Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona ma na imię Tola :evil_lol: Ja tam napisałam że ona jest koleżanką Tofa czyli Tofika :lol:

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy trochę miasto okrążyć, samotnie niestety, żaden przystojniak się nie dołączył :shake: :evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
Ona ma na imię Tola :evil_lol: Ja tam napisałam że ona jest koleżanką Tofa czyli Tofika :lol:

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy trochę miasto okrążyć, samotnie niestety, żaden przystojniak się nie dołączył :shake: :evil_lol:

Nie spotkalas tam tęższego wysokiego blondyna z tabliczką Maxymilian :evil_lol::loveu:

Posted

Niestety. Natrafiłam tylko na kino "sokół" :evil_lol: A tak w ogóle to mam na co dzień takiego grubiutkiego Maksymiliana, siostrzeńca mojego :eviltong: tyle że nie blondyn, brunet i trochę młodszy, bo w wieku 4 miesięcy. nadal chętna jesteś? :diabloti:

Posted

Cavy napisał(a):
Niestety. Natrafiłam tylko na kino "sokół" :evil_lol: A tak w ogóle to mam na co dzień takiego grubiutkiego Maksymiliana, siostrzeńca mojego :eviltong: tyle że nie blondyn, brunet i trochę młodszy, bo w wieku 4 miesięcy. nadal chętna jesteś? :diabloti:

Ja mam kino Helios i szpaaan :evil_lol:

Hmm chyba już wiem czyj to bedzie partner życiowy :razz: Tutaj taka jedna kudłata panienka poszukuje męża do lizania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):

Hmm chyba już wiem czyj to bedzie partner życiowy :razz: Tutaj taka jedna kudłata panienka poszukuje męża do lizania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hmmm? :diabloti: Która to taka? :evil_lol::eviltong:

Posted

Cudne masz czworonogi :cool3:
Bannerek zniewalający - to on mnie tu ściągnął :razz: Aczkolwiek radzę go zmniejszyć, bo

7. PODPISY
- Maksymalne 500x100 pikseli oraz objętości 60KB (w skład podpisu wchodzą banery wraz z tekstem)

Mod dopadnie i przykróci :cool3:

Posted

Dziękujemy, wiem ze bannerek za wysoki o 50 pikseli, już zmniejszone :evil_lol:

wykonała go jedna z użytkowniczek tego forum,. za co bardzo jej dziękuję :loveu:

Figa - witaj w naszej galerii i zapraszamy częściej :razz:

kocur :diabloti:

pożeracz notesu i w dodatku krowiastego :lol:

Posted

śliczny banerek :loveu:
http://i44.tinypic.com/jhaamw.jpg to kocurowe foto jest cudne :loveu: takie oczy :-o:loveu:
następna przetrzymująca krwiożerczą bestię pod dachem :diabloti: więc Tobie też mówię, że kiedyś, pewnej pięknej nocy, Tofik rzuci Ci się na tętnicę.. a wcześniej przez niego staniesz się bezpłodna, bo każdy pies który nie miał dzieci i śpi się z nim w łóżku rozsiewa bezpłodność ! :diabloti: ale w sumie żadna różnica, bo ja Ci mówię że twoja tętnica go wreszcie skusi..:razz::evil_lol:
więcej rewelacji na wątku pt. 'Mity' :diabloti:

Posted

Isia & Chester napisał(a):
śliczny banerek :loveu:
http://i44.tinypic.com/jhaamw.jpg to kocurowe foto jest cudne :loveu: takie oczy :-o:loveu:
następna przetrzymująca krwiożerczą bestię pod dachem :diabloti: więc Tobie też mówię, że kiedyś, pewnej pięknej nocy, Tofik rzuci Ci się na tętnicę.. a wcześniej przez niego staniesz się bezpłodna, bo każdy pies który nie miał dzieci i śpi się z nim w łóżku rozsiewa bezpłodność ! :diabloti: ale w sumie żadna różnica, bo ja Ci mówię że twoja tętnica go wreszcie skusi..:razz::evil_lol:
więcej rewelacji na wątku pt. 'Mity' :diabloti:

A brałas opcje pod uwage jak krwiożercza Nera i Tofik sie spotkaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Bo my niedlugo to planujemy- miejmy nadzieje ze wrocimy żywe :diabloti:

Posted

i jeszcze my dodatkowo z Anetą ucierpimy :evil_lol: strach się bać :eviltong:

właśnie wróciłam ze szkoły. Pogoda okropna, wszędzie chlapa, błoto, mokro, ogromna mgła i deszcz trochę pada. Zwierzyniec nawet się załatwić nie chce wyjść :diabloti: na dodatek gg mi się nie chce włączyć, :evil_lol: oceny już wszystkie na półrocze mam. Aż wstyd mówić, ale napisze wam jakie :razz:

Religia 6
Angielski 6
Polski 4
Technika 4
Plastyka 4
Historia 3 ( :shake: )
matematyka 3
biologia 4
WF 5
Muzyka 5
Chemia 4
fizyka 3 (czarna magia z tej fizyki )
geografia 3

napisali mi jeszcze maila z kącika pupila ze muszę czekać od 7 do 10 dni, bo nie mają na sklepie linki, wrr, jakieś fatum chyba wisi nade mną :angryy:

Posted

Cavy napisał(a):

Religia 6
Angielski 6
Polski 4
Technika 4
Plastyka 4
Historia 3 ( :shake: )
matematyka 3
biologia 4
WF 5
Muzyka 5
Chemia 4
fizyka 3 (czarna magia z tej fizyki )
geografia 3

I co zle te oceny? Ja bym powiedziala, ze dobre. Ja mam kilka ocen obnizonych bo mnie nauczycielki nie lubia bo sie ucze... (paranoja).