clockwork Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]POJECHAŁ!!!!!!! :multi::multi::loveu: osobiście pojedziemy na wizytke poadopcyjną bo chcę poznać córke koniare- baaardzo wartościowi ludzie :loveu: i już mam mailika [/FONT]Witam! Boxiu jest szczęśliwy , został nazwany Max....jeden żywioł...szaleje zjadł całą miskę na obiadek makaronu z mięsem i trzeba było jechać po zabawki ,bo zaczął wyciągać patyki spod kominka.....na podwórku szaleje i nigdy się nie męczy.....kosci zostały zeszrutowane od razu.....w domu sprawdza teren.....pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję.....Alina Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Najpierw zbaczylam te ślepka: http://images6.fotosik.pl/226/8e375120fc031cde.jpg aż mnie ciarki przeszły..ale potem doczytałam, że boxiu w nowym domku...i:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:szczęścia mu życzę!!! Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:Nasz Boxinek pojechał , ochoczo wsiadł w samochód ale oglądał się za nami ....dostałyśmy po śliniaku -buziaku od niego :loveu:[/FONT] Quote
zulugula Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Powinien być FUX, a nie MAX - fuksiarz z niego przecież :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Och tak się cieszę :multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 super przeczytać taką wiadomość :multi::multi::multi: Boxiu bądź szczęśliwy w nowym super domku :loveu::loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 :smilecol::laugh2_2::sweetCyb::smilecol::sweetCyb::laugh2_2: Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Boxiu utorował drogę do lepszego życia innemu boxinkowi :loveu::loveu::loveu:z BwP państwo z Chorzowa , którzy też czekali na wizytę adopcyjną i zabranie do siebie Maxa , przyjęli dziś do swej rodziny boxika :loveu::loveu::loveu: Namiary na pana z Koniecpola też poszły miedzy boxeromaniaków :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Kluska4 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 To wspaniałe wieści :multi: Alicja, a któremu z BwP się udało? Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Kluska4']To wspaniałe wieści :multi: Alicja, a któremu z BwP się udało? [FONT=Arial] Chyba temu z Katowic , znalezionego kilka naście dni temu ...obym nie pokręciła ale chyba to on [/FONT] Quote
Kluska4 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 To chyba nie kojarze .... ale nieważne, najważniejsze, że któremuś się udało :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Kluska4']To chyba nie kojarze .... ale nieważne, najważniejsze, że któremuś się udało :lol: [FONT=Arial] poszły jeszcze namiary na inny domek , mam nadzieję , że kolejny bedzie grzał dupkęw domeczku ... pan czekał na wizytę od nas ale z racji odległości i sytuacji ze nasz boxiu musiał zniknąć ze schroniska na JUŻ ....to nie dało sie jej zorganizować [/FONT] Quote
halbina Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Kluska4']To chyba nie kojarze .... ale nieważne, najważniejsze, że któremuś się udało :lol: Ala ma na myśli tego... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117103 mam nadzieję, że sie nie myli, bo to jakby mój podopieczny! Quote
florida_blue Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 gratulacje :) a co z domkiem w koniecpolu? ja chyba moge tam pojechać najwczesniej za około 2 tygodnie, strasznie długo.... Chyba ze uda mi sie znaleźć cos wczesniej - to oczywiscie pojade. Na razie jestem troche uziemiona. Poznałam kilka osób stamtąd, ale nie na tyle zeby im powierzyć sprawdzenie domku :roll: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='florida_blue']gratulacje :) a co z domkiem w koniecpolu? ja chyba moge tam pojechać najwczesniej za około 2 tygodnie, strasznie długo.... Chyba ze uda mi sie znaleźć cos wczesniej - to oczywiscie pojade. Na razie jestem troche uziemiona. Poznałam kilka osób stamtąd, ale nie na tyle zeby im powierzyć sprawdzenie domku :roll: [FONT=Arial] namiary poszły do innych potrzebujących , więc myślę , że w razie potrzeby jeśli się to przesunie w czasie to możliwe że będziemy prosić o sprawdzenie ale będziemy czekać na ewentualne sygnały ;)[/FONT] Quote
florida_blue Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 jasne, dajcie znać jesli kto inny sprawdzi domek przede mną , dobrze ? BTW - u nas jest biały bokser w schronisku, chłopiec, niezbyt duży (dorosły) Nie widziałam go, bo mnie usuneli z wolontariatu - słyszałam że jest fajny, przyjazny, pełen energii... wiem ze dzieje sie cos złego z nim, teraz jest na obserwacji - czyli już wogóle nie mozna go zobaczyć.. Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='florida_blue']jasne, dajcie znać jesli kto inny sprawdzi domek przede mną , dobrze ? BTW - u nas jest biały bokser w schronisku, chłopiec, niezbyt duży (dorosły) Nie widziałam go, bo mnie usuneli z wolontariatu - słyszałam że jest fajny, przyjazny, pełen energii... wiem ze dzieje sie cos złego z nim, teraz jest na obserwacji - czyli już wogóle nie mozna go zobaczyć.. [FONT=Arial]oki nie ma sprawy ;) kurcze daj znać jak się dowiesz co z tamtym fafelkiem [/FONT] Quote
credita Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 mieszkam 3km od Koniecpola co trzeba sprawdzić jaki domek będę na bieżąco jeśli chcecie ,florida wyślij mi PW jak co ok? Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='credita']mieszkam 3km od Koniecpola co trzeba sprawdzić jaki domek będę na bieżąco jeśli chcecie ,florida wyślij mi PW jak co ok? [FONT=Arial]dostałaś te dane od kogoś?? jeżeli nie to daj cynka pośle ci na PW ;) warto sprawdzić- z rozmowy wydaje sie dobrym domkiem- nasz boxik do niego nie trafił ale są inne w potrzebie :razz::razz: [/FONT] Quote
credita Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 dziś dzwoniłam do tego pana jesteśmy wstępnie umówieni na czwartek , ten pan wspominał że pisał się na boksera z Łodzi czy ktoś coś wie na ten temat ??? Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='credita']dziś dzwoniłam do tego pana jesteśmy wstępnie umówieni na czwartek , ten pan wspominał że pisał się na boksera z Łodzi czy ktoś coś wie na ten temat ??? całkiem możliwe , bo wiem ze miał sie kontaktowac z innymi potrzebujacymi Quote
credita Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ok dom sprawdzę i tyle :cool1:bo i tak nie wiadomo co i jak:???::???::???: Quote
Recommended Posts