Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
Cavy, u mnei beagle xD

A tam beagle, ja chciałam Samyedy, a ty mnie zdradziłaś! :placz: :shake:

:eviltong:

łapeczek napisał(a):
co tu tak cichoo??????????

Jak to cicho? Normalnie :evil_lol:

A jutro do szkoły i to o 8:00 mam rozpoczęcie. :crazyeye:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
A tam beagle, ja chciałam Samyedy, a ty mnie zdradziłaś! :placz: :shake:
A jutro do szkoły i to o 8:00 mam rozpoczęcie.

Już nie lubisz bigli?
No ja też mam na 8 do kościoła, ale idę z koleżanką do szkoły przesiedzieć :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):

i tyle Wam wystarczy, bo i tak mało osób do nas zagląda. :placz:

Nic nie poradze ze juz 2 tydzien do szkoly chodze.. sami u nas tez chyba dawno nie byliscie?=

Posted

Witamy, potem odpisze na wasze posty, bo teraz jestem tylko na moment, strasznie zaganiana dziś jestem, w końcu ostatni dzień wakacji. :evil_lol:

Byliśmy właśnie nad wodą z Tofem, woda za czysta nie była, ale Tofikowi to oczywiście nie przeszkadzało i wszedł do wody, prawi całego go zakryła. Ogólnie miło było, nie za gorąco więc psisko się tak strasznie nie zgrzało, ale oczywiście jęzor miał ciągle na wierzchu. :evil_lol:

Zdjęć nie ma, bo aparat nadal nie żyje, za to mam dosyć dużo domowych zdjęć z aparatu siostry, pożyczyłam. :eviltong:

Postaram się wejść na dogo wieczorem i dać chociaż trochę zdjęć, a teraz idę się wakacjować. :razz: :loveu:

Posted

Witamy, mam zdjęcia, dokładnie, to coś około 80! :multi: Dzisiejsze, z aparatu siostry. SONY cyber-shot DSC-H7 :razz: Świetny sprzęt, uwielbiam z nim pracować. :loveu: Dobra, tyle gadania, ja się już przygotowana na jutro :eviltong: Trzeba wstać po 6:00 :crazyeye: Nie wiem, jak ja tego dokonam. :shake:

Fotki :eviltong:

Tofik szczeka na robotników w ogrodzie, ziemia za nim, bo w całym ogrodzie ona jest. :lol: