Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za życzenia Martunia, Pusiakowa i hovomaniaczka :loveu: Również życzymy Wam i ogólnie całej DGM wszystkiego co najlepsze w nowym roku :multi:

Mam troszkę dzisiejszych fotek Tofikowych, ale nie chce mi się wstawiać i może potem trochę dam :evil_lol:

pozdrawiamy.

Posted

Już wstawiamy fotki :razz:

Z balkonu, bo na spacery ostatnio nie zabieram aparatu, bo mamy towarzyszkę, znajoma chodzi ze swoją beagle'em i jakoś nie mamy czasu na robienie zdjęć :evil_lol:

zagląda do pokoju :lol:

a tu się nawet na śniegu położył :diabloti:

jęzor

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny, oraz przepraszamy że nie wszystkie galerie odwiedzamy. Kończy się semestr i nawalili strasznie tych sprawdzianów :shake: Ten tydzień mam strasznie zawalony, sprawdzian z fizyki, wos'u i matmy. Powtórka z anglika i gegry, klasówka z polskiego no i jakieś wypracowanie na piątek z religii. W głowie się nie mieści. Do tego jeszcze muszę podciągnąć niektóre oceny, ja nie wiem jak przeżyje ten miesiąc :placz:prosimy o wyrozumiałośc, na pewno wszystko nadrobimy w Waszych galeriach. ;)

gryzienie patyczka :evil_lol:

odpoczynek :loveu:

Posted

Oj współczuje tylu sprawdzianów :shake:ja narazie mam mało..
dasz rade;D:p

deer_1987 napisał(a):
Ja zaczynam nowy semestr juz teraz w czwartek, ale tutaj to naczej jest. stary sie konczy przed Wigilia

w kazdej szkole praktycznie jest inaczej ja tez konczyłam przed wigilią:)

Posted

oo.. wspólczuje.. ja mam ten tydzien kartkami zawalonymi :roll: a za tydzien w pon. mam spr. z angola... :shake: ale pan od Histy mnie uszczęśliwił, bo powiedział, że w tym semestrze nie bd już sprawdzianu z Histy! :multi: i uszczęśliwił mnie tym, że wychodzi mi cztery na koniec :cool3: .
dobra.. ale do rzeczy :diabloti: . fajne fotki :)
patyczek w domu? :eviltong:
slodko odpoczywa.. :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tutaj w Szwecji to typowe, dla kazdej szkoly :eviltong:

fajnie:) u nas jest dziwnie ale myśle ze lepiej jak sie przed wigilią konczy semestr przynajmniej jest juz spokój z ocenami i nie trzeba sie martwić o nic:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
fajnie:) u nas jest dziwnie ale myśle ze lepiej jak sie przed wigilią konczy semestr przynajmniej jest juz spokój z ocenami i nie trzeba sie martwić o nic:)

Tylko ze wtedy przed Wigilia masz duzo do roboty.. sprawdziany itd..

ale na pewno milej jest miec wolne i zaczac nowy semestr w styczniu, bo tak wy w stycznu wracacie do szkoly i zaraz ferie i nowy semestr....