Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anka_ZG napisał(a):
A mi się tam podoba imie dominika:) chociaż na studiach miałam w grupie dziewczynę któa miała na imie dominika i strasznie jej nie lubiłam bo była zołzą:evil_lol:

Nieraz imię kogoś kogo sie nielubi potem zraża do tego imienia :evil_lol: Ja np.znam strasznie dużo zołz Monik do dzisiaj mam do tego imienia jakiś uraz :shake: A kto ma może jakies niemile doświadczenia z Anetami (:razz:)

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja akurat do Monik też mam uraz... ;)
A do Dominik... no tak średnio, ale lekki jednak jest :razz:.
Z Anetami... znam tylko jedną i to dosyć miłą więc ja nie mam żadnych strasznych doświadczeń :D.

Posted

Nera- napisał(a):
Hahaha powiem wam nowine- Cavy zdobyla najprawdopodobniej II miejsce w tym konkursie z języka angielskiego :loveu::multi::multi::multi:

Nie no to wielkie gratulacje!!!:loveu::lol:
A mnie czeka o 16 egzamin z prawa pracy:roll:

Posted

Nera- napisał(a):
Moja siostra ostatnio oblała- 1 błędem :roll: ale tobie się uda :loveu::loveu::loveu:

Musi sie udać, nie ma innej opcji:cool3:
Posty znowu skaczą:mad:

Posted

Nera- napisał(a):
Jakby zdobyla I miejsce to wogole bysmy sie niecieszyli prawda :cool3::razz::diabloti:

no ba.... :evil_lol:
Dziękuje dziewczyny, ale to jeszcze nie jest pewne :eviltong:
Chociaż świętować już można bo w pierwszej trójce się na pewno zmieszczę :razz:

Niektórzy mogą już coś mocniejszego:drink1:....
ja zostanę na razie przy coca-coli :pepsi:

:evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
no ba.... :evil_lol:
Dziękuje dziewczyny, ale to jeszcze nie jest pewne :eviltong:
Chociaż świętować już można bo w pierwszej trójce się na pewno zmieszczę :razz:

Niektórzy mogą już coś mocniejszego:drink1:....
ja zostanę na razie przy coca-coli :pepsi:

:evil_lol:

Kochana my we 2 sobie szczelimy :pepsi:+ :beerchug: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dziękujemy :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend, trochę krótki, ale zawsze to coś. Coś tu krucho ostatnio z fotkami więc postaram się dać z weekendu ze spaceru ;)

Coś czuję że będę miała kolejny wydatek. Psuje mi si ę chyba Flexi, bo jak pies ciągnie do przodu i się linka rozwija to takie "dziwne" odgłosy wydaje, wcześniej w ogóle nie było jej słychać. Podejrzewam że się tam w środku kółko wychodziło :shake:

Posted

Cavy napisał(a):
Dziękujemy :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend, trochę krótki, ale zawsze to coś. Coś tu krucho ostatnio z fotkami więc postaram się dać z weekendu ze spaceru ;)

Coś czuję że będę miała kolejny wydatek. Psuje mi si ę chyba Flexi, bo jak pies ciągnie do przodu i się linka rozwija to takie "dziwne" odgłosy wydaje, wcześniej w ogóle nie było jej słychać. Podejrzewam że się tam w środku kółko wychodziło :shake:

Możesz rozkręcić i sprawdzić, może się da coś z tym zrobić :)