Cavy Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 No na razie nie mam :evil_lol: Współczuje Ci :shake: Masz za to uśmiech od Tofika :razz: głupek :evil_lol: a tu niby normalnego udaje :mad: Quote
agaciaaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://i33.tinypic.com/2usfz7r.jpg jaka cudna mordka w śniegu :loveu::loveu: Quote
Cavy Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 A my nadal prosimy o głosy w konkursie. Wystarczy kliknąć w obrazek "zagłosuj" w moim podpisie i na stronię zagłosować. Bardzo prosimy. :modla: Quote
Martunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja na Was zaraz zagłosuję. ;) Fotki jak zwykle piękne. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://i36.tinypic.com/22xph2.jpg Tofiś jak zwykle uśmiechnięty ślicznotek :loveu: Quote
taxelina Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 On ma taka slodka usmiechnieta minke!! Quote
LadyK Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://i33.tinypic.com/1675e8o.jpg :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Cavy Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Dobry wieczór :evil_lol: Typowy, kanapowy piesek :razz: :diabloti: Wreszcie weekend :multi: Tylko szkoda że taki krótki :shake: Czeka mnie w przyszłym tygodniu sprawdzian z polskiego, biologi, powtórka z WOS'u, będzie pytać o wojnie grecko perskiej na historii, z matematyka poprawa sprawdzianu i z geografii. Jeszcze we wtorek sprawdzian z chemii. Dziewczyny ratunku,. ja tego nie przeżyję! :placz::placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ale Tofiś ma u ciebie wygodę :loveu: Powodzenia na sprawdzinach :cool3: Mydziśpisali test do bierzmowania z 97 pytań żeby zdać trzeba mieć połowę ale czy ja mam to nie wiem :roll: Quote
LadyK Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dasz radę Cavy :calus: Ja też tyle sprawdzianów i powtórek mam :shake: A w której Ty jesteś klasie? A i mam bannerek dla Was: Quote
LadyK Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nera- napisał(a):Cavy raptem w 1 gim- ja to w 1 klasie LO mam dopiero zapiernicz :roll::roll::roll: W 1klasie gim tyle sprawdzianów? :crazyeye: Ja chce podstawówkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Owczarkowa'] A w której Ty jesteś klasie? Cavy raptem w 1 gim- ja to w 1 klasie LO mam dopiero zapiernicz :roll::roll::roll: Quote
Kasia&Rika Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nera- napisał(a):Cavy raptem w 1 gim- ja to w 1 klasie LO mam dopiero zapiernicz :roll::roll::roll: idź do 3klasy LO to porozmawiamy...:roll::roll::roll: mam 44 godziny lekcyjne tygodniowo i mnóstwo OBOWIĄZKOWYCH fakultetów w tym Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A ja bym nie powiedziala nareszcie weekend. bo wtedy praca ktorej nie do konca lubie :( Quote
hovomaniaczka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tez jestem w I LO, tez duzo roboty... a pomyslec, ze pozniej bedzie gorzej... Zdjecia sa super - wygodnicki piesek, zapewne nie bardzo chcialo mu sie z lozka schodzic. :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia&Rika napisał(a):idź do 3klasy LO to porozmawiamy...:roll::roll::roll: mam 44 godziny lekcyjne tygodniowo i mnóstwo OBOWIĄZKOWYCH fakultetów w tym Kochana ty to już musisz mieć totalnie tego duz- jeszcze te fakultety. Co masz zamiar zdawać na maturze? Ja mam dużo dodatkowych zajęć poza szkolnych (szkoła wokalna, tańce, fotografia, jezyk angielski) ale napewno w klasie maturalnej z tego zrezygnuję- jak widzę że ty tutaj mowisz ze masz zapiernicz no to... niewyrobilabym) Quote
Cavy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 A no niestety zapiernicz, ale jak w przyszłości chce się być kimś "ważnym" bardziej wykształconym, to trzeba się uczyć. Ja planuje iść na studia z anglistyki. :razz: Dziękuje Owczarkowa za bannerek, cudny :loveu: Quote
Bewarka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hej ;) O jaaa...Nawet mi nie mówcie, bo jak widzę wszystko przede mną :cool3: :roll: Quote
groszek83 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak tak was czytam to coraz bardziej sie ciesze że szkoła już za mną:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Nera-']Kochana ty to już musisz mieć totalnie tego duz- jeszcze te fakultety. Co masz zamiar zdawać na maturze? Ja mam dużo dodatkowych zajęć poza szkolnych (szkoła wokalna, tańce, fotografia, jezyk angielski) ale napewno w klasie maturalnej z tego zrezygnuję- jak widzę że ty tutaj mowisz ze masz zapiernicz no to... niewyrobilabym) ja chodzę do specyficznej szkoły:roll: najwyższy poziom w mieście ... każde liceum ma zmniejszone godziny lekcyjne w 3klasie a nam dokładają. Mam mnóstwo fakultetów - 9godzin jezyków, a niektórzy nawet 11. ja naszczeście w trzeciej klasie zrezygnowałam z łaciny i mam tylko angielski i niemiecki. poza tym 5godzin chemii i 3 biologi (w 2klasie było odwrotnie). i wszytskie normalne lekcje co w liceum - te co wymieniłam to fakultety. a zdaje biologię rozszerzona, polski podstawowy i angola podstawowego. Quote
Coffee&Nera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia&Rika']ja chodzę do specyficznej szkoły:roll: najwyższy poziom w mieście ... każde liceum ma zmniejszone godziny lekcyjne w 3klasie a nam dokładają. Mam mnóstwo fakultetów - 9godzin jezyków, a niektórzy nawet 11. ja naszczeście w trzeciej klasie zrezygnowałam z łaciny i mam tylko angielski i niemiecki. poza tym 5godzin chemii i 3 biologi (w 2klasie było odwrotnie). i wszytskie normalne lekcje co w liceum - te co wymieniłam to fakultety. a zdaje biologię rozszerzona, polski podstawowy i angola podstawowego. Ja mam zamiar zmienic szkole- poziom moim zdaniem za niski :roll: a chcialabym isc na jakies porządne studia. Ja planuje język polski rozszezony i albo biologia rozszeżona albo historia i wiadomo język i mnie już obejmuje matematyka :roll: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nera- napisał(a):Ja mam zamiar zmienic szkole- poziom moim zdaniem za niski :roll: a chcialabym isc na jakies porządne studia. Ja planuje język polski rozszezony i albo biologia rozszeżona albo historia i wiadomo język i mnie już obejmuje matematyka :roll: mam taki poziom że teraz siadając bez żadnej nauki przed maturą rozszerzoną z bio piszę na minimum 70% - z tego jestem bardzo zadowolona, gorzej z językiem angielskim - ja ze względu na swoją chorobę uczyłam się długo w domu - i idąc do liceum jestem po 2latach nauki języka z baaardzo kiepskim nauczycielem i tutaj nie ma tak zadowalających wyników ...Polski też dobrze, mamy wspaniałą nauczycielkę - wychowawczynię do niedawna - która świetnie uczy. Quote
Recommended Posts