Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy z Izą I TZ -em sprawdzić domek i powiem tak mamy wątpliwości co do domu .
Chyba raczej nie ten dom dla Boksia .
Przedstawiłyśmy Pani uroki posiadania boksera jego wady i zalety ,odesłałyśmy do fachowej lektury o bokserach .
Pani ma się jeszcze zastanowić :roll:.
Ale to raczej nie ten domek :roll:,przykro mi Boksio szukamy dalej .
Iza też na pewno jeszcze napisze coś od Siebie .

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Byłyśmy z Izą I TZ -em sprawdzić domek i powiem tak mamy wątpliwości co do domu .
Chyba raczej nie ten dom dla Boksia .
Przedstawiłyśmy Pani uroki posiadania boksera jego wady i zalety ,odesłałyśmy do fachowej lektury o bokserach .
Pani ma się jeszcze zastanowić :roll:.
Ale to raczej nie ten domek :roll:,przykro mi Boksio szukamy dalej .
Iza też na pewno jeszcze napisze coś od Siebie .

[FONT=Arial]czyli mamy to samo zdanie ...ja po rozmowie telefonicznej zaczęłam mieć wątpliwości ....jeśli wy je potwierdzacie to NIE TEN DOMEK ...szukamy dalej

dzięki wam dziewczyny za to że poświęciłyście swój czas :Rose:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]a ja miałam tel. od bardzo miłego pana z okolic Częstochowy-
miał boxera którego znalazł na ulicy ale jakiś czas temu odszedł z TM z powodu złej diagnozy weta (trzustka, wątroba)- pluje sobie że gdyby miał tą wiedze co teraz to zrobiłby badania krwi i boxiu by żył... ale to nie On ma mieć wiedze tylko wet :shake:

już dojrzeli do adopcji boxia- chcą adoptować ponieważ zdaje sobie sprawe że jest wiele boxerów w potrzebie a kupno szczeniaka wcale nie pomoże tym biednym, porzuconym...
[/FONT]

[FONT=Arial]mieszkają w domu jednorodzinnym, mają duży ogród...
pan pytał czy dyskwalifikuje go to że pracuje 8 godz/ dziennie i pies byłby sam w domu bo w ogrodzie samego nie zostawiłby go ;)

z poprzednim boxiem chodzili nad jezioro- nauczyli go pływać, do lasu nie chodzili choć bliziutko, bo kleszcze...

dzieci nie mają na razie i nie planują, ale siostra przyjeżdża z dzieciakami często

:hmmmm: co jeszcze???

zgadza sie na wizyty, na kastracje też, żeby nie ciągnąć łańcuszka bezdomności piesów :razz:

miejscowość KONIECPOL, 40 km. od Częstochowy- kier- Kielce...

JEST TAM W OKOLICACH JAKIŚ DOGOMANIAK??????????
kojarzy ktoś????

[/FONT]

Posted

Tak jak już wcześniej pisała Atlantyda my jesteśmy na NIE !!!:cool1:
Pani sprawiała wrażenie że my nie mówimy o psie tylko o .... nie wiem czym.

Koniecpol ???? coś mi to mówi tzn. ta historia o boksiu :roll:

A właśnie Alicja czy boksiu jest na BwP??

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Tak jak już wcześniej pisała Atlantyda my jesteśmy na NIE !!!:cool1:
Pani sprawiała wrażenie że my nie mówimy o psie tylko o .... nie wiem czym.

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Iza ....pisz .....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

A właśnie Alicja czy boksiu jest na BwP??[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
tak dalam go na BwP [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']

[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znaczy... coś złego czy dobrego ... co ci mówi????[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

łomatko... az koniecpol....:-( nie wiem ... musze sie rozejrzeć za dobra duszą z samochodem... nie mogliscie wczesniej powiedzieć ???? teraz w tygodniu nie wiem czy znajde czas na taki wypad :/ popytam dziewczyn

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Chodzi mi o to że zastanawiam się czy może to nie Ci sami ludzie co do nas przyjechali jak mieliśmy bokserka na DT tylko nic nie wyszło bo nasz podopieczny prawie tamtego w asfalt wcisnoł :oops:[/quote]

czyli to nie jakieś przykre doświadczenie .... w sensie właścicieli :cool3:

szukamy Hotelu dla Nefera :placz:naszego ASTa
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A sorki pomyłka myślałam że o twojego biega :oops: ale doczytałam :oops:[/quote]
on prawie jak mój .... :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='florida_blue']łomatko... az koniecpol....:-( nie wiem ... musze sie rozejrzeć za dobra duszą z samochodem... nie mogliscie wczesniej powiedzieć ???? teraz w tygodniu nie wiem czy znajde czas na taki wypad :/ popytam dziewczyn[/quote]

Jak tylko była wiadomość od clockowej to zaraz Tobie pw wysłałm także to na świeżo .
Ale jak nie Możesz nic nie szkodzi ,może kogoś z tej okolicy Masz znajomego kto mógł by sprawdzić ;)?

Posted

[quote name='florida_blue']pomyślę :)
bardzo chciałabym pomóc ...[/quote]

pomyśl.:modla::modla:

moge Ci wysłać namiary na PW??

całe dnie siedze w schronie więc mało jestem na kompku- najwyżej nie skorzystasz, albo może podeślesz komuś z okolic :razz:

Posted

[FONT=Arial]chłopiec żyje, wyspacerowany- z nerwów że siedzi w kojcu koczuje NA budzie :roll:

Miałam dziś telefon od pani zainteresowanej boxiem- przyjedzie w czwartek do schroniska zapoznać sie z chłopakiem :razz:
z Chorzowa ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Boxiu dziś zepsuł kolejną smycz :roll::p....on ma ADHD :roll:...bolą mnie powyrywane ręki z barków :cool1:.... zjadł pół puszki mokrej karmy i michę suchej .... tak się cieszkał ze wyszedł...musiałam z nim wejść do kojca , bo był wierzgający konik :shake:[/FONT]

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
A tam zaraz ADHD :evil_lol:

[FONT=Arial]:roll:no nie ....no tak sie mnie powiedziało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....on musi się wybiegać bo go rozniesie :razz:
[/FONT]