martyna. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czy wybiera się ktos na tą wystawe?? Ja tak, ale bez psa :)) W 100% jako młody prezenter :razz: I mam do Was pytanie...Czy ktoś kto sie wybiera nie mógłby mi pożyczyc psa na JH,lub nie zna takiej osoby która by mogła?? Mój york nie jest w fantastyczniej kondycji wystawowej, za co niestety dostajemy minusy od sędziów a Uno nie jest typem psa chodzacego na smyczy wiec on tez "odpada":placz: Quote
Pudelka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja sie wybieram :) Azja (whippet,Młodziez) oraz Carmen (młodziez) Martyna ja niestey nie moge Tobie odstapic psa na JH poniewaz Carmen nie pojdzie z nikim obcym napewno a Azja jest zawsze padnieta po wystepie po ringu fajnie ,ze bedziesz . Quote
Pudelka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a tak przy okazji zapytam :-D Kto sie wybiera z sunią apricot,srebną do młodziezy na tą wystawe ?:-D Quote
Pudelka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 dzisiaj bylam z whippetem i Zuzią w Gdyni na wystawie Zuzia skończyla Młodzieżowy Champion Polski ., whippetka tez wystawę zaliczamy do bardzo udanej Przywiozlam dwa złote puchary i dwa złote medale :D Quote
Śnieżynka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cawir Wasz Bella jest czarna i duza i byliście towarzysko w wawie na międzynarodówce ?? Quote
Śnieżynka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 to teraz cała staweczka: Pudel duży (biały, brązowy, czarny) (1) Suki Klasa pośrednia 1 754 BELLA-BATILDA NONTISCORDARDIME CWC NDSwR BOB Pudel miniaturowy (apricot, srebrny) (1) Suki Klasa młodzieży 1 755 CARMEN Kudlaty Kłębuszek Zw Mł. i NJwR Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny) (4) Psy Klasa championów 1 756 SUMMER TIME Lindeza (FCI) Suki Klasa młodzieży 2 757 - 759 JENY Boni-Blue TIME OF TOSCA Lindeza FCI Klasa championów 1 760 POWER OF LOVE Lindeza FCI CWC NDPwR BOB Pudel toy (2) Psy Klasa otwarta 1 761 Canmoy's LUV ME ALOT CWC NDPwR BOB i BOG 2 Suki Klasa młodzieży 1 758 TIME OF LOVE Lindeza FCI P.S. Martnka dzięki za wyniki :) Quote
cawir Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tak śnieżynka nasza belka jest czarna i duża:) i byliśmy w wawie pokibicować rodzeństwu belki Quote
Recommended Posts