Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Anka_ZG napisał(a):A mi się tam podoba imie dominika:) chociaż na studiach miałam w grupie dziewczynę któa miała na imie dominika i strasznie jej nie lubiłam bo była zołzą:evil_lol: Nieraz imię kogoś kogo sie nielubi potem zraża do tego imienia :evil_lol: Ja np.znam strasznie dużo zołz Monik do dzisiaj mam do tego imienia jakiś uraz :shake: A kto ma może jakies niemile doświadczenia z Anetami (:razz:) Quote
Rahl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja akurat do Monik też mam uraz... ;) A do Dominik... no tak średnio, ale lekki jednak jest :razz:. Z Anetami... znam tylko jedną i to dosyć miłą więc ja nie mam żadnych strasznych doświadczeń :D. Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja znam 2 Anety ale powiem tak, są mi neutralne:cool3: ani nie darze ich miłością, ani nienawiścią;) Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hahaha powiem wam nowine- Cavy zdobyla najprawdopodobniej II miejsce w tym konkursie z języka angielskiego :loveu::multi::multi::multi: Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Anka_ZG napisał(a):Nie no to wielkie gratulacje!!!:loveu::lol: A mnie czeka o 16 egzamin z prawa pracy:roll: Moja siostra ostatnio oblała- 1 błędem :roll: ale tobie się uda :loveu::loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nera- napisał(a):Hahaha powiem wam nowine- Cavy zdobyla najprawdopodobniej II miejsce w tym konkursie z języka angielskiego :loveu::multi::multi::multi: Nie no to wielkie gratulacje!!!:loveu::lol: A mnie czeka o 16 egzamin z prawa pracy:roll: Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Anka_ZG napisał(a):Musi sie udać, nie ma innej opcji:cool3: Posty znowu skaczą:mad: Posty skacza i to strasznie :roll: Pozatym niewiem cemu niemoge w administracji napisac posta :crazyeye::roll: Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nera- napisał(a):Moja siostra ostatnio oblała- 1 błędem :roll: ale tobie się uda :loveu::loveu::loveu: Musi sie udać, nie ma innej opcji:cool3: Posty znowu skaczą:mad: Quote
taxelina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nera- napisał(a):Hahaha powiem wam nowine- Cavy zdobyla najprawdopodobniej II miejsce w tym konkursie z języka angielskiego :loveu::multi::multi::multi: Gratulacje!!! Quote
hovomaniaczka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nera- napisał(a):Hahaha powiem wam nowine- Cavy zdobyla najprawdopodobniej II miejsce w tym konkursie z języka angielskiego :loveu::multi::multi::multi: oooo... No to super! Gratuluje! Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jakby zdobyla I miejsce to wogole bysmy sie niecieszyli prawda :cool3::razz::diabloti: Quote
Cavy Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Nera- napisał(a):Jakby zdobyla I miejsce to wogole bysmy sie niecieszyli prawda :cool3::razz::diabloti: no ba.... :evil_lol: Dziękuje dziewczyny, ale to jeszcze nie jest pewne :eviltong: Chociaż świętować już można bo w pierwszej trójce się na pewno zmieszczę :razz: Niektórzy mogą już coś mocniejszego:drink1:.... ja zostanę na razie przy coca-coli :pepsi: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cavy napisał(a):no ba.... :evil_lol: Dziękuje dziewczyny, ale to jeszcze nie jest pewne :eviltong: Chociaż świętować już można bo w pierwszej trójce się na pewno zmieszczę :razz: Niektórzy mogą już coś mocniejszego:drink1:.... ja zostanę na razie przy coca-coli :pepsi: :evil_lol: Kochana my we 2 sobie szczelimy :pepsi:+ :beerchug: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
LadyK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [CENTER]Gratulujemy Cavy :multi:[/CENTER] Quote
Cavy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziękujemy :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend, trochę krótki, ale zawsze to coś. Coś tu krucho ostatnio z fotkami więc postaram się dać z weekendu ze spaceru ;) Coś czuję że będę miała kolejny wydatek. Psuje mi si ę chyba Flexi, bo jak pies ciągnie do przodu i się linka rozwija to takie "dziwne" odgłosy wydaje, wcześniej w ogóle nie było jej słychać. Podejrzewam że się tam w środku kółko wychodziło :shake: Quote
Klaudia i Bravo Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To czekam na foty. :p I oczywiście gratuluje! :razz: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cavy napisał(a):Dziękujemy :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend, trochę krótki, ale zawsze to coś. Coś tu krucho ostatnio z fotkami więc postaram się dać z weekendu ze spaceru ;) Coś czuję że będę miała kolejny wydatek. Psuje mi si ę chyba Flexi, bo jak pies ciągnie do przodu i się linka rozwija to takie "dziwne" odgłosy wydaje, wcześniej w ogóle nie było jej słychać. Podejrzewam że się tam w środku kółko wychodziło :shake: Możesz rozkręcić i sprawdzić, może się da coś z tym zrobić :) Quote
Cavy Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jbk - chciałam, ale boje się że potem w ogóle nie będzie chodzić :lol: Chcecie fotki? to macie, ale domowe :evil_lol: :lol: --> Quote
Recommended Posts