Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Boxerek- samiec[/FONT] [FONT=Arial] w pierwszy dzień pracy dogomaniaczki w jednym ze śląskich schronisk gość przyprowadził boxia, że rzekomo wziął go dzień wcześniej ale ma suke i małe dziecko i nie daje rady bo pies na niego burczy :angryy: Komentarza dogomaniaczki nie bede pisać... Boxerek- wiek- nieokreślony- wet nie oglądał go ... 1.5 - 2 lata?? przebywa w budynku bez dostępu do światła... próbuje się przełamać na widok człowieka ale boi się- musiał być krzywdzony- może bity, chce podejść ale trzęsie się calusieńki..... zero agresji- bardziej strach i niepewność co go czeka ze strony człowieka schron działa na zasadzie - chodź i bierz psa- nie ważne gdzie, kto i po co....[/FONT] [FONT=Arial] BŁAGAMY!!! nie pozwólmy mu zniknąć na zawsze!!![/FONT] [FONT=Arial] gdzie przebywa pies podam na PW- nie chcemy go reklamować jako łatwego łupu dla zwyrodnialców. celowo nie piszę nicka dogomaniaczki :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Dałam boxia na Forum BwP [/FONT][FONT=Arial] fotki z 8 lipca... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]:-(....boxie to moja miłość i serce mi pęka [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:-(....boxie to moja miłość i serce mi pęka [/FONT] Nie tylko Twoja Quote
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 pokazuj się, smuteczku... może ktoś cie wypatrzy... Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]Boxiu... idź szukać dobrego domku :placz:[/FONT] Quote
agbar Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 o boze:placz: On ma w oczach caly smutek swiata.....:placz: Szukaj domku boxinku..... Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pilnie szukamy domku dla przesmutnego boxia... Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]chociaż na dogo bądź na 1 szej [/FONT] Quote
monikab Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ma przerażjące spojrzenie,jakby chciał powiedzieć żeby wszyscy dali mu spokój i pozwolili odejść.Oby udało się szybko znaleźć DT,bo inaczej biedaka nic dobrego nie czeka Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Georgia]śliczny boksio ... niech skacze do góry [/FONT] Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]boxiu jest do wydania jaknajszybciej- najlepiej w trakcie kwarantanny, bo odpadną koszta szczepienia psa :angryy::angryy: tyle dziś sie dowiedziałam .............. byłam u niego... przełamał sie, podszedł, powąchał, zamerdał kikutkiem... z całym tym smutkiem w oczach:placz: siedze, rycze... dziś wydaliśmy suke mix ONka do... pseudohodowli- pan na propozycje sterylki powiedział "że jego suki zawsze rodziły i ma chętnych na młode zawsze" nie dał se przegadać, nawet gdy zaproponowałam pokrycie kosztów sterylki..... Nasz schron nie narzuca tego a ja przywatnie nie mam prawa odmówić wydania psa..... "opiekunowie" sie cieszyli bo zaś jednego psa mniej.... pomyślcie co może stać sie z boxiem albo amstaffem którego mamy w schronie............QWWWAAA!!! jestem bezradna :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja pier**** a miało być tak pięknie... :-(:angryy: Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 malawaszka napisał(a):ja pier**** a miało być tak pięknie... :-(:angryy: [FONT=Arial]nie z ludźmi którzy widzą cyfry i jak najwięcej zer :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
dzikus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tyle cierpienia ma w oczach :-( Oby nie trafił tak jak ta ONka... przecież to jest chore jak ludzie postrzegają zwierzęta :angryy: Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]jadę jutro ..mam nadzieję , że boxio nadal jest [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jadę jutro ..mam nadzieję , że boxio nadal jest [/FONT] powiedz mu, że jeszcze trochę.... Quote
clockwork Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Arial]boshh... marze o hoteliku dla boxia... spałabym spokojnej :placz: u nas nie ma w okolicach :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):powiedz mu, że jeszcze trochę.... [FONT=Arial]:-(...powiem ....[/FONT] Quote
Recommended Posts