agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jeśli ktoś chciałby pomoc ogłaszać boxia ....nie mamy zbyt dużo czasu , bo pomimo danej nam obietnicy pan kierownik podejrzewa nas że chcemy ASTa i boxia na handel :evil: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] :crazyeye::crazyeye::shake: Boxiu hopaj..... Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Czekaj śliczny na cioteczkę we wtorek :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Boxiu- znajdziemy ci NAJ domek ... przysięgam :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Wyskakuj Maleńki . Jutro dostawa Twoich ciasteczek ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach ......[/FONT] Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 BOXEREK nam dziś nawiał ........................... do kojca amstaffa :roll: Boxiu był w pomieszczeniu zamkniętym które kiedyś było jako jedno z kojcem zewnętrznym. W ścianie jest dziura z kalpką... tera zamykana na skobel i zrobiono z tego 2 kojce- wewnętrzny i zewnętrzny..... Boxiu przestawił bude wyłamał skobel i....................czmych do kojca zewnetrznego!!!!! jak zobaczyłam go w kojcu AMSTAFFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek2::eek2::eek2: ło matko śnięta!!!!!! :mdleje: przeszłam 2 zawały ............. Nie mam pojęcia jak długo tam siedział.... amstaff niesmiało obserwował go z budy !!!! szybciorem bramke otwierać, a ten (boxiu) w długą!!!!! szczęście że jedyna rzecz sprawna w schronie to ogrodzenie :mdleje: Boxik obleciał schron wokół... ale ładnie przybiegł na moje zawołanie. Troszkę miał opory, ale nieśmiało, krok po kroczku :razz: został ze mną na spacerze jakąś godzinke i ... teraz jest na kojcach zewnętrznych czyli na widoku wszystkich odwiedzających.!!!!!!!! Boxiu bryka jak szczeniak- uwielbia patyczki, podgryzanie smyczuchy i... pieszczoty :loveu: DOM STAŁY LUB TYMCZAS PILNIE POTRZEBNY!!!!!!! ON NIENAWIDZI SIEDZIEĆ ZAMKNIĘTY!!!!! NIE DA RADY!!! Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial];)czekałam aż opiszesz co nabrykał nasz chłoptaś ....[/FONT] Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 agbar napisał(a):A to ci cwaniaczek:evil_lol: [FONT=Arial]ty sie smiej a ja taka młoda a już po zawale :placz::placz::roll: tak mamy zabezpieczone kojce... takie bezpieczeństwo gwarantuje schron psom.... [/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:mój maleńki ....cholera.....czemu nie mam prywatnej mennicy :placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To miałaś dziś dzień pełen atrakcji:mdleje: Dobrze, że chłopaki nie zaczęły żadnej bójki:roll::roll: Cudny jest:loveu: Jest już ogłoszony na bokserowym???? Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Medorowa napisał(a):To miałaś dziś dzień pełen atrakcji:mdleje: Dobrze, że chłopaki nie zaczęły żadnej bójki:roll::roll: Cudny jest:loveu: Jest już ogłoszony na bokserowym???? [FONT=Arial]Madziu ...oba chłopaki są słodkie ...inne psiaki zresztą też :loveu:...ale boxiu wiadomo ...jaki jest ....słodziak , sciemniacz:evil_lol:.... plaskacz ;)....ASTuś udaje niewzruszonego ...a jak go pomiziać to się twardziel rozkleja :-([/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Medorowa napisał(a):To miałaś dziś dzień pełen atrakcji:mdleje: Dobrze, że chłopaki nie zaczęły żadnej bójki:roll::roll: Cudny jest:loveu: Jest już ogłoszony na bokserowym???? [FONT=Arial]:hmmmm:chyba nie ...ja dawałam tylko na BwP[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To narozrabiał :lying::lying::crazyeye::crazyeye:dobrze że się nie stała żadnemu krzywda:) . Szkoda że nie mogę dać DT ,ale jak by sie nie po zjadały to podejrzewam że po tygodniu nie mielibyśmy gdzie mieszkać wszyscy bo mieszkanie by rozwalili :diabloti::evil_lol:. Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]do zobaczenia rano boxinku :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]BŁAGAM O DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]:mdleje: prosimy o domeczek [/FONT] Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 domku nie dam... chciałabym, ale... napiszcie jakis wstępny tekst do ogłoszeń, to go przerobię w wyciskacz łez... ;) Quote
clockwork Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]Boxerku- jak szef pozwoli i nie bedzie dużo pracy- ciocia Ala weźmie cie dziś na spacerek :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts