Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mortikia napisał(a):
Trzy siberiany zgłoszone. Niestety w tym samym terminie co wystawa są zawody psich zaprzęgów, więc... nie wiem jak to zrobimy :lol::roll:

No to ja w sobote jestem w NDM na klubie i w tym samym dniu powinnam pojechac 200km dalej na wyklady z histrorii sztuki i do rana wrocic na niedzielna wystawe:evil_lol:. Ciekawa jestem jak to pogodze, najwyzej bede sluchala przez telefon (:diabloti:), albo ktos mi poprostu na kasetke nagra:roll:...

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mortikia napisał(a):
Trzy siberiany zgłoszone. Niestety w tym samym terminie co wystawa są zawody psich zaprzęgów, więc... nie wiem jak to zrobimy :lol::roll:

My mamy w ten sam weekend zawody agility, na ktore juz od dawien dawna jestresmy zgloszone. I teraz mam dylemat czy zrezygnowac z jednego dnia zawodow, czy zrezygnowac z wystawy...:roll:

Posted

zakla napisał(a):
My mamy w ten sam weekend zawody agility, na ktore juz od dawien dawna jestresmy zgloszone. I teraz mam dylemat czy zrezygnowac z jednego dnia zawodow, czy zrezygnowac z wystawy...:roll:

Ja na pewno będę w sobotę na zawodach, potem do domu- szykowanie hasiorów, w niedzielę na wystawę i może jakimś cudem zdąrzę na start na wyścigach :evil_lol:

Posted

bardzo dziękuję, widziałem ten formularz już wcześniej ale nie dodałem do ulubionych i jak na złość nie mogłem się go teraz doszukać :roll:

i jeszcze pytanie - "Jednocześnie Przypominamy o obowiązku dostarczenia kserokopii rodowodu i dowodu wpłaty za udział w wystawie do dnia 19.09.2008 r." - dotyczy to też zgłoszeń przez formularz internetowy? jeśli tak to gdzie to wysłać (jaki mail)?

Posted

mimo wszystko nie mogę znaleźć informacji której szukam... czy jeśli wystawiam psa w kategorii młodzieży konieczne jest przesłanie kserokopii rodowodu? a jeśli tak to na jaki adres mailowy? to samo tyczy się potwierdzenia wpłaty... przepraszam za te setki pytań, to nasze początki z wystawami a na poprzednich rejestracja była jakby jaśniejsza :lol:

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
my tez bedziemy ze stoiskiem :diabloti:

..rozumiem, że dla dogomaniaków bedziesz miał duuuuże rabaty :eviltong:

(a masz coś dla szpicow wilczych?, katalog się nie otworzył:shake:)

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
my tez bedziemy ze stoiskiem :diabloti:

no i wroce bez pieniedzy:shake:, prosze mi przypomniec, ze moge wziac tylko jedna obrozke:evil_lol:. Bedziesz w sobote na sznaucerach i hovawartach?

Agama napisał(a):
dostalam dzisiaj numerek-jestem w szoku brawa dla ORGANIZATOROW,nawet godzina sedziowania podana:multi::multi:

Ja tez dzisiaj dostalam:cool3: