Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jeśli ktoś chciałby pomoc ogłaszać boxia ....nie mamy zbyt dużo czasu , bo pomimo danej nam obietnicy pan kierownik podejrzewa nas że chcemy ASTa i boxia na handel :evil: ... nie potrafi zrozumieć że ktoś jeszcze dokłada do interesu aby psom było lepiej ...

TEXT do OGŁOSZENIA o Boxiu :
[/FONT]

[FONT=Arial]

W jednym ze schronisk , na terenie Górnego Śląska przebywa 3 letni pies w typie rasy BOXER .

Pies bardzo źle znosi pobyt w schronisku , bardzo tęskni za stałym kontaktem z człowiekiem , dlatego szukamy mu nowego kochającego i odpowiedzialnego właściciela .
Uwielbia przebywać blisko człowieka .
Jednak warunkiem adopcji psa jest wizyta przed i po adopcyjna oraz kastracja psa .

Kontakt w sprawie psa :
tel. 604 626 239
mail:
[/FONT][FONT=Arial]clock.dogomania@poczta.fm[/FONT]

halbina napisał(a):
domku nie dam... chciałabym, ale...
napiszcie jakis wstępny tekst do ogłoszeń, to go przerobię w wyciskacz łez... ;)

[FONT=Arial]
Halbinko ...ten powyżej :loveu:
[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]Boxerku- jak szef pozwoli i nie bedzie dużo pracy- ciocia Ala weźmie cie dziś na spacerek :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]uklinknę :mdleje: ;)[/FONT]

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]cudo nie pies....:loveu::loveu:

bryka, skacze, łasi sie , całuje, merda kikutkiem bez opamiętania i... uwielbia wszystkie psiaki :multi::multi:
niańczył szczeniorki i podrywał sunie z którą był na spacerze :razz:
uwielbia ganiać za patyczkiem :loveu:

i płacze jak musi wrócic do kojca :placz:
[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
A macia może jakieś zdjęcia:razz:

[FONT=Arial]są ...takie na psacerku :loveu::loveu:

Kurcze serducho mi pęka :-(ze nie mam 10 rąk i nie da sie więcej psiaczków wyprowadzić na psacer :shake:...kazdy chciałby się przejść ...
Dziś boxio , AST i sunia nareszcie sie porządnie załatwiły ... one są nieszczęśliwe , nie potrafią sie wypróżnić w kojcu:shake:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]są ...takie na psacerku :loveu::loveu:

Kurcze serducho mi pęka :-(ze nie mam 10 rąk i nie da sie więcej psiaczków wyprowadzić na psacer :shake:...kazdy chciałby się przejść ...
Dziś boxio , AST i sunia nareszcie sie porządnie załatwiły ... one są nieszczęśliwe , nie potrafią sie wypróżnić w kojcu:shake:
[/FONT]

To czekamy;)

Znam to uczucie... Najbardziej nie lubiłam momentów, kiedy psiaka trzeba było z powrotem odprowadzić do kojca...

Posted

halbina napisał(a):
Sprawdzcie go na kota... może ma szanse na dom, ale taki z kotem!

[FONT=Arial]:shake::shake: nie ma jak........

co prawda mamy w schronie kotke i 4 kociaki- ale dzikie ..... nie dadzą sie złapac :placz::placz:

wierze że pokochałby kota bo kocha wszystko co sie rusza- psy, ludzi, szczeniaki, :loveu: ale test na kota nie wchodzi w gre :placz::placz:
[/FONT]

Posted

Moje kochane psie anielice:loveu:
Sluchajcie moze teraz palne tekst stulecia ale nie bijcie:roll:
Moze by sie dalo tego jakiego dzikiego kota na jakiej smyczce postawic przed boksiem...albo boksia pod kota doprowadzic,wiem ze to moze glupie ale mysle..kombinuje...nic innego mi do lba nie przychodzi..Ala..ratuj! ty masz zawsze jakiegos pomysla....

Posted

[quote name='agbar']Moje kochane psie anielice:loveu:
Sluchajcie moze teraz palne tekst stulecia ale nie bijcie:roll:
Moze by sie dalo tego jakiego dzikiego kota na jakiej smyczce postawic przed boksiem...albo boksia pod kota doprowadzic,wiem ze to moze glupie ale mysle..kombinuje...nic innego mi do lba nie przychodzi..Ala..ratuj! ty masz zawsze jakiegos pomysla....

[FONT=Arial]właśnie nie mam pomysła :placz:...bo kota jest total dzika na dodatek wredna małpa ...jak się piesy w kojcach uspokoją to ona paraduje przed kojcami , ale nie chodzi tam gdzie boxio ...możew czwartek uda się mi podejść ją ale jak ona sie zachowa :roll:nie wiem , bo są 4 małe pod płytami w gnieździe ....male to też dzikusy na maxa

mam pomysła ...poślę go do ciebie :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]właśnie nie mam pomysła :placz:...bo kota jest total dzika na dodatek wredna małpa ...jak się piesy w kojcach uspokoją to ona paraduje przed kojcami , ale nie chodzi tam gdzie boxio ...możew czwartek uda się mi podejść ją ale jak ona sie zachowa :roll:nie wiem , bo są 4 małe pod płytami w gnieździe ....male to też dzikusy na maxa [/FONT]

[FONT=Arial]mam pomysła ...poślę go do ciebie :p[/FONT]

Ale ja nie mam kota...to znaczy mam..na punkcie psa:diabloti:
Powiedz wrednej kocie zeby poparadowala przed boksiem...tylko kuna,czy to tez bedzie miarodajne:on w kojcu kot na zewnatrz albo na odwrot....
Dili np. dopoki kotek nie biegnie to ma go w nosie,ale jak kota pedzi to trza jej pomoc dostac przyspieszenie jeszcze wiekszego....

Posted

[quote name='MARCHEWA']A napisałyście do ludzi od bokserów w potrzebie?Może oni mają jakiś domek na Śląsku.
[FONT=Arial]
jest na BwP, na molosach ...
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]miałam telefon o boxia ..... ale kastracja nie wchodzi w gre... pani kocha boxery i nie ma zamiaru go okaleczać :roll::cool1:[/FONT]
Ja już sama nie wiem,ostatnio byłam z moim Brunem u weta i przy okazji zapytałam o kastrację,którą wet mi bardzo odradził,jeżeli pies nie jest nadpobudliwy itp,itd.Może warto bardziej poznać ten domek?

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]miałam telefon o boxia ..... ale kastracja nie wchodzi w gre... pani kocha boxery i nie ma zamiaru go okaleczać :roll::cool1:[/FONT]
To powiedz tej Pani, że ja jako facet walczyłbym o te kulki do krwi ostatniej :cool1:......ale ma spore wahania wielkości prostaty w okresie suczych rójek, a to mogłyby prowadzić do zrakowienia sie....i sam zaprowadzę chłopaka na rżnięcie. Nie wiem jak to przeżyję - ale on bedzie mógł dłużej żyć w zdrowiu. A że nic nie bedzie mu sie tam między nogami merdało - no cóż, przeżyje to.

Posted

[FONT=Arial]Boxiu dziś sam przetestował się na koty , na jazde samochodem , na mizianie po brzuszku , pokazywanie jajeczek , leżenie na kanapie .....

biegał po obejściu ....szalał ;)....mama i 4 kociaki żyją :multi::evil_lol:...zając za płotem go zaintrygował ale to przecież normalne był ciekawy i .....zazdrościł mu wolności .....po naszemu boxio ma 1,5-2 lata ...sadząc po ząbkach i takich tam :roll:......
[/FONT]