Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora- napisał(a):

Oj, ja też się boję czasami chodzić. Szczególnie, że mieszkam w ciemniej dzielnicy Gdyni, gdzie sami dresiarze swoimi pseudo amstafami szczują :shake: Już nie raz byłam świadkiem jak ktoś kogoś pobił, albo dresiarz kopnął małego psiaka, który niczemu nie był winny, ba, nawet był na smyczy, tyle, że automatycznej. Jak właściciel tego psa się odwrócił i powiedział parę słów to go sprali, a policja przyjechała po pół godzinach... masakra...

moja okolica taka sama, dlatego Gram ma sporadycznie wieczorne siku

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam mord nie tylko w oczach :-D
Weź Tigrunie, na pewno Cię obroni :-D
http://img401.imageshack.us/img401/8...dsc0525tw5.jpg
:-D Właśnie to zdjęcie pokazuje że robisz to dobrym aparacikiem:
piłka w powietrzu i super jakość :smile:

Aż strach się bać :evil_lol: Tigra mnie aż za bardzo obroni, bałabym się z nią chodzić co by komuś głowy nie odgryzła, po zajściu na plaży, o którym Ci opowiem na spacerze już na nią uważam :shake::evil_lol:
No, no :loveu: w nowym aparaciku jestem wprost zakochana

Tinka:) napisał(a):
moja okolica taka sama, dlatego Gram ma sporadycznie wieczorne siku
No ja praktycznie też, no chyba, że idę z znajomymi, to wtedy psiak ma i dłuższy spacer:razz:

http://img401.imageshack.us/img401/2...dsc0525vn3.jpg

Ona miala lapac pilke czy patyka :evil_lol::evil_lol:
łapać piłke, przeskakując przez patyka :evil_lol::evil_lol: taki trick

w końcu mogę pooglądać psie zdjęcia z mojej sigmy:loveu:
Witajcie, fajna galeria, zapraszam już niedługo do nas;-)!

Witaj :loveu::loveu:
Dziękuje, na pewno Was odwiedzimy. Ale dziś miałam przygodę z aparatem, zazwyczaj na manualu robiłam, dziś włączam AF i nie działa, ja cała zszokowana, bo aparat nowy :shake: z nerwów aż skakałam, pojechałam do sklepu i okazało się, że źle obiektyw zakładałam, przez co AF się wyłączało. :evil_lol: Ale buraka w sklepie strzeliłam, jak ekspedientka podłącza obiektyw i : No i jaki jest problem? :oops::oops:

Śliczna sznaucerka

Dziękujemy razem z Korą :loveu::loveu:

Posted

Kora- napisał(a):
No ja praktycznie też, no chyba, że idę z znajomymi, to wtedy psiak ma i dłuższy spacer:razz:

ja tak samo, tylko niewielu osobom chce się ze mną i z psem po nocach łazić :evil_lol:

Posted

ja tak samo, tylko niewielu osobom chce się ze mną i z psem po nocach łazić :evil_lol:
haha, no popatrz, jesteśmy w identycznej sytuacji :evil_lol:
A Kora ostatnio złapała 3 kleszcze, musimy zainwestować w jakiś preparat na pchły i kleszcze, co polecacie?

Posted

Kora- napisał(a):
haha, no popatrz, jesteśmy w identycznej sytuacji :evil_lol:
A Kora ostatnio złapała 3 kleszcze, musimy zainwestować w jakiś preparat na pchły i kleszcze, co polecacie?
jeszcze nic nie macie? : O jakbym jaGrama do tej pory nie zabezpieczyła to by go chyba kleszcze od śrdka zeżarły:cool1:

mamy teraz obrożę kiltixa, wcześniej kupowaliśmy kropelki, ale nie te niebieskie tylko takie złote, nie wiem nawet z jakiej firmy : P

Posted

jeszcze nic nie macie? : O jakbym jaGrama do tej pory nie zabezpieczyła to by go chyba kleszcze od śrdka zeżarły:cool1:

mamy teraz obrożę kiltixa, wcześniej kupowaliśmy kropelki, ale nie te niebieskie tylko takie złote, nie wiem nawet z jakiej firmy : P

Dopiero jak złapały ją kleszcze, przypomniało mi się o tym. :shake: A wolimy kropelki, będę musiała przed wyjazdem do zoologicznego się wybrać.:razz:

Posted

Kora- napisał(a):
Dopiero jak złapały ją kleszcze, przypomniało mi się o tym. :shake: A wolimy kropelki, będę musiała przed wyjazdem do zoologicznego się wybrać.:razz:

dobry pomysł : P
też wolę kropelki, ta obroża mnie wkurza, ale zakraplać go cały sezon nimi to dwie obroże bym za to kupiła:razz: a tak jednam obroża starcza na cały

Posted

dobry pomysł : P
też wolę kropelki, ta obroża mnie wkurza, ale zakraplać go cały sezon nimi to dwie obroże bym za to kupiła:razz: a tak jednam obroża starcza na cały

hehe, no to akurat racja :lol: za tydzień wyjeżdżam na 2 tygodnie do Krakowa, pies niestety w domu zostaje i już mam tłuste myśli przed oczami, ile Kora przez ten czas przytyje :shake: Jak dwa lat temu na 3 tygodnie wyjechałam, to Kora, aż nadwagę miała. Niestety ani rodzice, ani dziadkowie nie rozumieją co to znaczy by karmić psa tyle ile trzeba i żeby nie dawać resztek z obiadu.:shake:

Posted

[LEFT]hyhy :evil_lol:

Ano mam, SIGMA 70-300 APO F 4-5,6
polecam, polecam :cool3: za 749 w fotojokerze kupiłam. Jak dla mnie za taką cenę, jest całkiem niezła:evil_lol: Tylko mogłaby być jaśniejsza i szybsza.
[/LEFT]

Posted

Kora- napisał(a):
Ano mam, SIGMA 70-300 APO F 4-5,6
polecam, polecam :cool3: za 749 w fotojokerze kupiłam. Jak dla mnie za taką cenę, jest całkiem niezła:evil_lol: Tylko mogłaby być jaśniejsza i szybsza.

waham się między tamronem 70-300 a tą właśnie sigmą, różnica w cenie nawet nie wiem jaka jest, bo nie mogę znaleźć sigmy z apo do sony/minolty:shake: a różnica między tamronem a sigmą z apo jest właśnie w cenie i w aberracji... ehh, na szczęście zaraz nie kupuję:razz:

Posted

No to może SIGME bez APO, w fotojokerze jest po 444 zł. :) A też aż tak zła nie jest, mi jednak zależało na stabilizacji.

Posted

Kora- napisał(a):
No to może SIGME bez APO, w fotojokerze jest po 444 zł. :) A też aż tak zła nie jest, mi jednak zależało na stabilizacji.

za 444zł jest do nikona, do mojego jest za 555zł. Ale z kolei tamron ma lepsze makro i kosztuje kilkanaście zł więcej:razz:

Posted

za 444zł jest do nikona, do mojego jest za 555zł. Ale z kolei tamron ma lepsze makro i kosztuje kilkanaście zł więcej:razz:

No chyba, że tak :)

pstryknij jakieś makro tą sigmą:cool3:
prosze, wczorajsze :cool3:

Posted

Nie mam, jutro może pofoce, muszę jeszcze aparat bardziej obczaić :cool3: do dziś robiłam na manualnych, bo przez moją głupote (czyt. nieumiejetność zakładania obiektywów) nie działał mi AF :lol: Dopiero jak dziś do sklepu pojechałam, to mi pokazali jak się obiektywy podpina:multi: więc dopiero od jutra zacznę intesywniej focić:multi: