EwikB Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stwierdzilismy że Lidzbark jest niedaleko Grudziądza to jedziemy.Zgłosiliśmy więc męską część naszych futerek ( ta "lepsza" byczyła się w domu ) Jednak kilka dni przed wystawą dowiedzieliśmy sie , ze wystawa jest w Lidzbarku , ale gdzies za Olsztynem, drobne 100 km więcej w jedną stronę :lol: Ale jak zgłoszone to jedziemy. Wystawa w fajnym miejscu, dobrze zorganizowana. Pogoda od wyboru do koloru , od słońca, zachmurzenia, duchoty po deszcz na finałach. Lhasa Sędziowała p.Świsulska Moje chłopaki - Saphir Azurowa Amhara - Wo , BOB Puppy Dyziek czykli Zodiak - CWC i rozpoczął Championat Jowo - CWC , BOB Gizmo - BOB WETERAN Na finałach Saphir fajne pokazany przez młodą handlerkę , ma super wykop , tylko potrzebuję troche treningu Gizmo pierwszy raz szedł w "starszej " klasie ( opis dostał sliczny ) i w strugach deszczu wybiegał BEST IN SHOW WETERAN III [SIZE=2]( nie ukrywam że ta wygrana najbardziej mnie cieszy ):multi::multi: Jowo , tym razem u p.Kowalskiej wywalczył BEST OF GROUP II:evil_lol::evil_lol: Quote
Diablica Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :loveu:Ewa-Gratuluje:) Dwa "pudła":loveu:Buziaczki dla Tatusia od Niedobrego Synka Carmelka:loveu:(czekam na fotki) Pozdrawiam;) Aga dla Ciebie również GRATULACJE za rozpoczęcie Championatu ze słodkim Dyźkiem:loveu::loveu: Pozdrawiam:evil_lol: Quote
Diablica Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zodiak prezentuje sie SUUUUPER:loveu: a jaki długi i prosty ma włos:cool3: noi ta szyja:lol::lol::lol: Jowek ja zwykle sliczny:loveu: Pozdrawiam:) Quote
nefesza Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja tez gratuluje! Jowkowi to juz niemal "standardowo", to sliczny pies i juz nie raz potwierdzil swoja klase :loveu: ale Giziakowi szczegolnie. Szacunek! A i mlodziaki sie slicznie zaprezentowaly! Quote
EwikB Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 nefesza napisał(a):Ja tez gratuluje! Jowkowi to juz niemal "standardowo", to sliczny pies i juz nie raz potwierdzil swoja klase :loveu: ale Giziakowi szczegolnie. Szacunek! A i mlodziaki sie slicznie zaprezentowaly! " Młodziaki " myślę ze dopiero sie rozkręcają. Jowek nie musi nic udowadniać.To jego 37 Zwycięstwo Rasy i kolejne "pudełko" Jeszcze trochę sie popokazujemy dla czystej przyjemności. Giziak jeszcze zupełnie nie doszedł do siebie ale kilka razy również sie pokażemy w weteranach ;) To od niego wszystko sie zaczęło ... Quote
agata56 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziekujemy za gratki :) Wystawa byla super i nie ukrywam,ze coraz bardziej ten swiatek mnie wciaga :) Quote
Recommended Posts