Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kris_001 napisał(a):
Witam, jak bokser dogaduje się z mniejszymi psami, mam na myśli samca ?

[FONT=Arial]w kontaktach psiowo -psiowych na spacerkach nie było problemów , jedynie wczoraj nakrzyczał na sunię w czasie kiedy on jadł a sunia stwierdziła że trzeba sprawdzić higienę podogonną :roll:ale na moje fe niewolno zaraz był spokój ...[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Boxiulek ........trzymajcie jutro :kciuki:

jesteśmy po wizycie przedadopcyjnej na której była cioteczka Syla00...było :cool2:

jakby cos to zostanie domeczek ...dobrze rokujący do sprawdzenia w Chorzowie ....dla innego boxia w razie by cóś
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Boxiulek ........trzymajcie jutro :kciuki:

jesteśmy po wizycie przedadopcyjnej na której była cioteczka Syla00...było :cool2:

jakby cos to zostanie domeczek ...dobrze rokujący do sprawdzenia w Chorzowie ....dla innego boxia w razie by cóś
[/FONT]

Uchyl rąbka tajemnicy:cool1:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Uchyl rąbka tajemnicy:cool1:

[FONT=Arial]
Dom dla PSA ...nie pies dla domu ....taka zasada tam panuje ...czkamy jutro z boxiem na Nowych Państwa w schronisku :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

ja wam uchyle rąbka:

dzwoniła do mnie Pani z Wodzisławia... mają dom z ogrodem i zawsze były w nim psy :loveu:
był boxiu który w wieku 10 lat odszedł po przegranej walce z rakiem i wyżeł po przejściach zabrany ze schronu .
nad wyżłem pracowali kilka lat zanim znów zaufał człowiekowi- odszedł w miłości jako wiekowy piesek...
córka już dorosła uratowała konia jadącego na rzeź...

znają realia mogących pojawić się problemów z psem schroniskowym choć naszego boxia nie podejrzewałabym o jakieś numery:loveu:- nie zrażają się zupełnie niczym- zniszczy kupi sie nowe :cool1: to tylko rzecz ;)

kastracja jaknajbardziej z uwagi chociażby że już raz przegrali walke z rakiem.... choc nigdy nikt im tego nie zaproponował :shake::shake:

wizyta syli00 :Rose: potwierdziła że to raj na ziemi :multi::multi:

myśle że jutro boxiu bedzie już w nowym domku- a ja mam do niego 25 km :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]więc jutro cioteczki zaciskamy :grins: żeby się pokochali ....a ja zaś bedę płakać :placz:....ze szczęścia :multi::multi:

kolejne kontakty chetnie przekażemy innym boxiom
[/FONT]

Posted

GoniaP napisał(a):
Naszemu Pakerkowi.... Błagam!!\

[FONT=Arial]Goniu czy masz link do Pakerka

.... namiary na domek w Chorzowie i Koniecpolu poślę Ci ja albo Clockwork na PW
[/FONT]

Posted

GoniaP napisał(a):
W moim podpisie.... Jest na stronce poznańskiego oddziału Emir...

[FONT=Arial]oki ...a jutro podeślę kontakty

już Magda podesłała
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

myśle że jutro boxiu bedzie już w nowym domku- a ja mam do niego 25 km :loveu::loveu:

[FONT=Arial]ja bliżej :loveu::loveu:

[/FONT]