Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim :multi:

Trochę się już u nas ochłodziło, więc zaraz wybywamy na spacer, może będą jakieś fotki (znowu) :evil_lol:

Posted

Witamy się :eviltong:

Wróciliśmy dosłownie niedawno ze spaceru, oboje padnięci, do domu niosłam przez połowę drogi Tofika na rękach, nie mógł iść już biedak :evil_lol: Zdjęć mam mało, baaardzo mało i to nie za dobrych :shake:

Ze mną :shake:

oryginalnie :razz: :evil_lol: :lol:

i wreszcie sam Tofiasz :loveu:

Posted

deer 1987 napisał(a):
Gdzie wy macie te upaly? zimno wieje pada..

Też nie wierzyłam w te upały dopóki w Polsce nie wylądowałam ;). Jak z Norwegii wylatywałam to trzęsłam się w kurtce, bluzie i swetrze a tu musiałam wszystko z siebie zdjąć, bo bym się ugotowała :roll:.

Śliczne fotki :loveu:, pasujecie do siebie ;)

Posted

*Monia* napisał(a):
Też nie wierzyłam w te upały dopóki w Polsce nie wylądowałam ;). Jak z Norwegii wylatywałam to trzęsłam się w kurtce, bluzie i swetrze a tu musiałam wszystko z siebie zdjąć, bo bym się ugotowała :roll:.

Śliczne fotki :loveu:, pasujecie do siebie ;)

Tak samo ja miałam, no może jak z Norwegii leciałam to krótki rękaw i rybaczki ale co dzień kurtka :shake: A kiedy byłaś? :cool3:

Posted

[quote name='Foxowa']Tak samo ja miałam, no może jak z Norwegii leciałam to krótki rękaw i rybaczki ale co dzień kurtka :shake: A kiedy byłaś? :cool3:
Byłam od 28go czerwca do dzisiaj. Dłuugie wakacje z TZem u jego mamy ;) (dla mnie za długie, ale jego mama nas puścić nie chciała...). [SIZE=2]Pierwszy tydzień cieplutko, później zimno, później kilka dni upałów i mam opaleniznę, i później znowu zimno, mokro i paskudnie :shake:. W tamtym roku przylecieliśmy po 22giej ubrani w bluzy i kurtki, a moi rodzice z nas ubaw mieli, bo tu ciepło było. W Norwegii wahania temperatury w ciągu dnia (z moich obserwacji) były nawet 14 stopni od godziny 10 do godziny 17-18. Klimat nie dla mnie :roll:.