Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://img64.imageshack.us/img64/7613/dsc0708i.jpg[/URL]
jakbysmy sie spotkaly to mialabys inne latajace uszy do focenia - Sherry - bo jej tez tak do gory leca jak biegnie :D[/QUOTE]
To słodkie!

No, a my jutro, (rany boskie to już jutro) jedziemy z Florą na cały miesiąc do ośrodka jeździeckiego.
Od paru dni spać po nocach nie mogę z obawy, że Flora zrobi tam coś głupiego, że Flora będzie darła japę, że Flora będzie się rzucać na konie, że Flora to, Flora tamto. :shake:
Więc baaaaardzo proszę, trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze.

Posted

Oczywiscie bedziemy trzymac!!

BTW na razie wiem ze tydzien 31 mam pracowac ale jeszcze nie wiem do ktorej, ale to sie odezwe jak bede cos wiedziec :) chyba bedziesz na dogo jeszcze zanim wyjedziesz znow?

Posted

Witamy się po raz pierwszy ;) I mnie do galerii przyciągnęło w szczególności zdjęcie Flory, umieszczone w Twoim bannerze. Muszę przyznać, że pies o takim wyglądzie zawsze mi się marzył: pręgowany i gładkowłosy. No śliczna jest. :loveu:
Kora też oczywiście piękna. Na pewno będziemy Waszymi stałymi gośćmi, no bo jakby tu można było nie zaglądać to tak cudnych psiaków? Wymiziaj futra. :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Hej :)
W ośrodku jeździeckim przez pierwsze 3 dni chciałam zamordować Florę. 4 dnia dostała porządnego kopa od konia i się uspokoiła. Do koni praktycznie w ogóle nie podchodziła, czasami szczekała na facetów, którzy chcieli do niej podejść, kiedy była uwiązana. Lasy-mmm to było cudowne. Ośrodek znajdował się na takim zadupiu, że prawdopodobieństwo, że ktoś będzie chodził po lesie było minimalne. Spuszczałam Florę bez żadnego stresu, latała, ganiała, skakała. Raz mi tylko za zającem pognała, ale zagwizdałam parę razy, wydarłam się parę razy i wróciła.
Zdjęć niestety nie mam żadnych, bo pracowałam tyle godzin, że jak już szłam z Florą na spacer to pod wieczór, nie mając na nic siły. :)

• 3 weeks later...
Posted

Zdjęcia przeboskie, zazdroszczę sprzętu i talentu do robienia zdjęc :loveu: W ogóle otwieram dziś nowy numer Przyjaciela Psa i co widzę? Zdjęcie Flory bierze udział w konkursie, no, no :razz: Można gdzieś glosować? :cool3:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Zdjęcia przeboskie, zazdroszczę sprzętu i talentu do robienia zdjęc :loveu: W ogóle otwieram dziś nowy numer Przyjaciela Psa i co widzę? Zdjęcie Flory bierze udział w konkursie, no, no :razz: Można gdzieś glosować? :cool3:

Ale, że jak zdjęcie Flory? W gazecie? xD