Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis - dzięki
Czarna_Owieczka - no baa...:razz: :lol: Dziękuję.
Justys95 - witamy w naszych skromnych progach :multi:

A tu taka fotka na miłe rozpoczęcie popołudnia :evil_lol:

Taką mamy cudowną pogodę, a ja siedzę w domu i piszę referat na historię :angryy: Zaraz to wszystko rzucam i pędzę do parku z psem. :p

Posted

jaki cud Tofik :loveu::loveu:

to ja tez się dorzucę - właśnie skończyłam notatkę z geografii, a teraz próbuję zrobić zadanie z jakże ukochanej przeze mnie fizyki :cool1::shake:

Posted

Cavy napisał(a):

Taką mamy cudowną pogodę, a ja siedzę w domu i piszę referat na historię :angryy: Zaraz to wszystko rzucam i pędzę do parku z psem. :p

CUDOWNA? :-( Ja mam pierwszy dzień wolny, gdzie mogłabym się wybrać spokojnie do parku, a tu zimno i nie widać nic na 5 metrów! Straszna mgła! To bym jej nawet puścic w parku nie mogła, bo niewiadomo skąd nadejdzie jakiś pies:angryy:

A Tofik faktycznie poprawia humor uśmiechniętym pyszczkiem i słonecznym tłem:cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Pytalam sie Was czy moge Was dodac do znajomych na mojje stronie www?
Sherry i Niunia

Nie pytałaś się, Z chęcią się zgodzimy, miło mi :loveu:

M&T - a moja moja, taka nieznośna, ale kochana :mad:
Pimpek - nie przypominaj mi o tej historii, dwa dni pod rząd baba nam zrobiła kartkówkę z historii o Atenach, Grecji i Sparcie, walnięta jakaś :shake:
Justy95 - dziękujemy ślicznie.

Fot nowych nie mam niestety bo przez te ostatnie dni mało siedzę na kompie, postaram się w weekend pójść na jakiś dłuższy spacer i wsiąść aparat. :razz:

I przepraszam bardzo że nie odwiedzam Waszych galerii, nadrobię to wszystko w weekend.