Cervarius Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 mam pytanie, czy wiadomo które ringi są na zewnątrz, a które na hali? Quote
Cervarius Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wielkie dzięki, jakoś to przeoczyłam :oops: Quote
nefesza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No wlasnie jesli chodzi o podzial na ringi - chyba jest blad, poniewaz Lhasa apso (oraz cotony i inne) sa umieszczone na Ringu 5 - razem z terierami!!!! (i sedzia nie ten) Czy moge prosic o poprawienie, bo chcialabym wiedziec, o ktorej i gdzie sie bede wystawiac. A pod "naszym" sedzia J.Opara nie ma nic...... czyzby jednak zmiana sedziego????? A ze dostep do netu mam bardzo ograniczony z racji remontu, prosze o odpowiedz dzisiaj do godz 13 (pozniej juz do wystawy nie bede miala dostepu do netu). Quote
ROGZ_POLSKA Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 jutro i pojutrze ma byc piekna pogoda:loveu: Quote
M&S Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):jutro i pojutrze ma byc piekna pogoda:loveu: liczę na to:p Quote
mortikia Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja też :)! Pół godziny temu skonczylam szykować psiaki... :> Padam ze zmęczenia, do zobaczenia jutro !!! :multi: A z zawodow zrezygnowaliśmy - nie mieliśmy jak przewieźć tylu psiakow... :shake: Quote
zakla Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dziekujemy za fantastyczna jak zwykle wystawe! :D Moja sucz pieknie rozpoczela dorosly championat- cwc, NDSwR i BOB, a z shar-peiem mam NDPwR i cwc :loveu: Jesli komus wplatal sie w kadry czekoladowy owczarek australijski, to bylabym ogromnie wdzieczna! Quote
panienkabubu Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu finalistów BOG i BIS Quote
Ewusek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 BOG I - 1 - corgi, 2- ?, 3-border collie BOG II - 1- CTR, 2-boxer,3-sznaucer miniatura tyle pamietam i poszlam sobie.... Quote
Judit Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 my właśnie wróciliśmy z wystawy... pogoda była fajna, duże ringi, ogólnie wystawa na duży plus ;-) Nasza Gipsy Queen Shadow Dog - dosk.I, Zw.Mł, NJwR :p Aaliyah Aristokrat - dosk.I, Zw.Mł, NJwR :p niedługo będą fotki :cool3: Quote
baskomaniak Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Zdjęcie BIS-a wstawiłem już na forum www.********.com ;) [SIZE="1"]Gwiazdki nie zostały wygenerowane przez skrypt, lecz sam je wstawiłem, aby być w porządku z regulaminem Dogomanii. Gdybym tego nie zrobił i tak by się pojawiły w tym miejscu... ;) Quote
Judit Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Błyskotka']Poproszę o stawkę chow chow :). :p proszę bardzo: Chow Chow (rudy) klasa młodzieży, psy - AL Mały Kacper klasa pośrednia, psy - CARMEL Mnichowa Dolina klasa młodzieży, suki - FORTUNA VICTORIA Cunami klasa pośrednia, suki - CARMEN Mnichowa Dolina Quote
Martyna Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Fratulki dla wszystkich :-) :multi: Czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? :D Quote
Natalia_W Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ewusek napisał(a):BOG I - 1 - corgi, 2- ?, 3-border collie BOG II - 1- CTR, 2-boxer,3-sznaucer miniatura tyle pamietam i poszlam sobie.... A jakiego koloru ta miniatura :D Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 panienkabubu napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu finalistów BOG i BIS Gr. V 1 - akita amerykańska 2 - SH 3 - basenji BIS: 1 - CTR 2 - shih-tzu 3 - basset. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Uważam, że naprawde można pochwalić organizację wystawy: ringi na murawie - duże, można było sobie pobiegać.:lol: Finały - sprawnie przeprowadzon, choć na hali było - wg mnie - bardzo duszno... Na bardzo dobrą opinię na pewno miała tez wpływ pogoda - słońce świeciło tak, jak na jesień przystało. Było w sam raz! I cieszę się, że mogłam spotkac i porozmawiać z: bety & co. Matagi + kolega z Litwy Maks i Spark Dana1 Agappe Florka ED Kogoś pominęłam?:oops: Pzdr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Chwalimy innych, a my się tez pochwalimy: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior, po I selekcji w grupach (na BIS JUNIORÓW) wybrana do pierwszej trójki w gr. V. A, i skończony Młodziezowy Championat Polski!!!:multi: Pzr. Quote
Judit Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Martyna napisał(a): Czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? :D klasa szczeniąt, psy - COLD FIRE Moloseum klasa młodzieży, psy - Whizzbang MEXICAN AFTERBRUDER klasa pośrednia, psy - Fado A KIND OF MAGIC MOLOSEUM Quote
panienkabubu Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Asiaczku, gratulacje!:) I dziękuję za niektóre wyniki :) Asiu, a znasz inne wyniki grup?:) Ja poproszę stawkę bernardynów:modla: Quote
Pugsy Malone Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gratulki dla wszystkich:multi: My skromniutko, bo to debiut był:razz: Ros Shans BE MY FLASH OF JOY-ocena: wybitnie obiecująca,, lokata: I, Best Puppy i piękny opis:multi: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiaczku, gratulacje!:) I dziękuję za niektóre wyniki :) Asiu, a znasz inne wyniki grup?:) Ja poproszę stawkę bernardynów:modla: Wszystkie BIS-y mam na fotkach. Zajrzyj do wcześniejszych postów, tam baskomaniak napisał, że tez ma wszystkie fotki. Może Ci udostępni...? Bernardyn długowłosy PSY kl.mł. ALEX z Kotliny Włocławskiej SUKI kl.mł. FABRA Pałucki Przejar kl. p FIDA Pałucki Przejar GAJA Berow GRISA Pałucki Przejar kl. o ARNICA Don-Ber. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Pugsy Malone napisał(a):Gratulki dla wszystkich:multi: My skromniutko, bo to debiut był:razz: Ros Shans BE MY FLASH OF JOY-ocena: wybitnie obiecująca,, lokata: I, Best Puppy i piękny opis:multi: Hohoho!!! Piękny wynik, ale nie rozumiem, dlaczego piszesz, że to "skromy debiut"? To PIĘKNY DEBIUT!!!!:multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts