Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za późno :evil_lol:
Dobra, opitoliłam go wreszcie. Od rana się za to zabierałam. Skróciłam mu tylko tułów cały, papcie, przy łapach i portki z tyłu. Ogon i głowa bez zmian, tylko wyczesałam. Jestem zaskoczona, bo siedział cierpliwie i oglądał świat dookoła, więc miałam pole do popisu, tylko potem biegał i sierść do pyska brał, a ta głupia po całym ogródku się teraz wala
Wiem że są niedociągnięcia i nieprofesjonalnie to wszystko zrobione, ale co mi tam. Ważne żeby temu tłumokowi było chłodniej. :rofl:

Tylko nie mówcie że nie ma w ogóle różnicy. Na żywo prezentuje sie cudnie, jutro mu jeszcze portki skrócę, bo brzydko odstają i będzie bosko :razz:

Głowa i ogon bez zmian, reszta wszystko skrócone :diabloti:

Wcześniej te włosy mu stały na wszystkie strony :lol:

Teraz ta sierść jest taka miła w dotyku, że aż się chętniej przytulam do niego + do tego został dzisiaj wykąpany i jest czyściutki, pachnący i wystrzyżony :evil_lol:

I jak się podoba mój królewicz? :razz:

Posted

Ale o co Ci chodzi? :evil_lol: :cool3:
Mnie się tam podoba, przynajmniej ładniej wygląda i mu chłodniej jest :loveu:

Cos to nas mało osób odwiedza :shake:

Posted

Dziękujemy za odwiedziny:lol:
Ale włochacz,rzeczywiście musi mu być strasznie gorąco teraz:cool3:uffff
Piękny uśmiech-szczery jak zawsze u naszych pupili
Pozdrawiamy:p

Posted

hej :loveu:
wracamy do was po przerwie..
Tofik jak zwykle zniewalający :evil_lol::loveu: czy obcięty czy nie ;) ale dobrze że mu ogona nie ciachałaś bo bym Cię zbiła :evil_lol: kocham kudłate ogony :loveu::evil_lol:
dobranoc ^^

Posted

Iś & Chester napisał(a):
hej :loveu:
wracamy do was po przerwie..
Tofik jak zwykle zniewalający :evil_lol::loveu: czy obcięty czy nie ;) ale dobrze że mu ogona nie ciachałaś bo bym Cię zbiła :evil_lol: kocham kudłate ogony :loveu::evil_lol:
dobranoc ^^

Popieram NIEPODCINANIE ogonków:multi::multi: Takie owłosione kochane palemki są super!!!:loveu:
Dzień dobry!

Posted

Witamy Was w ten piękny, czwartkowy dzień :evil_lol: U nas grzeje niesamowicie, że nigdzie nie biorę Tofika, bo by mi padł po drodze biedaczysko :shake:

Iś & Chester nie ma mowy, ogon to jego "znak charakterystyczny" i nawet nie miałam zamiaru go ruszać, Rodzice chcieli, ale ja się nie zgodziłam, a co, tylko tulów mu obciachałam :evil_lol:
Jofka ten jego uśmiech, to w niektórych sytuacjach się nie przydaje, ale zawsze taki usmieszem mnie pocieszy i mój smutek znika z twarzy. To taka moja pociecha chodząca z tego Tofika. :loveu:
hovomaniaczka tez się przyzywczaiłam,a le ta sierść mu ejszcze z zimy została, bo nie wyliniała cała i prędze czy później i tak byłby praqwie łysy :evil_lol:

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny. :loveu:

A tutaj takie domowe :razz:

słoneczne promienie :p

:loveu:

dzisiejsze spanko ranne :evil_lol: :diabloti:

Pozdrawiamy :cool1: