Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jeśli ktoś chciałby pomoc ogłaszać boxia ....nie mamy zbyt dużo czasu , bo pomimo danej nam obietnicy pan kierownik podejrzewa nas że chcemy ASTa i boxia na handel :evil: [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

:crazyeye::crazyeye::shake:

Boxiu hopaj.....

Posted

BOXEREK nam dziś nawiał ........................... do kojca amstaffa :roll:

Boxiu był w pomieszczeniu zamkniętym które kiedyś było jako jedno z kojcem zewnętrznym. W ścianie jest dziura z kalpką... tera zamykana na skobel i zrobiono z tego 2 kojce- wewnętrzny i zewnętrzny.....

Boxiu przestawił bude wyłamał skobel i....................czmych do kojca zewnetrznego!!!!!

jak zobaczyłam go w kojcu AMSTAFFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek2::eek2::eek2:
ło matko śnięta!!!!!! :mdleje:
przeszłam 2 zawały .............

Nie mam pojęcia jak długo tam siedział.... amstaff niesmiało obserwował go z budy !!!!

szybciorem bramke otwierać, a ten (boxiu) w długą!!!!!

szczęście że jedyna rzecz sprawna w schronie to ogrodzenie :mdleje:

Boxik obleciał schron wokół... ale ładnie przybiegł na moje zawołanie. Troszkę miał opory, ale nieśmiało, krok po kroczku :razz:

został ze mną na spacerze jakąś godzinke i ... teraz jest na kojcach zewnętrznych czyli na widoku wszystkich odwiedzających.!!!!!!!!

Boxiu bryka jak szczeniak- uwielbia patyczki, podgryzanie smyczuchy i... pieszczoty :loveu:

DOM STAŁY LUB TYMCZAS PILNIE POTRZEBNY!!!!!!! ON NIENAWIDZI SIEDZIEĆ ZAMKNIĘTY!!!!! NIE DA RADY!!!

Posted

agbar napisał(a):
A to ci cwaniaczek:evil_lol:

[FONT=Arial]ty sie smiej a ja taka młoda a już po zawale :placz::placz::roll:

tak mamy zabezpieczone kojce... takie bezpieczeństwo gwarantuje schron psom....
[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
To miałaś dziś dzień pełen atrakcji:mdleje: Dobrze, że chłopaki nie zaczęły żadnej bójki:roll::roll:
Cudny jest:loveu: Jest już ogłoszony na bokserowym????

[FONT=Arial]Madziu ...oba chłopaki są słodkie ...inne psiaki zresztą też :loveu:...ale boxiu wiadomo ...jaki jest ....słodziak , sciemniacz:evil_lol:.... plaskacz ;)....ASTuś udaje niewzruszonego ...a jak go pomiziać to się twardziel rozkleja :-([/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
To miałaś dziś dzień pełen atrakcji:mdleje: Dobrze, że chłopaki nie zaczęły żadnej bójki:roll::roll:
Cudny jest:loveu: Jest już ogłoszony na bokserowym????

[FONT=Arial]:hmmmm:chyba nie ...ja dawałam tylko na BwP[/FONT]

Posted

To narozrabiał :lying::lying::crazyeye::crazyeye:dobrze że się nie stała żadnemu krzywda:) .
Szkoda że nie mogę dać DT ,ale jak by sie nie po zjadały to podejrzewam że po tygodniu nie mielibyśmy gdzie mieszkać wszyscy bo mieszkanie by rozwalili :diabloti::evil_lol:.