Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stwierdzilismy że Lidzbark jest niedaleko Grudziądza to jedziemy.Zgłosiliśmy więc męską część naszych futerek ( ta "lepsza" byczyła się w domu ) Jednak kilka dni przed wystawą dowiedzieliśmy sie , ze wystawa jest w Lidzbarku , ale gdzies za Olsztynem, drobne 100 km więcej w jedną stronę :lol: Ale jak zgłoszone to jedziemy.
Wystawa w fajnym miejscu, dobrze zorganizowana.
Pogoda od wyboru do koloru , od słońca, zachmurzenia, duchoty po deszcz na finałach.

Lhasa Sędziowała p.Świsulska
Moje chłopaki - Saphir Azurowa Amhara - Wo , BOB Puppy
Dyziek czykli Zodiak - CWC i rozpoczął Championat
Jowo - CWC , BOB
Gizmo - BOB WETERAN

Na finałach Saphir fajne pokazany przez młodą handlerkę , ma super wykop , tylko potrzebuję troche treningu
Gizmo pierwszy raz szedł w "starszej " klasie ( opis dostał sliczny ) i w strugach deszczu wybiegał
BEST IN SHOW WETERAN III [SIZE=2]( nie ukrywam że ta wygrana najbardziej mnie cieszy ):multi::multi:
Jowo , tym razem u p.Kowalskiej wywalczył BEST OF GROUP II:evil_lol::evil_lol:

Posted

:loveu:Ewa-Gratuluje:) Dwa "pudła":loveu:Buziaczki dla Tatusia od Niedobrego Synka Carmelka:loveu:(czekam na fotki)
Pozdrawiam;)

Aga dla Ciebie również GRATULACJE za rozpoczęcie Championatu ze słodkim Dyźkiem:loveu::loveu:
Pozdrawiam:evil_lol:

Posted

Ja tez gratuluje! Jowkowi to juz niemal "standardowo", to sliczny pies i juz nie raz potwierdzil swoja klase :loveu: ale Giziakowi szczegolnie. Szacunek!
A i mlodziaki sie slicznie zaprezentowaly!

Posted

nefesza napisał(a):
Ja tez gratuluje! Jowkowi to juz niemal "standardowo", to sliczny pies i juz nie raz potwierdzil swoja klase :loveu: ale Giziakowi szczegolnie. Szacunek!
A i mlodziaki sie slicznie zaprezentowaly!

" Młodziaki " myślę ze dopiero sie rozkręcają.
Jowek nie musi nic udowadniać.To jego 37 Zwycięstwo Rasy i kolejne "pudełko" Jeszcze trochę sie popokazujemy dla czystej przyjemności.
Giziak jeszcze zupełnie nie doszedł do siebie ale kilka razy również sie pokażemy w weteranach ;) To od niego wszystko sie zaczęło ...