Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']w czwartek dam wam znać będę na pewno jechać do tego pana więc proszę o cierpliwość;)

fajniutko
a ja dam znać dziewczynom , może sie dowiemy który fafel ma szanse na domek

Posted

Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam

Posted

[quote name='credita']Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam

no to supcio :multi::multi::multi:dziękujemy za sprawdzenie domeczku :Rose: mam nadzieję że któryś boxik z BwP do nich trafi :multi:

Posted

[quote name='credita']Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam
a nadal reflektują na Boxia w potrzebie?? :loveu::loveu:

supcio :multi::multi:

Posted

A ja i rozmawiałam z tym panem z Koniecpola, i korespondowałam... Do czasu... aż przestał mi odpowiadać na maile.... Jestem ciekawa o którego psiaka mu chodzi....

Posted

[quote name='GoniaP']A ja i rozmawiałam z tym panem z Koniecpola, i korespondowałam... Do czasu... aż przestał mi odpowiadać na maile.... Jestem ciekawa o którego psiaka mu chodzi....

ciężko powiedzieć , nie znamy pana osobiście :shake:

Goniu a kontaktowałaś się z Krisem z dogo ??

Co do Maxia to wybieramy się do chłopaka po niedzieli :p

• 2 weeks later...
Posted

jak odwiedzałam tych państwa z Koniecpola to wiem że nie bardzo mieli czas na siedzenie przy kompie ,więc to może być powód nie odpisywania ,ale ja uważam że są bardzo fajni to widać jak ktoś kocha boksery;)

• 3 weeks later...
Posted

mailik od Boxia Maxia :loveu::loveu:

Witam!U nas wszystko dobrze Max z dnia na dzień jest coraz
mądrzejszy,apetyt mu dopisuje,ale w zupie muszą być konkrety,zaczepia do
zabawy,bo jeśli nie ma dla niego czasu to kopie sobie na ogrodzie,troche
spustoszył mi działkę,musi mieć kość do gryzienia.Poznaje i cieszy się gdy
wracamy do domu,odwazyłam się go ostatnio na trzy godz.zostawić,ale
wielkich zniszczeń nie zrobił.Bardzo lubi się kąpać sam wchodzi pod
prysznic,niestety nie nauczył się jeszcz nie skakać po tapczanach,a rano
wchodzi do mojego łóżka,ale powoli do tego dojdziemy,ma w domu kilka
legowisk.Smieję się,ze mi przybyło prania jak w pralni- od konia,od psa i
od nas.Ale daje nam wiele radości zawsze radosny i chętny do
zabawy.Zapaszamy do nas ,od poniedz.idę do pracy więc będę dopiero
wieczorem.Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa.