Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ napisał(a):
świetne zdjęcia i świetne psiaki :loveu:

będę wpadać :razz:

Witamy :loveu: i dziękujemy :oops:

RCookie napisał(a):
Cześć! :multi:
To świetnie, że udało Ci się dać dom potrzebującej suczce, no i dzięki pracy tak bardzo ją zmienić :smile:.
Czekamy na nowe zdjęcia :evil_lol:.

No, ale jeszcze mnóstwo pracy przed nami. Ciągnie niemiłosiernie i nadal rzuca się na psy. Jeżeli już na tyle się uspokoi, że będzie potrafiła tolerować psy zastanowię się na jakiś sportem co by swoją energię spożyła.
A zdjęcia wstawię zaraz, niestety ich mało było. Za szybko żem ją w tak publiczne miejsce wzięła, bo się zestresowała i stres na psach wyładowywała, szczególnie jak do niej parę psów podleciało..:shake: Wkurzyłam się strasznie, na plaży idą sobie ludzie z 2 bokserami i chyba z corgie, zatrzymuję się z Florą aby ją uspokoić a te psy biegną na nas. No dobra Flora powariowała a jeden z facetów od tych bokserów podchodzi do niej i ją głaszcze :shake: Dzięki bogu, że nie ugryzła ani nic nie zrobiła, ale ten facet w tym momencie jakby ją pochwalił za to, że rzuca się na psy. Potem już odchodzą dalej psy nadal spuszczone ( co mi akurat szczerze nie robi) ale oni rzucają patyki na plaży w nasza stronę... I psy znów do nas przybiegają. Tak się wkurzyłam, że moja zła energia na Florę przeszła, bo do końca spaceru była już zbyt nakręcona.

wiki4 napisał(a):
Ślicznie sobie leżą :loveu:

Wieem :loveu: oby tak było zawsze. Na szczęście Flora do Kory jest baardzo delikatna i się z nią obchodzi jak z jajkiem. :multi:

Feigned napisał(a):
a ja myślałam, że już tu się nie pojawicie, sobie tylko tak pocichu na fotoblogu śledziłam, więc Florę już widziałam, śliczna suńka, super, że udało Ci się ją tak zmienić.:loveu:

Heej :loveu: Też się cieszę, ale jak już pisałam wyżej jeszcze dużo pracy przed nami. Pozdrawiam :-)

yoshiyuki napisał(a):
śliczną masz tą bestie Flore :smile: Kora zarośnietą, loczkowana urocza! Zdjęcie na sianie super, i zdjęcia ogólnie też bardzo fajne!!
Witam :loveu: i dziękuje bardzo :)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a spacerek z M&T wyszedl czy nie? :razz:
Na początku było ok, ale potem była już tak pobudzona, że przy gonitwie potrafiły pójść zęby...:shake:

Posted

ewka i haker napisał(a):
super teraz wygląda

jakim aparatem robisz zdjęcia

Dziękujem jak pisała Pusiakowa nikonem d80 :)
M&T napisał(a):
Weszłam podziwiać Kore i Flore a poczułam się jak w galerii Mickiego :hmmmm: Ale z niego casanova xD
Takie życie :eviltong:

Posted

[quote name='Kora-']Okej, zapamiętam :razz: Miło mi, jestem Monika :eviltong:
chyba nie trudno Ci bedzie zapamietac. :eviltong: a prawda, ze wybierzesz sie kiedys ze mna i z martyna na spacerek? :cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa']chyba nie trudno Ci bedzie zapamietac. :eviltong: a prawda, ze wybierzesz sie kiedys ze mna i z martyna na spacerek? :cool3::diabloti:
Jak najbardziej ale tylko z Korą. Bo Flora zanim na takie spacery będzie chodzić musi się jej agresja wyciszyć :razz:

Posted

Kora- napisał(a):
Jak najbardziej ale tylko z Korą. Bo Flora zanim na takie spacery będzie chodzić musi się jej agresja wyciszyć :razz:

jasne.;) ale mam nadzieje, ze spacerku z Flora tez sie doczekam.:D

Posted

[quote name='Korciaczki']Zaraz, zaraz, zaraz. Czy my dobrze widzimy? :crazyeye:
My się chyba znamy, nie? www.sznaucer-kora.dog.pl mówi Ci to cos?
Ale faaajnie!
Psy masz piękne, a fotki zabójczo świetne!
Znamy? skąd? No to moja stara strona o Korci :razz:
[quote name='Pusiakowa'] Cytat:
Napisał Kora-

jasne.;-) ale mam nadzieje, ze spacerku z Flora tez sie doczekam.:-D
Pewnie :) tylko mam nadzieję, że Twój pies lubi brutalne zabawy? :diabloti:
A tymczasem zasypie Was zdjęciami :evil_lol:

Florcia przed roku, pierwsze jej zdjęcia \

Korcia na wsi :loveu:

Flora jakieś 8 miesięcy temu

Posted

http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/15/48341861.jpg az sie serce kraje.:-(

Spytaj się Martyny :eviltong: Nie no tzn, że ona nie preferuję zabaw typy ganianego, tylko typu kung-fu, karate i innego typu rzeczy. :evil_lol:

aha.. to nie wiem.:eviltong: bo on sie juz z lekka 'starzeje' i raz jak wyszlismy na spacerek z baaardzo nachalnym szczeniakiem ONka, który ciagle go zaczepial(bo jego pani nie potrafila go trzymac tak zeby do nas nie podchodzil) to powarkiwal na niego... i w ogóle Puszek mi ostatnio na wieksze psy zaczal rzucac. :placz: nie wiem dlaczego.. zawsze byl przyjazny dla jakich kolwiek psów..

Posted

[quote name='Pusiakowa']http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/15/48341861.jpg az sie serce kraje.:-(

aha.. to nie wiem.:eviltong: bo on sie juz z lekka 'starzeje' i raz jak wyszlismy na spacerek z baaardzo nachalnym szczeniakiem ONka, który ciagle go zaczepial(bo jego pani nie potrafila go trzymac tak zeby do nas nie podchodzil) to powarkiwal na niego... i w ogóle Puszek mi ostatnio na wieksze psy zaczal rzucac. :placz: nie wiem dlaczego.. zawsze byl przyjazny dla jakich kolwiek psów.. To ile on ma lat? No to by na spacer samą Korę zabrała, ona ma psy w dupie tylko z niektórymi się bawi. :razz:

Posted

Kora- napisał(a):
To ile on ma lat? No to by na spacer samą Korę zabrała, ona ma psy w dupie tylko z niektórymi się bawi. :razz:

nie wiem dokladnie ile ma.. ale mysle ok 6/7 . zazdroszcze. :eviltong: