Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt mnie nie rozumie, ciacham sie :placz: Branoc, ja zara też ide chociaż nie wiem czy zasne. A wstałam bardzo wcześnie nad ranem o 7:30.

Posted

Używki są niezdrowe (powiedziała paląca od ładnych paru lat :evil_lol:)[SIZE=2]. A przeciwniczką narkotyków jestem wielką i nie jestem w stanie tolerować tego wokół siebie :roll:. Alkohol okazyjnie można, ale mi nie smakuje :cool1: [SIZE=1](gin z tonikiem tylko mi przechodzi, a jak nie ma to super drink kolegów nie wiem z czego, bo mi nie ujawnili albo malibu z mlekiem z puszki zrobione w shakerze :loveu:)

Prawie zasnęłam jak pisałam. Dobranoc gaduły

Posted

Doberek :hand:

Ale u nas dzisiaj grzeje od rana :shake: Nie mam narazie żadnych zdjęc, mamy straszny bałagn w ogrodzie,b o kanalizację robią :angryy: I Tofik siedzi w domu, tylko wychodze z nim na spacer, bo nie lubi tych facetów :evil_lol:

Posted

U nas też słoneczko. Tylko tak jakby nam to nie służy, Dragon szybko się męczy i nie chce nawet spacerować... Przydałoby się poidełko, żeby mieć cały czas wodę dla psiaka przy sobie, ale niestety nie posiadamy takiego wynalazku i jak coś musimy taszczyć miskę z wodą w butelce w plecaku, którą przewala nieustannie, cfaniak :cool1:.

Posted

Trwaja, trwają :evil_lol:

Tofik siedzi na balkonie i szczeka sobie :lol: Juz mnie uszy bola od tego, dobrze, że sasiadom to nie przeszkadza:evil_lol: