Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na razie nie mam :evil_lol: Współczuje Ci :shake:

Masz za to uśmiech od Tofika :razz:

głupek :evil_lol:

a tu niby normalnego udaje :mad:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my nadal prosimy o głosy w konkursie. Wystarczy kliknąć w obrazek "zagłosuj" w moim podpisie i na stronię zagłosować. Bardzo prosimy. :modla:

Posted

Dobry wieczór :evil_lol:

Typowy, kanapowy piesek :razz: :diabloti:

Wreszcie weekend :multi: Tylko szkoda że taki krótki :shake: Czeka mnie w przyszłym tygodniu sprawdzian z polskiego, biologi, powtórka z WOS'u, będzie pytać o wojnie grecko perskiej na historii, z matematyka poprawa sprawdzianu i z geografii. Jeszcze we wtorek sprawdzian z chemii.

Dziewczyny ratunku,. ja tego nie przeżyję! :placz::placz:

Posted

Nera- napisał(a):
Cavy raptem w 1 gim- ja to w 1 klasie LO mam dopiero zapiernicz :roll::roll::roll:

W 1klasie gim tyle sprawdzianów? :crazyeye:

Ja chce podstawówkę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nera- napisał(a):
Cavy raptem w 1 gim- ja to w 1 klasie LO mam dopiero zapiernicz :roll::roll::roll:

idź do 3klasy LO to porozmawiamy...:roll::roll::roll:
mam 44 godziny lekcyjne tygodniowo i mnóstwo OBOWIĄZKOWYCH fakultetów w tym

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
idź do 3klasy LO to porozmawiamy...:roll::roll::roll:
mam 44 godziny lekcyjne tygodniowo i mnóstwo OBOWIĄZKOWYCH fakultetów w tym

Kochana ty to już musisz mieć totalnie tego duz- jeszcze te fakultety. Co masz zamiar zdawać na maturze? Ja mam dużo dodatkowych zajęć poza szkolnych (szkoła wokalna, tańce, fotografia, jezyk angielski) ale napewno w klasie maturalnej z tego zrezygnuję- jak widzę że ty tutaj mowisz ze masz zapiernicz no to... niewyrobilabym)

Posted

A no niestety zapiernicz, ale jak w przyszłości chce się być kimś "ważnym" bardziej wykształconym, to trzeba się uczyć. Ja planuje iść na studia z anglistyki. :razz:

Dziękuje Owczarkowa za bannerek, cudny :loveu:

Posted

[quote name='Nera-']Kochana ty to już musisz mieć totalnie tego duz- jeszcze te fakultety. Co masz zamiar zdawać na maturze? Ja mam dużo dodatkowych zajęć poza szkolnych (szkoła wokalna, tańce, fotografia, jezyk angielski) ale napewno w klasie maturalnej z tego zrezygnuję- jak widzę że ty tutaj mowisz ze masz zapiernicz no to... niewyrobilabym)

ja chodzę do specyficznej szkoły:roll: najwyższy poziom w mieście ... każde liceum ma zmniejszone godziny lekcyjne w 3klasie a nam dokładają. Mam mnóstwo fakultetów - 9godzin jezyków, a niektórzy nawet 11. ja naszczeście w trzeciej klasie zrezygnowałam z łaciny i mam tylko angielski i niemiecki. poza tym 5godzin chemii i 3 biologi (w 2klasie było odwrotnie). i wszytskie normalne lekcje co w liceum - te co wymieniłam to fakultety.
a zdaje biologię rozszerzona, polski podstawowy i angola podstawowego.

Posted

[quote name='Kasia&Rika']ja chodzę do specyficznej szkoły:roll: najwyższy poziom w mieście ... każde liceum ma zmniejszone godziny lekcyjne w 3klasie a nam dokładają. Mam mnóstwo fakultetów - 9godzin jezyków, a niektórzy nawet 11. ja naszczeście w trzeciej klasie zrezygnowałam z łaciny i mam tylko angielski i niemiecki. poza tym 5godzin chemii i 3 biologi (w 2klasie było odwrotnie). i wszytskie normalne lekcje co w liceum - te co wymieniłam to fakultety.
a zdaje biologię rozszerzona, polski podstawowy i angola podstawowego.

Ja mam zamiar zmienic szkole- poziom moim zdaniem za niski :roll: a chcialabym isc na jakies porządne studia. Ja planuje język polski rozszezony i albo biologia rozszeżona albo historia i wiadomo język i mnie już obejmuje matematyka :roll:

Posted

Nera- napisał(a):
Ja mam zamiar zmienic szkole- poziom moim zdaniem za niski :roll: a chcialabym isc na jakies porządne studia. Ja planuje język polski rozszezony i albo biologia rozszeżona albo historia i wiadomo język i mnie już obejmuje matematyka :roll:

mam taki poziom że teraz siadając bez żadnej nauki przed maturą rozszerzoną z bio piszę na minimum 70% - z tego jestem bardzo zadowolona, gorzej z językiem angielskim - ja ze względu na swoją chorobę uczyłam się długo w domu - i idąc do liceum jestem po 2latach nauki języka z baaardzo kiepskim nauczycielem i tutaj nie ma tak zadowalających wyników ...Polski też dobrze, mamy wspaniałą nauczycielkę - wychowawczynię do niedawna - która świetnie uczy.