izabela.szczepaniak Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ATLANTYDA napisał(a):będę mięć do pomocy cioteczkę izabela.szczepaniak na pewno damy radę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O tak niestresuj się bo Ci nerwosol kupie :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):O tak niestresuj się bo Ci nerwosol kupie :evil_lol: Ja w poniedziałek jeszcze zadzwonię do tej kobitki co byś my nie jechały w ciemno i potwierdzę w razie czego daj mi nr do Ciebie to wyślę SMS ,czy na 100% aktualne . Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Beatka z Boxerów w Potrzebie ma przetestować państwa z Jaworzna, Atlantyda z Bytomia... i ALA!!! jak to było z tymi drugimi- co marchewa dała na nich namiar??? z tymi drugimi z Jaworzna?????:roll::oops:[/FONT] rodzinka z Jaworzna od Beatki odpadła... stwierdzili że jeszcze nie są gotowi :roll: ale Beatka miała tel. z zapytaniem o młodego boxia ze schroniska- rodzinka z Sosnowca z dzieckiem mają sie ze mną kontaktować KTOŚ Z SOSNOWCA NA WIZYTKE???? :razz::razz: Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Arial]SOSNOWIEC [/FONT] [FONT=Arial]Lucy* (Lucyna)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG 2203043[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial]lena[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]gg 3523780[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]SOSNOWIEC [/FONT][FONT=Arial]Ambra[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG: 4476478[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]SOSNOWIEC [/FONT][FONT=Arial]muro[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG: 3834959[/FONT] Quote
halbina Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 boksiu, trzymaj sie! wytrzymaj jeszcze troszeczkę! Quote
halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boksio przeżył?... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 halbina napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boksio przeżył?... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]boxio jest pierdoła ....on chyba wogólenie ma doświadczeń w spotkaniach z kotem ...kot to pluszak ;)... wogóle to takie słodkie dziecko ...taki gupecek :loveu:...rozdaje buziaki na lewo i prawo ...oby mu się udało z domkiem ... poza tym uwielbia jedzonko z reki :razz: [/FONT] Quote
Natussiaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 mam dom chętny na boksera który lubi dzieci w Bytomiu. numer telefonu moge wyslac komuś na PW Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ślij kobieto do Ali lub do Klockowej! One tym wszystkim zawiadują! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Natussiaa napisał(a):mam dom chętny na boksera który lubi dzieci w Bytomiu. numer telefonu moge wyslac komuś na PW [FONT=Arial] myślę ze to ta sama pani która ma wizytę ATLANTYDY w poniedziałek ;) zaraz poszukam numeru [/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Domeczek będzie sprawdzony ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Natussiaa napisał(a):mam dom chętny na boksera który lubi dzieci w Bytomiu. numer telefonu moge wyslac komuś na PW Właśnie wczoraj wkleiłam Alutkowego Boksia do Twojego wątku ;) Alicja napisał(a):[FONT=Arial] myślę ze to ta sama pani która ma wizytę ATLANTYDY w poniedziałek ;) zaraz poszukam numeru [/FONT] chyba nie ta sama ale czekam na namiary gzie sie mam wybrać:lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]wsio pozałatwiane ...jedna wizyta w niedziele 2 ga w poniedziałek ... w razie czego może inny boxiu skorzysta :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no Boxinku- licze że już niebawem zagrzejesz doopsko w domciu- bede tesknić:-( ale IDŹ I OBI BYŁO JAK NAJLEPIEJ NA ZAWSZE!!! Quote
matsta1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Widzialem dzis Boxerka i jest sliczny i strasznie milutki widac bylo ze energiczny :) Oby znalazl szybko domek:) Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 matsta1 napisał(a):Widzialem dzis Boxerka i jest sliczny i strasznie milutki widac bylo ze energiczny :) Oby znalazl szybko domek:) [FONT=Arial]:hmmmm: ktoś ty??? :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: ktoś ty??? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]Neferkowy przyjaciel ;) witamy matsta1;) [/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Neferkowy przyjaciel ;) witamy matsta1;) [/FONT] [FONT=Arial]aaa Mateusz :razz::razz: witamy witamy :multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaa Mateusz :razz::razz: witamy witamy :multi::multi: [/FONT] :grins: ...... Quote
Recommended Posts