Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jutro idziemy na spacer to i zdjęcia porobimy, wiec za pewnie wieczorem je tu wstawię. ;)
Teraz póki co siedzę na przemian nad biologią, chemią i matmą...A ja myślałam, że w czerwcu w szkole już będzie luz. Niestety przez wszystkie wycieczki, matury itd wszystko nam się przesunęło. Jeszcze 15 czerwca mam test całoroczny z biologi :shake:

A póki co to parę zdjęć ciapkowskich psów :

Posted

Tak, ciągle o niej myślę, ale co z tego będzie nie wiem. Szczególnie, że nie jestem aż tak ambitna i nie mam aż tyle motywacji. A wiem, że na weterynarii trzeba jednak posiedzieć przy książkach, zrezygnować z wielu rzeczy, które zabierają czas itd.

Moim takim wyjściem awaryjnym jak nic nie pójdzie po mojej myśli jest fotografia, także czuję, że nie pozostanę z niczym w przyszłości.

Posted

Wróciłam właśnie z spaceru na którym miałam komiczną sytuacje.:diabloti:
Idę z Florą po lesie, widzę, że jakaś babka z psem siedzi na ławeczce więc zapinam psa. Przechodząc obok, babka się mnie pyta " Suczka czy pies" ja melodyjnie odpowiadam " Suczka, ale agresywna, bardzo nawet" a ona na to " A to spokojnie, niech się Pani nie martwi, mój też JEST agresywny więc się NIE pogryzą" Po czym spuściła swojego psa.:shake: Ja w szoku, nic nie myśląc też puściłam Florę. Na szczęście psy zaczęły się bawić, a ja ze wzruszenia, że moja nie zareagowała agresywnie ( pomijając to, że była na początku troszkę zjeżona) nic babce nie powiedziałam niemiłego, ba, nawet zaczęłam z nią gadać. Kobieta twierdziła, że jej pies to preso dogo canario, przy czym jej pies nawet koło takiej rasy nie stał, jedynie był pręgowany. :)

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnie zdjęcie wygląda dośc przerażająco, ale Flora z Coverem zawsze tak się bawią. Raz pysk Covera w pysku Flory a potem odwrotnie :)

Posted

[quote name='Paulina87']Że tak zapytam jakim obiektywem robisz zdjęcia w ruchu, że tak ładnie rozmazuje tło? Pewnie masz jakiś 2.8?[/QUOTE]

Nie, na coś z światłem 2.8 właśnie zbieram pieniążki. A mam sigme 70-300 APO 4-5.6 :)

Posted

Witamy po raz pierwszy:hand:
Do galerii ściągnęła mnie Flora, która bardzo ładnie prezentuje się w Twoim bannerku. Kora zresztą też ;)
Robisz świetne zdjęcia, dlatego zostanę na dłużej :)
Wymiziaj ode mnie stwory ;)