Kris_001 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witam, jak bokser dogaduje się z mniejszymi psami, mam na myśli samca ? Quote
ATLANTYDA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Kris_001 napisał(a):Witam, jak bokser dogaduje się z mniejszymi psami, mam na myśli samca ? Czyżby nadziej a na DT :roll:? Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Kris_001 napisał(a):Witam, jak bokser dogaduje się z mniejszymi psami, mam na myśli samca ? [FONT=Arial]w kontaktach psiowo -psiowych na spacerkach nie było problemów , jedynie wczoraj nakrzyczał na sunię w czasie kiedy on jadł a sunia stwierdziła że trzeba sprawdzić higienę podogonną :roll:ale na moje fe niewolno zaraz był spokój ...[/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):Alicja piszę PILNE PW do Cię oki ..czekam Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]Boxiulek ........trzymajcie jutro :kciuki: jesteśmy po wizycie przedadopcyjnej na której była cioteczka Syla00...było :cool2: jakby cos to zostanie domeczek ...dobrze rokujący do sprawdzenia w Chorzowie ....dla innego boxia w razie by cóś [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Boxiulek ........trzymajcie jutro :kciuki: jesteśmy po wizycie przedadopcyjnej na której była cioteczka Syla00...było :cool2: jakby cos to zostanie domeczek ...dobrze rokujący do sprawdzenia w Chorzowie ....dla innego boxia w razie by cóś [/FONT] Uchyl rąbka tajemnicy:cool1: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Uchyl rąbka tajemnicy:cool1: [FONT=Arial] Dom dla PSA ...nie pies dla domu ....taka zasada tam panuje ...czkamy jutro z boxiem na Nowych Państwa w schronisku :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
zulugula Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :thumbs: a macie tam jakiegoś dalmatyńczyka? Pamiętam, że było coś takiego. Quote
clockwork Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ja wam uchyle rąbka: dzwoniła do mnie Pani z Wodzisławia... mają dom z ogrodem i zawsze były w nim psy :loveu: był boxiu który w wieku 10 lat odszedł po przegranej walce z rakiem i wyżeł po przejściach zabrany ze schronu . nad wyżłem pracowali kilka lat zanim znów zaufał człowiekowi- odszedł w miłości jako wiekowy piesek... córka już dorosła uratowała konia jadącego na rzeź... znają realia mogących pojawić się problemów z psem schroniskowym choć naszego boxia nie podejrzewałabym o jakieś numery:loveu:- nie zrażają się zupełnie niczym- zniszczy kupi sie nowe :cool1: to tylko rzecz ;) kastracja jaknajbardziej z uwagi chociażby że już raz przegrali walke z rakiem.... choc nigdy nikt im tego nie zaproponował :shake::shake: wizyta syli00 :Rose: potwierdziła że to raj na ziemi :multi::multi: myśle że jutro boxiu bedzie już w nowym domku- a ja mam do niego 25 km :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :wink::thumbs::bigok::happy1::kciuki::kciuki: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]więc jutro cioteczki zaciskamy :grins: żeby się pokochali ....a ja zaś bedę płakać :placz:....ze szczęścia :multi::multi: kolejne kontakty chetnie przekażemy innym boxiom [/FONT] Quote
GoniaP Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] kolejne kontakty chetnie przekażemy innym boxiom [/FONT] Naszemu Pakerkowi.... Błagam!!\ Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 GoniaP napisał(a):Naszemu Pakerkowi.... Błagam!!\ [FONT=Arial]Goniu czy masz link do Pakerka .... namiary na domek w Chorzowie i Koniecpolu poślę Ci ja albo Clockwork na PW [/FONT] Quote
GoniaP Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 W moim podpisie.... Jest na stronce poznańskiego oddziału Emir... Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 GoniaP napisał(a):W moim podpisie.... Jest na stronce poznańskiego oddziału Emir... [FONT=Arial]oki ...a jutro podeślę kontakty już Magda podesłała [/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 clockwork napisał(a): myśle że jutro boxiu bedzie już w nowym domku- a ja mam do niego 25 km :loveu::loveu: [FONT=Arial]ja bliżej :loveu::loveu: [/FONT] Quote
zulugula Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jeśli na boxia złowi się jeszcze jakiś super fajny domek, takijak ten z Wodzisławia, to zerknijcie na ten watek. Biedulka musi trafić na bardzo bardzo dobrych ludzi. U niej ciężka sprawa: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75858&page=161 Quote
halbina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 :multi: świetnie, ale jeszcze czekam na wieści, że boksiu w nowym domku! Też mam boksia... więc jakby można było kontakt jakiś... jest ciemny... już ma watek na dogo... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117103 Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:boxinku ...jadę ;)[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dziewczyny napiszą pewnie dopiero wieczorem,bo są dzisiaj w schronisku cały dzień.;) Quote
Recommended Posts