Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cavy napisał(a):Może wstawie, ale to wieczorem, na imprezcę :evil_lol: Oo! Super. A o której ta imprezka? :cool3: Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 O 20 do 23 :cool3: Moge się troche spóźnic, bo dr. House'a będe ogladała, więc zacznijcie beze mnie :evil_lol: Jestem uradowana, bo mam Ksieżyc w nowiu na komórce i będę sobie czytała! :multi: :loveu: :loveu: Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Tak, dzisiejsza technologia nie zna granic :cool3: :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cavy napisał(a):O 20 do 23 :cool3: Moge się troche spóźnic, bo dr. House'a będe ogladała, więc zacznijcie beze mnie :evil_lol: Jestem uradowana, bo mam Ksieżyc w nowiu na komórce i będę sobie czytała! :multi: :loveu: :loveu: Czytała? :crazyeye: ja przeczytałam dawno już całą sage... :roll: zmierzchu... ;p Zaczniemy bez cb ale musisz za kare przynieść jakieś dobre %% Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eh, starzeję się i nie jestem na czasie :shake: :diabloti: Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 CaneSs napisał(a):Czytała? :crazyeye: ja przeczytałam dawno już całą sage... :roll: zmierzchu... ;p Zaczniemy bez cb ale musisz za kare przynieść jakieś dobre %% Bo ja przeczytałam Zmierzch i Zaćmienie, ale KwN nie miałam :evil_lol: To teraz czytam :eviltong: Klaudysiaczek napisał(a):Eh, starzeję się i nie jestem na czasie :shake: :diabloti: Ah no tak, lata robia swoje :lol: Quote
Foxowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Eh, starzeję się i nie jestem na czasie :shake: :diabloti: Ja jej pierwsza powiedziałam, bo miałam tydzien temu na komie już :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Niestety, a jeszcze jak pomyślę, że w 2012 koniec świata to w ogóle się załamuję :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Foxowa napisał(a):Ja jej pierwsza powiedziałam, bo miałam tydzien temu na komie już :diabloti: Nie wolicie normalnej książki? :cool3: Quote
Foxowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zmierzch i Zaćmienie u mej żony a Księżyc w Nowiu u koleżanki :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Foxowa napisał(a):Zmierzch i Zaćmienie u mej żony a Księżyc w Nowiu u koleżanki :diabloti: To niech żona odda :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nie mamy jak i gdzie się spotkać. :placz: Ja wszystko 4 raz czytam nawet Mindingh Sun (?) Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 My teraz wybywamy na spacer, fot raczej nie będzie, chociaż może... :evil_lol: Wrócimy na imprezkę, wszyscy zbiórka punktualnie o 20:00. Ja pewno sie spóźnie z 30 minut :evil_lol: :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Cavy']My teraz wybywamy na spacer, fot raczej nie będzie, chociaż może... :evil_lol: Wrócimy na imprezkę, wszyscy zbiórka punktualnie o 20:00. Ja pewno sie spóźnie z 30 minut :evil_lol: :eviltong: A co jak ja (znowu ) się spóźnię ? :roll: Mogę przyprowadzić osobę Towarzyszącą? (prócz Robcia oczywiście xD) Tak dokładniej Zuzke :P Quote
Foxowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dominika napisała mi sms że ma dużo do załatwienia i: Impreza odbędzie się o 21.00 a ona spóźni się chwilkę ;) Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cavy napisał(a):My teraz wybywamy na spacer, fot raczej nie będzie, chociaż może... :evil_lol: Lepiej rob :D Ja wlasnie wrocilam z 1.5h spaceru na pobliskie gorki piaskowe i ích okolice, fotek ponad 800 (z nowa obroza Niuni lupine - zdjecia ktoe chcialas zobaczyc czyli Niunia w tej obrozy) pewnie pokasuje troche bo na dlugim obiektywie robione i nie mialam dwoch rak wolnych ale zapraszam kiedys na te foty :P Psiaki wybiegane i szczesliwe a ja korzystam z 2 i ostatniego dnia slonca od jutra wielodniowy deszcz.. :placz::placz: I czekam na Twoje foty :D Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 CaneSs - jasne, możesz przyjść nawet z 10 osobami towarzyszącymi :evil_lol: deer - to super :multi: Więc zacznijcie tutaj imprezę o 21 beze mnie, spóźnię się najdłużej 30 minut :razz: Teraz ide porobic piesowi jakieś foty :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='jonQuilla']wietrzenie jajek :evil_lol: http://i31.tinypic.com/dyvibl.jpg A to dobre. :lol: Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No to ja czekam na foty :D u nas juz 4 z dzisiaj :D Quote
Cavy Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Udanej imprezy ;) A. Dziękujemy, też wpadnij ;) Aga&Ganja napisał(a):A to dobre. :lol: :cool3: deer_1987 napisał(a):No to ja czekam na foty :D u nas juz 4 z dzisiaj :D Już sie ładują :D Quote
Recommended Posts