halbina Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 a jak wyglądały te jego relacje z kotami? opisz dokłądniej... Quote
clockwork Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Arial]Boxiu wczoraj o 17tej uciekł z kojca..... całą noc brykał po schronie i nie dał sie złapać.. aż rankiem przyjechała ciocia klockowa i w te pędy lizać jej pysk :loveu::loveu: o kotach... zobaczył kotka pobiegł ale bardziej w ramach "choo sie pogonimy" kotka i kociaki nie ucierpieli :roll: powrót do kojca to dla niego trauma :-(:-([/FONT] Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [FONT=Arial]Byłam tylko boxiulka wymiziać , nie zdążyłam już na psacerek :shake:....boxinku tak trzymam :kciuki: za domeczek dla Ciebie [/FONT] Quote
Medorowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A ja wierzę, że będzie dobrze:kciuki::kciuki: Quote
jagienka42 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ale śliczniutki ten boksiu nie moge się napatrzeć:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]Dzień dobry Boxinku :loveu:...poproś dziś cioteczki zeby wyprowadziły Cię na siq i qpę [/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzień dobry Boxinku :loveu:...poproś dziś cioteczki zeby wyprowadziły Cię na siq i qpę [/FONT] o ile nie zwial z kojca i sam sie nie wyprowadzil:evil_lol: Szukaj domku wariatunciu:loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']o ile nie zwial z kojca i sam sie nie wyprowadzil:evil_lol: Szukaj domku wariatunciu:loveu: [FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-( Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-( splunelam przez lewe ramie...... umyjesz mi sciane?:diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-( [FONT=Arial]może w składziku są jakieś kłódki stare i można by wziąć tą podkówkę z kłódki do zahaczania :razz:...tak jak jest teraz to ne ma problema żeby otworzyć :shake:[/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A ze tak naiwnie zapytam:oops:On tak ucieka bo lubi ten sport czy np.jakas sunia cieczkuje i natura go wzywa? Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']A ze tak naiwnie zapytam:oops:On tak ucieka bo lubi ten sport czy np.jakas sunia cieczkuje i natura go wzywa? [FONT=Arial]Aguś , On po 1.sze to ten typ co Dili :evil_lol:....w sekundzie w 100 miejscach ....po 2 ciężko ma z załatwiniem sie w kojcu ....Nefuś tak samo ....spanielek też :shake:....ale cieczki sa na 100% ...suki nie wysterylizowane są :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aguś , On po 1.sze to ten typ co Dili :evil_lol:....w sekundzie w 100 miejscach ....po 2 ciężko ma z załatwiniem sie w kojcu ....Nefuś tak samo ....spanielek też :shake:....ale cieczki sa na 100% ...suki nie wysterylizowane są :cool1:[/FONT] No jak ten typ co Dili to juz mnie nic nie zdziwi....:roll: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']No jak ten typ co Dili to juz mnie nic nie zdziwi....:roll: [FONT=Arial]może przytrzymać do sierpnia :grins: [/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]może przytrzymać do sierpnia :grins: [/FONT] Och..Alunia....ty wiesz,ze jak ja bym mogla to ja bym juz u siebie miala polowe boksiow ze schronisk..ale nie moge.... Jesli moge pomoc jakos inaczej to..jestem. Moze zorganizowac jakas zborke na kastracje albo co?O ile to w czyms pomoze...jak patrze w te jego oczka to.....:-( Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']Och..Alunia....ty wiesz,ze jak ja bym mogla to ja bym juz u siebie miala polowe boksiow ze schronisk..ale nie moge.... Jesli moge pomoc jakos inaczej to..jestem. Moze zorganizowac jakas zborke na kastracje albo co?O ile to w czyms pomoze...jak patrze w te jego oczka to.....:-( [FONT=Arial]najgorsze jest to że tam jest paskudnie ...żeby psiaka po zabiegu gdzieś położyć :shake: cały czas rozpuszczamy wici o psiaku szukając potencjalnego dobrego domku i tylko jemu szukamy , ale w tym wypadku mamy świadomosć że on i ast są narażone na pseudohodowle :angryy:i dlatego Magda pilotuje w schronie ich adopcje ...nie wiem jak tyle lat mogło to tak funkcjonować ...bo to co teraz jest trwa latami ...ale jak pisałam kiedyś o tym by razem z Magdą walczyć o poprawę bytu dla wszystkich psów to panie z Jebia wzięły mnie za furiatkę ... tylko ze mam troszkę pojęcia o tym a one w tym roku 1szy raz schronisko na oczy zobaczyły ... [/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]najgorsze jest to że tam jest paskudnie ...żeby psiaka po zabiegu gdzieś położyć :shake:[/FONT] [FONT=Arial]cały czas rozpuszczamy wici o psiaku szukając potencjalnego dobrego domku i tylko jemu szukamy , ale w tym wypadku mamy świadomosć że on i ast są narażone na pseudohodowle :angryy:i dlatego Magda pilotuje w schronie ich adopcje [/FONT] [FONT=Arial]...nie wiem jak tyle lat mogło to tak funkcjonować ...bo to co teraz jest trwa latami ...ale jak pisałam kiedyś o tym by razem z Magdą walczyć o poprawę bytu dla wszystkich psów to panie z Jebia wzięły mnie za furiatkę ... tylko ze mam troszkę pojęcia o tym a one w tym roku 1szy raz schronisko na oczy zobaczyły ... [/FONT] ech..jak czytam co Magda pisze to mi wlosy deba staja:shake: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']ech..jak czytam co Magda pisze to mi wlosy deba staja:shake: [FONT=Arial]Aguś My to już dawno pisalyśmy ale wyszłyśmy na furiatki i podżegaczki :mad:....ale trzeba umieć patrzeć :roll:.....kto chciał to TO widział :cool1:.... przyjedziesz to zobaczysz ....to naprawdę wygląda jeszcze gorzej niż napisane ...chociaż mam nadzieję , że Magdzie przy naszej pomocy uda się troszkę pozmieniać [/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aguś My to już dawno pisalyśmy ale wyszłyśmy na furiatki i podżegaczki :mad:....ale trzeba umieć patrzeć :roll:.....kto chciał to TO widział :cool1:.... przyjedziesz to zobaczysz ....to naprawdę wygląda jeszcze gorzej niż napisane ...chociaż mam nadzieję , że M[/FONT][FONT=Arial]agdzie przy naszej pomocy uda się troszkę pozmieniać [/FONT] A to ja wiem na co wyszlyscie:cool1:ja czytam,ale sie nie odzywam bo nie chce dolaczac do Waszego grona:evil_lol:jam spokojna istota....:evil_lol: Naprawde mysle ze Wam sie uda zrobic z tego miejsca SCHRONISKO...a nie umieralnie,przechowalnie czy jakkkolwiek to jeszcze nazwac.... Boksinku hopaj.. Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]boxinek wyspacerowany przez cioteczke sajnox :loveu::loveu: jesoo serce mi pęka bo on i aścik za cholere nie chcą wrócić do kojca :placz::placz: na chama je ciągniemy bo nic innego nie przemawia :placz: a one tak patrzą nam litościwie w ślipia :placz::placz: dziś wyspacerowane :hmmmm: 1 Nefer 2 boxiu 3 mamcia 4 dred 5 spaniel :hmmmm: 6 sunia 7 kłopotek WOLONTARIUSZOM DZIĘKUJEMY!!!!:loveu::loveu: dostaliśmy w darze karmę- puszki od cioci Ani której przybłąkany piesek MUSIAŁ trafić do schronu, bo jej labek nie akceptuje innych stworzeń... :-( Dred został wycięty tam gdzie dało rade [/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]No to się dredzik pewnie ucieszył bidulek że wyszedł ... dałam znać na GG cioteczce Chalimali od spanieli ;)ale jeszcze chyba śpi :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]boxinek wyspacerowany przez cioteczke sajnox :loveu::loveu: jesoo serce mi pęka bo on i aścik za cholere nie chcą wrócić do kojca :placz::placz: na chama je ciągniemy bo nic innego nie przemawia :placz: a one tak patrzą nam litościwie w ślipia :placz::placz: Dred został wycięty tam gdzie dało rade [/FONT] [FONT=Arial] właśnie najgorzej jest z Tymi 2 ....no i spanielek wczoraj strasznie przeżywał powrót do kojca ...pies kanapowiec , wyprowadzany na spacerki na smyczy trudniej łapie schroniskowe zwyczaje :-([/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]Dobranoc Boxiu:loveu::loveu:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Pokazałam boksia ciotce GameBoy. Obiecał popytać przy okazji swoich szczeniaków o boksiowy domek może akurat ktoś się skusi na takie cudo :roll:? Quote
Recommended Posts