Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Boxiu wczoraj o 17tej uciekł z kojca.....
całą noc brykał po schronie i nie dał sie złapać.. aż rankiem przyjechała ciocia klockowa i w te pędy lizać jej pysk :loveu::loveu:

o kotach... zobaczył kotka pobiegł ale bardziej w ramach "choo sie pogonimy"
kotka i kociaki nie ucierpieli :roll:

powrót do kojca to dla niego trauma :-(:-(
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzień dobry Boxinku :loveu:...poproś dziś cioteczki zeby wyprowadziły Cię na siq i qpę [/FONT]

o ile nie zwial z kojca i sam sie nie wyprowadzil:evil_lol:

Szukaj domku wariatunciu:loveu:

Posted

[quote name='agbar']o ile nie zwial z kojca i sam sie nie wyprowadzil:evil_lol:

Szukaj domku wariatunciu:loveu:

[FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-(

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-(

splunelam przez lewe ramie......

umyjesz mi sciane?:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... boje sie że może przyjść dzień że ucieknie i już go nie znajdziemy[/FONT] :-(

[FONT=Arial]może w składziku są jakieś kłódki stare i można by wziąć tą podkówkę z kłódki do zahaczania :razz:...tak jak jest teraz to ne ma problema żeby otworzyć :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']A ze tak naiwnie zapytam:oops:On tak ucieka bo lubi ten sport czy np.jakas sunia cieczkuje i natura go wzywa?

[FONT=Arial]Aguś , On po 1.sze to ten typ co Dili :evil_lol:....w sekundzie w 100 miejscach ....po 2 ciężko ma z załatwiniem sie w kojcu ....Nefuś tak samo ....spanielek też :shake:....ale cieczki sa na 100% ...suki nie wysterylizowane są :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aguś , On po 1.sze to ten typ co Dili :evil_lol:....w sekundzie w 100 miejscach ....po 2 ciężko ma z załatwiniem sie w kojcu ....Nefuś tak samo ....spanielek też :shake:....ale cieczki sa na 100% ...suki nie wysterylizowane są :cool1:[/FONT]

No jak ten typ co Dili to juz mnie nic nie zdziwi....:roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]może przytrzymać do sierpnia :grins: [/FONT]

Och..Alunia....ty wiesz,ze jak ja bym mogla to ja bym juz u siebie miala polowe boksiow ze schronisk..ale nie moge....
Jesli moge pomoc jakos inaczej to..jestem.
Moze zorganizowac jakas zborke na kastracje albo co?O ile to w czyms pomoze...jak patrze w te jego oczka to.....:-(

Posted

[quote name='agbar']Och..Alunia....ty wiesz,ze jak ja bym mogla to ja bym juz u siebie miala polowe boksiow ze schronisk..ale nie moge....
Jesli moge pomoc jakos inaczej to..jestem.
Moze zorganizowac jakas zborke na kastracje albo co?O ile to w czyms pomoze...jak patrze w te jego oczka to.....:-(

[FONT=Arial]najgorsze jest to że tam jest paskudnie ...żeby psiaka po zabiegu gdzieś położyć :shake:

cały czas rozpuszczamy wici o psiaku szukając potencjalnego dobrego domku i tylko jemu szukamy , ale w tym wypadku mamy świadomosć że on i ast są narażone na pseudohodowle :angryy:i dlatego Magda pilotuje w schronie ich adopcje

...nie wiem jak tyle lat mogło to tak funkcjonować ...bo to co teraz jest trwa latami ...ale jak pisałam kiedyś o tym by razem z Magdą walczyć o poprawę bytu dla wszystkich psów to panie z Jebia wzięły mnie za furiatkę ... tylko ze mam troszkę pojęcia o tym a one w tym roku 1szy raz schronisko na oczy zobaczyły ...
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]najgorsze jest to że tam jest paskudnie ...żeby psiaka po zabiegu gdzieś położyć :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]cały czas rozpuszczamy wici o psiaku szukając potencjalnego dobrego domku i tylko jemu szukamy , ale w tym wypadku mamy świadomosć że on i ast są narażone na pseudohodowle :angryy:i dlatego Magda pilotuje w schronie ich adopcje [/FONT]

[FONT=Arial]...nie wiem jak tyle lat mogło to tak funkcjonować ...bo to co teraz jest trwa latami ...ale jak pisałam kiedyś o tym by razem z Magdą walczyć o poprawę bytu dla wszystkich psów to panie z Jebia wzięły mnie za furiatkę ... tylko ze mam troszkę pojęcia o tym a one w tym roku 1szy raz schronisko na oczy zobaczyły ... [/FONT]

ech..jak czytam co Magda pisze to mi wlosy deba staja:shake:

Posted

[quote name='agbar']ech..jak czytam co Magda pisze to mi wlosy deba staja:shake:

[FONT=Arial]Aguś My to już dawno pisalyśmy ale wyszłyśmy na furiatki i podżegaczki :mad:....ale trzeba umieć patrzeć :roll:.....kto chciał to TO widział :cool1:.... przyjedziesz to zobaczysz ....to naprawdę wygląda jeszcze gorzej niż napisane ...chociaż mam nadzieję , że Magdzie przy naszej pomocy uda się troszkę pozmieniać [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aguś My to już dawno pisalyśmy ale wyszłyśmy na furiatki i podżegaczki :mad:....ale trzeba umieć patrzeć :roll:.....kto chciał to TO widział :cool1:.... przyjedziesz to zobaczysz ....to naprawdę wygląda jeszcze gorzej niż napisane ...chociaż mam nadzieję , że M[/FONT][FONT=Arial]agdzie przy naszej pomocy uda się troszkę pozmieniać [/FONT]

A to ja wiem na co wyszlyscie:cool1:ja czytam,ale sie nie odzywam bo nie chce dolaczac do Waszego grona:evil_lol:jam spokojna istota....:evil_lol:
Naprawde mysle ze Wam sie uda zrobic z tego miejsca SCHRONISKO...a nie umieralnie,przechowalnie czy jakkkolwiek to jeszcze nazwac....

Boksinku hopaj..

Posted

[FONT=Arial]boxinek wyspacerowany przez cioteczke sajnox :loveu::loveu:

jesoo serce mi pęka bo on i aścik za cholere nie chcą wrócić do kojca :placz::placz:

na chama je ciągniemy bo nic innego nie przemawia :placz: a one tak patrzą nam litościwie w ślipia :placz::placz:

dziś wyspacerowane :hmmmm:
1 Nefer
2 boxiu
3 mamcia
4 dred
5 spaniel
:hmmmm:
6 sunia
7 kłopotek

WOLONTARIUSZOM DZIĘKUJEMY!!!!:loveu::loveu:

dostaliśmy w darze karmę- puszki od cioci Ani której przybłąkany piesek MUSIAŁ trafić do schronu, bo jej labek nie akceptuje innych stworzeń... :-(

Dred został wycięty tam gdzie dało rade
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]No to się dredzik pewnie ucieszył bidulek że wyszedł ...

dałam znać na GG cioteczce Chalimali od spanieli ;)ale jeszcze chyba śpi :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]boxinek wyspacerowany przez cioteczke sajnox :loveu::loveu:

jesoo serce mi pęka bo on i aścik za cholere nie chcą wrócić do kojca :placz::placz:

na chama je ciągniemy bo nic innego nie przemawia :placz: a one tak patrzą nam litościwie w ślipia :placz::placz:

Dred został wycięty tam gdzie dało rade
[/FONT]
[FONT=Arial]
właśnie najgorzej jest z Tymi 2 ....no i spanielek wczoraj strasznie przeżywał powrót do kojca ...pies kanapowiec , wyprowadzany na spacerki na smyczy trudniej łapie schroniskowe zwyczaje :-(
[/FONT]