Kora- Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Dzisiejszy spacer. Tak się panny o Covera "biły" :mrgreen: :mrgreen: Quote
Kora- Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 przepraszam Kana, nie mogłam się powstrzymać :mrgreen: Ciebie Nafi również przepraszam :mrgreen: Quote
Kora- Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 :mrgreen: :lol: :lol: W tym miejscu na trzy, czte-ry skaczemy ok? :lol: Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 http://img64.imageshack.us/img64/7613/dsc0708i.jpg jakbysmy sie spotkaly to mialabys inne latajace uszy do focenia - Sherry - bo jej tez tak do gory leca jak biegnie :D Quote
Kora- Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='deer_1987'][URL]http://img64.imageshack.us/img64/7613/dsc0708i.jpg[/URL] jakbysmy sie spotkaly to mialabys inne latajace uszy do focenia - Sherry - bo jej tez tak do gory leca jak biegnie :D[/QUOTE] To słodkie! No, a my jutro, (rany boskie to już jutro) jedziemy z Florą na cały miesiąc do ośrodka jeździeckiego. Od paru dni spać po nocach nie mogę z obawy, że Flora zrobi tam coś głupiego, że Flora będzie darła japę, że Flora będzie się rzucać na konie, że Flora to, Flora tamto. :shake: Więc baaaaardzo proszę, trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze. Quote
taxelina Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Oczywiscie bedziemy trzymac!! BTW na razie wiem ze tydzien 31 mam pracowac ale jeszcze nie wiem do ktorej, ale to sie odezwe jak bede cos wiedziec :) chyba bedziesz na dogo jeszcze zanim wyjedziesz znow? Quote
Cieplutkaa. Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Witamy się po raz pierwszy ;) I mnie do galerii przyciągnęło w szczególności zdjęcie Flory, umieszczone w Twoim bannerze. Muszę przyznać, że pies o takim wyglądzie zawsze mi się marzył: pręgowany i gładkowłosy. No śliczna jest. :loveu: Kora też oczywiście piękna. Na pewno będziemy Waszymi stałymi gośćmi, no bo jakby tu można było nie zaglądać to tak cudnych psiaków? Wymiziaj futra. :loveu: Quote
Marchewkowy Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dawno mnie tu nie było :) Widzę że futra nadal mają się świetnie i przybyło towarzystwo spacerowe :) Fajne zdjęcia! Quote
Kora- Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Hej :) W ośrodku jeździeckim przez pierwsze 3 dni chciałam zamordować Florę. 4 dnia dostała porządnego kopa od konia i się uspokoiła. Do koni praktycznie w ogóle nie podchodziła, czasami szczekała na facetów, którzy chcieli do niej podejść, kiedy była uwiązana. Lasy-mmm to było cudowne. Ośrodek znajdował się na takim zadupiu, że prawdopodobieństwo, że ktoś będzie chodził po lesie było minimalne. Spuszczałam Florę bez żadnego stresu, latała, ganiała, skakała. Raz mi tylko za zającem pognała, ale zagwizdałam parę razy, wydarłam się parę razy i wróciła. Zdjęć niestety nie mam żadnych, bo pracowałam tyle godzin, że jak już szłam z Florą na spacer to pod wieczór, nie mając na nic siły. :) Quote
Obama Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_7lTGBSwFIZ0/TGsa0D5kzPI/AAAAAAAABzk/rPAvEhsBdjM/s1600/tn_DSC_0918.jpg Świetna suczka :) Zdjęcia oczywiście również bardzo ładne. Quote
Bewarka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ile zdjęć :loveu: Uwielbiam je oglądać, nie tylko ze względu na wyśmienitą jakość...:D Quote
Kora- Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dziękuje ;) Zdjęcia poniżej robiła Naf : Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zdjęcia przeboskie, zazdroszczę sprzętu i talentu do robienia zdjęc :loveu: W ogóle otwieram dziś nowy numer Przyjaciela Psa i co widzę? Zdjęcie Flory bierze udział w konkursie, no, no :razz: Można gdzieś glosować? :cool3: Quote
Kora- Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Pinesk@ napisał(a):Zdjęcia przeboskie, zazdroszczę sprzętu i talentu do robienia zdjęc :loveu: W ogóle otwieram dziś nowy numer Przyjaciela Psa i co widzę? Zdjęcie Flory bierze udział w konkursie, no, no :razz: Można gdzieś glosować? :cool3: Ale, że jak zdjęcie Flory? W gazecie? xD Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No autentycznie, mam zrobic skana? :P Zaraz Ci powiem który numer ale najprawdopodobniej sierpniowy :P EDIT: Masz na stronie, trzecie zdj od dołu po lewej stronie. Takie samo jest w gazecie ;) http://www.pies.pl/konkurs_foto_s.html Quote
Recommended Posts