Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
pójdziesz na wizyte przedadopcyjną?? w Bytomiu ?? :razz:

to w razie gdyby laseczka z Boxerów w potrzbie - zabijcie mnie nie znam nicka- nie miała możliwości

Pójdę chociaż tyle mogę ,ale nie ukrywam że to dla mnie stres:look3::nerwy:.
Dlatego wolała bym kogoś do towarzystwa :cool3:

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Olkuszu w schronisku sa 2 suczki bokserki , jedna pregowana , druga żółta, tylko tAm do schroniska nie ma po co dzwonic, najlepiej w ich sprawie kontaktowac sie z nr tel 504 588 874

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Pójdę chociaż tyle mogę ,ale nie ukrywam że to dla mnie stres:look3::nerwy:.
Dlatego wolała bym kogoś do towarzystwa :cool3:

[FONT=Arial]dasz radę ;)[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']będę mięć do pomocy cioteczkę izabela.szczepaniak na pewno damy radę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]wierzę w was ;)[/FONT]

Posted

z wielkim bólem i ogromną przykrością ale musze:placz:
mam w domu dwie bokserki mame i córe, młoda ma 2 lata i szukam dla niej dobrego domu ( niestety nie moge trzymać ich dwuch poniewaz "spinają sie" coraz częściej a nie chce zeby sobie krzywde zrobiły)

ogólnie sa bardzo łagodne, kochające ludzi a przede wszystkim dzieci i wspólne zabawy z nimi, niezbyt tolerują inne psy...
psiaka mozna oglądac pod krakowem jesli ktoś zainteresowany prosze o kontakt GG 6343222

chętnie odpowiem na kazde pytanie:placz:

Posted

[quote name='czartabaza']z wielkim bólem i ogromną przykrością ale musze:placz:
mam w domu dwie bokserki mame i córe, młoda ma 2 lata i szukam dla niej dobrego domu ( niestety nie moge trzymać ich dwuch poniewaz "spinają sie" coraz częściej a nie chce zeby sobie krzywde zrobiły)

ogólnie sa bardzo łagodne, kochające ludzi a przede wszystkim dzieci i wspólne zabawy z nimi, niezbyt tolerują inne psy...
psiaka mozna oglądac pod krakowem jesli ktoś zainteresowany prosze o kontakt GG 6343222

chętnie odpowiem na kazde pytanie:placz:

Skontaktuj się z fundacją, ratującą boksery:

adopcje@bokserywpotrzebie.pl

Opisz proszę sunię, jej charakter- jaka jest w stosunku do dzieci, kotów, innych psów, załącz zdjęcia....

Posted

no sunia jak sunia, jest prze fajna, na prawde.
wychowana z dziećmi w domu a jest ich w domu 4 (od 2-8lat), na obcych reakcja?- szczeknięcie powitalne a pozniej soczyste buziaki.
nie miałam z nią nigdy problemu, tyle ze z mamą nie mogą sie dogadac-
nie wiem jak z fotkami ale sie postaram cos zorganizowac.

Posted

[quote name='czartabaza']no sunia jak sunia, jest prze fajna, na prawde.
wychowana z dziećmi w domu a jest ich w domu 4 (od 2-8lat), na obcych reakcja?- szczeknięcie powitalne a pozniej soczyste buziaki.
nie miałam z nią nigdy problemu, tyle ze z mamą nie mogą sie dogadac-
nie wiem jak z fotkami ale sie postaram cos zorganizowac.

[FONT=Arial]Załóż sunieczce osobny temacik i wstaw tu linka ;)tak będzie przejrzyście [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Boxiu wybiegany , wyskakany , najedzony DZIŚ ...ale chudnie nam chłopak ...:shake:...koniecznie chciał dziś pojechać do domu , ale państwo z synkami którzy przyjechali zobaczyć psiaki zastanawiają się nad psiakiem ...myślą nad szczeniaczkiem ze względu na kotka rezydenta 7 letniego ...Box rozsiadł się z chłopakami na trawie dawał buziaki , aż serducho boli jak patrzał za nimi jak oni odjeżdżali :-([/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Boxinku... serce mi pęka jak patrzysz tak tymi oczętami na mnie ...
naprawde to nie dzięki mnie tam jesteś :shake: owszem, ja zaprowadzam cie do kojca ale to nie ja zgotowałam ci ten los :placz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Beatka z Boxerów w Potrzebie ma przetestować państwa z Jaworzna, Atlantyda z Bytomia... i ALA!!! jak to było z tymi drugimi- co marchewa dała na nich namiar??? z tymi drugimi z Jaworzna?????:roll::oops:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
pójdziesz na wizyte przedadopcyjną?? w Bytomiu ?? :razz:

to w razie gdyby laseczka z Boxerów w potrzbie - zabijcie mnie nie znam nicka- nie miała możliwości

A którą masz na myśli :roll: bo z tego co wiem to nas tu kilka jeśli chodzi o Bytom.