dzwoniłam do weterynarza i powiedział, ze nie musze do niego jechac, bo z tego co mu powiedziałam, to nic poważnego i jak mu tam coś zaleci do tej rany, to żeby mu przemywać woda utlenioną. Jeżeli nie będzie się goić jak należy i pies nie będzie się dawał dotykać tam nadal, to kazał przyjechać to obejrzy to i coś zaradzi.
Ma założoną taką skarpetę stara, więc do rany nic się nie dostaje. Jest już w pełni życia, ma ochotę się bawić i skakać, ale pilnuje go jeszcze, żeby nie podrażniał łapy, bo chce, żeby się jak najlepiej i jak najszybciej to zagoiło.
Jedzenie tez ładnie je i pije, więc wszystko w porządku.

Uf, ale się spisałam, ktoś to przeczytał? :evil_lol:

Więc życzcie Tofikowi zdrowia, żeby na swoje urodziny ( 24 września ) było w miarę w porządku. :cool3:

Zdjęcia sprzed kilku dni (przed skaleczeniem)

Posted

Uf, ale się spisałam, ktoś to przeczytał? :evil_lol:

Nie wierzysz w nas :evil_lol: Ja przeczytałam :multi: Przykro mi z powodu Tofikowej łapki, opuszka to fatalne miejsce, bo pies ani normalnie połazić nie może... Dlatego trzymam kciuki, żeby się Tofikowi szybko zagoiło :p

http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSC05612.jpg:loveu::loveu:

http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSC05615.jpg piękne zdjęcie :p

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Nie wierzysz w nas :evil_lol: Ja przeczytałam :multi: Przykro mi z powodu Tofikowej łapki, opuszka to fatalne miejsce, bo pies ani normalnie połazić nie może... Dlatego trzymam kciuki, żeby się Tofikowi szybko zagoiło :p

ja też przeczytałam.
Zdrówka dla Tofika!!
śliczne fotki!!!!
buziaczki :buzi: