Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Pokazałam boksia ciotce GameBoy. Obiecał popytać przy okazji swoich szczeniaków o boksiowy domek może akurat ktoś się skusi na takie cudo :roll:? [FONT=Arial] dzięki Cioteczko :calus:...widzisz na taki pomyslunek nie wpadłam [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Z tymi boksiami to jakaś epidemia :shake:u nas w ostatnim czasie dwa były do oddania sunia 5l i taki właśnie 2l pies ,powód wyjazd . Ogłoszeń już nie ma ciekawe tylko czy piesy dom znalazły:roll: Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Z tymi boksiami to jakaś epidemia :shake:u nas w ostatnim czasie dwa były do oddania sunia 5l i taki właśnie 2l pies ,powód wyjazd . Ogłoszeń już nie ma ciekawe tylko czy piesy dom znalazły:roll: Ilość boksiów jest przerażająca... Przestaly być modne, to wyrzucają... :placz: Quote
halbina Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]W jednym ze schronisk , na terenie Górnego Śląska przebywa 3 letni pies w typie rasy BOXER .[/FONT] [FONT=Arial]Pies bardzo źle znosi pobyt w schronisku, bardzo tęskni za stałym kontaktem z człowiekiem, dlatego szukamy mu nowego kochającego i odpowiedzialnego właściciela .[/FONT] [FONT=Arial]Uwielbia przebywać blisko człowieka .[/FONT] [FONT=Arial]Jednak warunkiem adopcji psa jest wizyta przed i po adopcyjna oraz kastracja psa.[/FONT] [FONT=Arial]Kontakt w sprawie psa :[/FONT] [FONT=Arial]tel. 604 626 239[/FONT] [FONT=Arial]mail: clock.dogomania@poczta.fm[/FONT] [FONT=Arial]Kiedy sie urodziłem, mama opowiadała mnie i rodzeństwu takie psie bajki... Mówiła, że my - boksie - jesteśmy szczęśliwcami, zostałyśmy bowiem stworzone do tego, by uszczęśliwiać ludzi swoja rozmerdaną naturą i za to mamy ich dozgonną miłość, troskliwą opiekę i miejsca na kanapie... [/FONT] [FONT=Arial]Teraz wspominam tę bajkę, patrząc na ludzi zza krat kojca w schronisku i jeszcze bardziej mi smutno... [/FONT] [FONT=Arial]Czy to była tylko bajka dla grzecznych szczeniaczków? Czy też tylko ja miałem pecha?... [/FONT] Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Halbina.... ale walnęłaś wyciskacza .... aż mi łezki popłynęły :-(:-( dzięki atlantyda za podesłanie boxiczka :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Halbinko........i znów sie mi oki spociły :-( Jaki ten wariat koffany jest :loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]miałam telefon z boxerów w potrzebie jeżeli uzbieramy 25/dobe na hotel jest szansa że wezmą go pod swoje skrzydła... ja nie dam rady:shake: dokarmiamy psy, utrzymujemy szczeniaki, itd......[/FONT] Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]ciocia marchewa wyspacerowała boxia... byli nawet nad wodą :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]miałam telefon z boxerów w potrzebie jeżeli uzbieramy 25/dobe na hotel jest szansa że wezmą go pod swoje skrzydła... ja nie dam rady:shake: dokarmiamy psy, utrzymujemy szczeniaki, itd......[/FONT] [FONT=Arial]:-(nie damy rady zapłacić za hotel :shake: kiedy brzuszki puste [/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dodałam do ogłoszeń jego nowe fotki bez krat,może ktoś się odezwie. Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='MARCHEWA']Dodałam do ogłoszeń jego nowe fotki bez krat,może ktoś się odezwie. [FONT=Arial]no takie radosne szczęście bez krat :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Wznowione ogłoszenie ... http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1651[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jest miła pani z Bytomia zainteresowana boxiem,podałam nr.tel.Magdzie. Ma 30 lat,dwoje dzieci,wcześniej miała dobermana,który odszedł ze starości.Pani zgadza sie się na warunki umowy adopcyjnej,wizyty przed i po-adopcyjne.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='MARCHEWA']Jest miła pani z Bytomia zainteresowana boxiem,podałam nr.tel.Magdzie. Ma 30 lat,dwoje dzieci,wcześniej miała dobermana,który odszedł ze starości.Pani zgadza sie się na warunki umowy adopcyjnej,wizyty przed i po-adopcyjne.Zobaczymy co z tego wyjdzie. [FONT=Arial]to ja zaciskam :kciuki: wczoraj Boxik .....obraził się na TZta :-(bo ten nie mógł go na spacer wyprowadzić .....śpieszyliśmy sie do domu :shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]Alutka zadzwoniła do pani ale tera nie ma jej na kompku.... [/FONT] Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Czekamy na jakieś dobre wieści:razz: pójdziesz na wizyte przedadopcyjną?? w Bytomiu ?? :razz: to w razie gdyby laseczka z Boxerów w potrzbie - zabijcie mnie nie znam nicka- nie miała możliwości Quote
MARCHEWA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Od kiedy dałam nowe fotki do ogłoszeń,takie bez krat,jest duże zainteresowanie boxiem.Połowa rezygnuje po wiadomości o kastracji.Ale jest następna rodzina,której to nie przeszkadza,telefon posłałam Magdzie. Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]:mdleje: jestem .....ATLANTYDKO posłałam Ci PW ;)...... zaraz do pani pośle SMSa .....obie wizyty odbędą się w czwartek ...więc będzie jeden domek myślę już dla boxia a 1 potencjalny dla następnego psiaczka [/FONT] Quote
GoniaP Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To może pamiętajcie o naszym Hektorku (Pakerze), on już czeka tyle miesięcy .... Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='GoniaP']To może pamiętajcie o naszym Hektorku (Pakerze), on już czeka tyle miesięcy .... [FONT=Arial]będziemy pamiętać :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts