Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]POJECHAŁ!!!!!!! :multi::multi::loveu:

osobiście pojedziemy na wizytke poadopcyjną bo chcę poznać córke koniare- baaardzo wartościowi ludzie :loveu:

i już mam mailika
[/FONT]

Witam! Boxiu jest szczęśliwy ,
został nazwany Max....jeden żywioł...szaleje zjadł całą miskę na obiadek
makaronu z mięsem i trzeba było jechać po zabawki ,bo zaczął wyciągać
patyki spod kominka.....na podwórku szaleje i nigdy się nie męczy.....kosci
zostały zeszrutowane od razu.....w domu sprawdza teren.....pozdrawiam i
jeszcze raz dziekuję.....Alina

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:Nasz Boxinek pojechał , ochoczo wsiadł w samochód ale oglądał się za nami ....dostałyśmy po śliniaku -buziaku od niego :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Boxiu utorował drogę do lepszego życia innemu boxinkowi :loveu::loveu::loveu:z BwP państwo z Chorzowa , którzy też czekali na wizytę adopcyjną i zabranie do siebie Maxa , przyjęli dziś do swej rodziny boxika :loveu::loveu::loveu:

Namiary na pana z Koniecpola też poszły miedzy boxeromaniaków :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Kluska4']To wspaniałe wieści :multi:
Alicja, a któremu z BwP się udało?
[FONT=Arial]
Chyba temu z Katowic , znalezionego kilka naście dni temu ...obym nie pokręciła ale chyba to on
[/FONT]

Posted

[quote name='Kluska4']To chyba nie kojarze .... ale nieważne, najważniejsze, że któremuś się udało :lol:
[FONT=Arial]
poszły jeszcze namiary na inny domek , mam nadzieję , że kolejny bedzie grzał dupkęw domeczku ... pan czekał na wizytę od nas ale z racji odległości i sytuacji ze nasz boxiu musiał zniknąć ze schroniska na JUŻ ....to nie dało sie jej zorganizować
[/FONT]

Posted

gratulacje :)
a co z domkiem w koniecpolu? ja chyba moge tam pojechać najwczesniej za około 2 tygodnie, strasznie długo.... Chyba ze uda mi sie znaleźć cos wczesniej - to oczywiscie pojade. Na razie jestem troche uziemiona. Poznałam kilka osób stamtąd, ale nie na tyle zeby im powierzyć sprawdzenie domku :roll:

Posted

[quote name='florida_blue']gratulacje :)
a co z domkiem w koniecpolu? ja chyba moge tam pojechać najwczesniej za około 2 tygodnie, strasznie długo.... Chyba ze uda mi sie znaleźć cos wczesniej - to oczywiscie pojade. Na razie jestem troche uziemiona. Poznałam kilka osób stamtąd, ale nie na tyle zeby im powierzyć sprawdzenie domku :roll:
[FONT=Arial]
namiary poszły do innych potrzebujących , więc myślę , że w razie potrzeby jeśli się to przesunie w czasie to możliwe że będziemy prosić o sprawdzenie ale będziemy czekać na ewentualne sygnały ;)
[/FONT]

Posted

jasne, dajcie znać jesli kto inny sprawdzi domek przede mną , dobrze ?

BTW - u nas jest biały bokser w schronisku, chłopiec, niezbyt duży (dorosły) Nie widziałam go, bo mnie usuneli z wolontariatu - słyszałam że jest fajny, przyjazny, pełen energii... wiem ze dzieje sie cos złego z nim, teraz jest na obserwacji - czyli już wogóle nie mozna go zobaczyć..

Posted

[quote name='florida_blue']jasne, dajcie znać jesli kto inny sprawdzi domek przede mną , dobrze ?

BTW - u nas jest biały bokser w schronisku, chłopiec, niezbyt duży (dorosły) Nie widziałam go, bo mnie usuneli z wolontariatu - słyszałam że jest fajny, przyjazny, pełen energii... wiem ze dzieje sie cos złego z nim, teraz jest na obserwacji - czyli już wogóle nie mozna go zobaczyć..

[FONT=Arial]oki nie ma sprawy ;)

kurcze daj znać jak się dowiesz co z tamtym fafelkiem
[/FONT]

Posted

[quote name='credita']mieszkam 3km od Koniecpola co trzeba sprawdzić jaki domek będę na bieżąco jeśli chcecie ,florida wyślij mi PW jak co ok?

[FONT=Arial]dostałaś te dane od kogoś??
jeżeli nie to daj cynka pośle ci na PW ;)

warto sprawdzić- z rozmowy wydaje sie dobrym domkiem- nasz boxik do niego nie trafił ale są inne w potrzebie :razz::razz:
[/FONT]

Posted

dziś dzwoniłam do tego pana jesteśmy wstępnie umówieni na czwartek , ten pan wspominał że pisał się na boksera z Łodzi czy ktoś coś wie na ten temat ???

Posted

[quote name='credita']dziś dzwoniłam do tego pana jesteśmy wstępnie umówieni na czwartek , ten pan wspominał że pisał się na boksera z Łodzi czy ktoś coś wie na ten temat ???

całkiem możliwe , bo wiem ze miał sie kontaktowac z innymi potrzebujacymi