karolina1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ha! Jestem i u Ciebie!! Śliczne fotasy Korci 2 ostatnie cuuuudne :loveu: Czekam na więcej! Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam sie pierwszy raz ! :multi: ale nie ostatni ;) . Super psinka! widac, ze uwielbia pilki :evil_lol: :loveu: zapraszamy do nas :) EDIT: http://img55.imageshack.us/img55/4341/tn1xn2.jpg super fota! :-o:loveu: Czemu ty robisz takie super fotki a ja nie? :placz: :diabloti: Quote
Kora- Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 HEJ! Związku z tym, że niedługo ferie, będę mieszkać u rodziców, czyli wraz z Korą zaczną sie spacerki otwieram galerię :razz: i zrobiłam banerek, tylko niech ktoś mi powie jak go wstawić, bo ja ciemna jestem! Quote
Kinia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wchodzisz w panel użytkownika->Edytuj Sygnaturę-> i wpisujesz: [UR L=adres strony gdzie ma prowadzić/][im g] adres obrazka[/im g][/ur l] bez spacji Quote
Pusiakowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Hej! :multi: boskie foto! :-o :loveu: albo skopiowac go wejsc w Edytuj sygnature i wkleic :lol: no i podlinkowac oczywiscie :eviltong: u nas fotki ;] Quote
Kora- Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Dzięęki Wam dziewczyny!! :mdleje::mdleje::mdleje: Martyna dziewczę moje, kiedy spacerek?:evil_lol: Quote
ariss Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ale super foto czekam na więcej takich:loveu: Quote
M&T Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Kora- napisał(a): Martyna dziewczę moje, kiedy spacerek?:evil_lol: Kiedy masz czas! :cool3: Ja cały weekend wolna jestem, bo nie mam treningów :razz: Quote
Kora- Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Pusiakowa napisał(a):ja tez chce spacerek :diabloti: jeżeli twój pies nie jst z typu namolnych gwałcicieli, to ok :razz: http://img255.imageshack.us/img255/6739/dsc0065kopiado9.jpg http://img88.imageshack.us/img88/4383/dsc0259kopiazl7.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5739/dsc0123ek0.jpg a tu zdjęcia Flory mojej ciapkowskiej ulubienicy :loveu: niestety za nic nie mogłabym ją zaadoptować, bo psy to dla niej smaczny dodatek do obiadu... a tak to może bym pomęczyła rodziców :) a na ostatnim zdjeciu chciałam pokazać jakie jesteśmy groźne :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ojj będe częstym gościem , zdjęcia mnie urzekły:loveu::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kora- napisał(a):jeżeli twój pies nie jst z typu namolnych gwałcicieli, to ok :razz: no to sie nienadajemy :placz: :diabloti: super ochfycone fotki! :crazyeye: piekne :loveu: Quote
Kora- Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Pusiakowa napisał(a):no to sie nienadajemy :placz: :diabloti: super ochfycone fotki! :crazyeye: piekne :loveu: łee, bo moja to raczej zapiłkowany pies, który kocha tylko piłki i ludzi i nie lubi jak ktoś jej przeszkadza w tej miłości, ale jeżeli napalonego Dzekiego Agaty jakoś przeżyła, to może ujdzie :loveu: a ewentualnie mogę się doczepić na Wasz spacerek tzn Agaty i Martyny bez psa, jako fotograf:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kora- napisał(a):łee, bo moja to raczej zapiłkowany pies, który kocha tylko piłki i ludzi i nie lubi jak ktoś jej przeszkadza w tej miłości, ale jeżeli napalonego Dzekiego Agaty jakoś przeżyła, to może ujdzie :loveu: a ewentualnie mogę się doczepić na Wasz spacerek tzn Agaty i Martyny bez psa, jako fotograf:evil_lol: aha :cool3: . a no Dzeki to juz wgl. gwalciciel niesamowity :diabloti: napewno sie pokochaja z moim :evil_lol: tak ! doczep sie ! doczep! :loveu: przeslesz mi potem te cudowne foty Puszka co ty robilas . :loveu: Quote
M&T Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kora- napisał(a): a ewentualnie mogę się doczepić na Wasz spacerek tzn Agaty i Martyny bez psa, jako fotograf:evil_lol: To ja idę na jakiś spacer z Agatą? :hmmmm: Dobrze wiedzieć xDD Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 M&T napisał(a):To ja idę na jakiś spacer z Agatą? :hmmmm: Dobrze wiedzieć xDD tak :cool3: poczytaj sobie galerie Agaty to sie dowiesz xD . idziesz ze mna z Agata z psiara z kims tam jeszcze no i z Kora :razz: Quote
M&T Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nie mam czasu buszować po galeriach :shake: wchodzę tylko na Kory i bardzo rzadko na swoją :evil_lol: Quote
Wola Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 no tak Martyna bo o nas to się już zapomniało :eviltong: Monika robisz śliczne zdjęcia :loveu: i do twarzy Ci w roli wampirzycy :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ale świetne foty :loveu: http://img178.imageshack.us/img178/5739/dsc0123ek0.jpg w tej się zakochałam :evil_lol: fajny pomysł :loveu: i wogle to Cię na fbl widziałam :cool3: Quote
Pusiakowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Heej! :) stęśkniłam się za fotkami :D . u nas też są . ;] Quote
Kora- Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Moja siostra i Flora, ja z Korą ( zapuszczoną :placz:) Flora jeszcze w schronisku wraz z Igorkiem, który grzeje doope w nowym domu :) A zaraz powstawiam zdjęcia Kory z wakacji :loveu: Quote
Kora- Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Sierpień 2009. ( łeee, myślałam, że mam na tym komputerze więcej zdjęć, ale jednak mam tylko to jedno...) Quote
Atkaaaa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :loveu: czekaj, czekaj, to Igorek też w nowym domu? :cool3: Czy to może wzieła go ta osoba o której ja właśnie myślę?:razz: Quote
Recommended Posts