credita Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 w czwartek dam wam znać będę na pewno jechać do tego pana więc proszę o cierpliwość;) Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='credita']w czwartek dam wam znać będę na pewno jechać do tego pana więc proszę o cierpliwość;) fajniutko a ja dam znać dziewczynom , może sie dowiemy który fafel ma szanse na domek Quote
credita Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='credita']Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam no to supcio :multi::multi::multi:dziękujemy za sprawdzenie domeczku :Rose: mam nadzieję że któryś boxik z BwP do nich trafi :multi: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='credita']Byłam wczoraj sprawdzić domek państwo bardo pozytywnie wypadli :p boksio który trafi do tego domku będzie miał psi raj tylko państwo mają szczeniaka boksia ma 7tyg i myślę że powinni odczekać miesiąc bo trwa kwarantanna i mogą sobie czegoś nabroić biorąc teraz psa ,ale polecam ten dom w razie jak co bo jest pewny no i ja mam blisko żeby zaglądnąć ;) Pozdrawiam a nadal reflektują na Boxia w potrzebie?? :loveu::loveu: supcio :multi::multi: Quote
GoniaP Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A ja i rozmawiałam z tym panem z Koniecpola, i korespondowałam... Do czasu... aż przestał mi odpowiadać na maile.... Jestem ciekawa o którego psiaka mu chodzi.... Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='GoniaP']A ja i rozmawiałam z tym panem z Koniecpola, i korespondowałam... Do czasu... aż przestał mi odpowiadać na maile.... Jestem ciekawa o którego psiaka mu chodzi.... ciężko powiedzieć , nie znamy pana osobiście :shake: Goniu a kontaktowałaś się z Krisem z dogo ?? Co do Maxia to wybieramy się do chłopaka po niedzieli :p Quote
credita Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 jak odwiedzałam tych państwa z Koniecpola to wiem że nie bardzo mieli czas na siedzenie przy kompie ,więc to może być powód nie odpisywania ,ale ja uważam że są bardzo fajni to widać jak ktoś kocha boksery;) Quote
credita Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 GoniaP z tego co opowiadał ten pan to chodziło o jakiegoś boksia z okolic łodzi ze schroniska tylko przechodził kwarantannę wtedy;) Quote
clockwork Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mailik od Boxia Maxia :loveu::loveu: Witam!U nas wszystko dobrze Max z dnia na dzień jest coraz mądrzejszy,apetyt mu dopisuje,ale w zupie muszą być konkrety,zaczepia do zabawy,bo jeśli nie ma dla niego czasu to kopie sobie na ogrodzie,troche spustoszył mi działkę,musi mieć kość do gryzienia.Poznaje i cieszy się gdy wracamy do domu,odwazyłam się go ostatnio na trzy godz.zostawić,ale wielkich zniszczeń nie zrobił.Bardzo lubi się kąpać sam wchodzi pod prysznic,niestety nie nauczył się jeszcz nie skakać po tapczanach,a rano wchodzi do mojego łóżka,ale powoli do tego dojdziemy,ma w domu kilka legowisk.Smieję się,ze mi przybyło prania jak w pralni- od konia,od psa i od nas.Ale daje nam wiele radości zawsze radosny i chętny do zabawy.Zapaszamy do nas ,od poniedz.idę do pracy więc będę dopiero wieczorem.Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa. Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='clockwork']mailik od Boxia Maxia :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:supcio mailik :loveu:dzięki Madzik :Rose: Quote
Recommended Posts