Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Boxerek- samiec[/FONT]
[FONT=Arial]
w pierwszy dzień pracy dogomaniaczki w jednym ze śląskich schronisk gość przyprowadził boxia, że rzekomo wziął go dzień wcześniej ale ma suke i małe dziecko i nie daje rady bo pies na niego burczy :angryy:
Komentarza dogomaniaczki nie bede pisać...

Boxerek- wiek- nieokreślony- wet nie oglądał go ...
1.5 - 2 lata??
przebywa w budynku bez dostępu do światła...
próbuje się przełamać na widok człowieka ale boi się- musiał być krzywdzony- może bity, chce podejść ale trzęsie się calusieńki.....
zero agresji- bardziej strach i niepewność co go czeka ze strony człowieka

schron działa na zasadzie - chodź i bierz psa- nie ważne gdzie, kto i po co....
[/FONT]

[FONT=Arial] BŁAGAMY!!! nie pozwólmy mu zniknąć na zawsze!!![/FONT]

[FONT=Arial]
gdzie przebywa pies podam na PW- nie chcemy go reklamować jako łatwego łupu dla zwyrodnialców.
celowo nie piszę nicka dogomaniaczki :shake:
[/FONT]

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma przerażjące spojrzenie,jakby chciał powiedzieć żeby wszyscy dali mu spokój i pozwolili odejść.Oby udało się szybko znaleźć DT,bo inaczej biedaka nic dobrego nie czeka

Posted

[FONT=Arial]boxiu jest do wydania jaknajszybciej- najlepiej w trakcie kwarantanny, bo odpadną koszta szczepienia psa :angryy::angryy: tyle dziś sie dowiedziałam ..............

byłam u niego... przełamał sie, podszedł, powąchał, zamerdał kikutkiem... z całym tym smutkiem w oczach:placz:

siedze, rycze... dziś wydaliśmy suke mix ONka do... pseudohodowli- pan na propozycje sterylki powiedział "że jego suki zawsze rodziły i ma chętnych na młode zawsze" nie dał se przegadać, nawet gdy zaproponowałam pokrycie kosztów sterylki.....
Nasz schron nie narzuca tego a ja przywatnie nie mam prawa odmówić wydania psa..... "opiekunowie" sie cieszyli bo zaś jednego psa mniej....
pomyślcie co może stać sie z boxiem albo amstaffem którego mamy w schronie............QWWWAAA!!! jestem bezradna :placz::placz::placz:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
ja pier**** a miało być tak pięknie... :-(:angryy:

[FONT=Arial]nie z ludźmi którzy widzą cyfry i jak najwięcej zer :angryy::angryy::angryy:[/FONT]