Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Pokazałam boksia ciotce GameBoy.
Obiecał popytać przy okazji swoich szczeniaków o boksiowy domek może akurat ktoś się skusi na takie cudo :roll:?
[FONT=Arial]
dzięki Cioteczko :calus:...widzisz na taki pomyslunek nie wpadłam
[/FONT]

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi boksiami to jakaś epidemia :shake:u nas w ostatnim czasie dwa były do oddania sunia 5l i taki właśnie 2l pies ,powód wyjazd .
Ogłoszeń już nie ma ciekawe tylko czy piesy dom znalazły:roll:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Z tymi boksiami to jakaś epidemia :shake:u nas w ostatnim czasie dwa były do oddania sunia 5l i taki właśnie 2l pies ,powód wyjazd .
Ogłoszeń już nie ma ciekawe tylko czy piesy dom znalazły:roll:

Ilość boksiów jest przerażająca... Przestaly być modne, to wyrzucają... :placz:

Posted

[FONT=Arial]W jednym ze schronisk , na terenie Górnego Śląska przebywa 3 letni pies w typie rasy BOXER .[/FONT]

[FONT=Arial]Pies bardzo źle znosi pobyt w schronisku, bardzo tęskni za stałym kontaktem z człowiekiem, dlatego szukamy mu nowego kochającego i odpowiedzialnego właściciela .[/FONT]
[FONT=Arial]Uwielbia przebywać blisko człowieka .[/FONT]
[FONT=Arial]Jednak warunkiem adopcji psa jest wizyta przed i po adopcyjna oraz kastracja psa.[/FONT]

[FONT=Arial]Kontakt w sprawie psa :[/FONT]
[FONT=Arial]tel. 604 626 239[/FONT]
[FONT=Arial]mail: clock.dogomania@poczta.fm[/FONT]

[FONT=Arial]Kiedy sie urodziłem, mama opowiadała mnie i rodzeństwu takie psie bajki... Mówiła, że my - boksie - jesteśmy szczęśliwcami, zostałyśmy bowiem stworzone do tego, by uszczęśliwiać ludzi swoja rozmerdaną naturą i za to mamy ich dozgonną miłość, troskliwą opiekę i miejsca na kanapie... [/FONT]
[FONT=Arial]Teraz wspominam tę bajkę, patrząc na ludzi zza krat kojca w schronisku i jeszcze bardziej mi smutno... [/FONT]
[FONT=Arial]Czy to była tylko bajka dla grzecznych szczeniaczków? Czy też tylko ja miałem pecha?... [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]miałam telefon z boxerów w potrzebie

jeżeli uzbieramy 25/dobe na hotel jest szansa że wezmą go pod swoje skrzydła...

ja nie dam rady:shake:
dokarmiamy psy, utrzymujemy szczeniaki, itd......
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]miałam telefon z boxerów w potrzebie

jeżeli uzbieramy 25/dobe na hotel jest szansa że wezmą go pod swoje skrzydła...

ja nie dam rady:shake:
dokarmiamy psy, utrzymujemy szczeniaki, itd......
[/FONT]

[FONT=Arial]:-(nie damy rady zapłacić za hotel :shake: kiedy brzuszki puste [/FONT]

Posted

Jest miła pani z Bytomia zainteresowana boxiem,podałam nr.tel.Magdzie.
Ma 30 lat,dwoje dzieci,wcześniej miała dobermana,który odszedł ze starości.Pani zgadza sie się na warunki umowy adopcyjnej,wizyty przed i po-adopcyjne.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Jest miła pani z Bytomia zainteresowana boxiem,podałam nr.tel.Magdzie.
Ma 30 lat,dwoje dzieci,wcześniej miała dobermana,który odszedł ze starości.Pani zgadza sie się na warunki umowy adopcyjnej,wizyty przed i po-adopcyjne.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

[FONT=Arial]to ja zaciskam :kciuki:

wczoraj Boxik .....obraził się na TZta :-(bo ten nie mógł go na spacer wyprowadzić .....śpieszyliśmy sie do domu :shake:
[/FONT]

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Czekamy na jakieś dobre wieści:razz:

pójdziesz na wizyte przedadopcyjną?? w Bytomiu ?? :razz:

to w razie gdyby laseczka z Boxerów w potrzbie - zabijcie mnie nie znam nicka- nie miała możliwości

Posted

Od kiedy dałam nowe fotki do ogłoszeń,takie bez krat,jest duże zainteresowanie boxiem.Połowa rezygnuje po wiadomości o kastracji.Ale jest następna rodzina,której to nie przeszkadza,telefon posłałam Magdzie.

Posted

[FONT=Arial]:mdleje: jestem .....ATLANTYDKO posłałam Ci PW ;)......
zaraz do pani pośle SMSa .....obie wizyty odbędą się w czwartek ...więc będzie jeden domek myślę już dla boxia a 1 potencjalny dla następnego psiaczka
[/FONT]

Posted

[quote name='GoniaP']To może pamiętajcie o naszym Hektorku (Pakerze), on już czeka tyle miesięcy ....

[FONT=Arial]będziemy pamiętać :razz:[/FONT]