florida_blue Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 3 opcje - albo ktos go wypuszcza bo mu sie nie chce wyprowadzac psa, albo sunia jakas ma cieczkę i pies czeka na okazję... albo faktycznie ktos wyrzucił... mysle ze powinienes podac opis psa w schronisku... Quote
Pan Dafaka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No już dzwoniłem. Nie było zgłoszenia z takim opisem psiaka. Chciałem go potem znaleźć i odprowadzić do schroniska, ale już go nie znalazłem. Mam nadzieje, ze jakoś trafił do domu. Quote
oti Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cieszę się że Bonka tak świetnie trafiła ;) Quote
Pan Dafaka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Witam. Co nowego słychać u psiaka? Złe jest to, że łyse plamki na pyszczku, które po wzięciu ze schroniska wziąłem za blizny lekko się powiększyły. Wet stwierdził małą grzybicę i przepisał maść, za 2 tygodnie powinno przejść. Dam znać :) A co dobrego? To, że maść, nie przeszkadza Nari we wpychaniu mordki w śnieg :P Ogólnie psiak ma się świetnie. Nawet zyskał w pobliżu Owczarkowatego kolegę. Oto nowe zdjęcia (zrobione dziś - 22.11.'08 r.) Wybrałem 2 najweselsze :} 1. Coś z aparatem jest nie tak, bo taka niebieska poświata/niebieski poblask: 2. To jest świetne. Po lekkiej i nieudolnej korekcji kolorów, ale wygląda ciut lepiej :) Quote
florida_blue Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hihi jakie niebieskie :) Jak sobie pomyślę, że miałaby teraz zime w schronisku spędzić... dobrze, ze poszedłes do weterynarza z nią zanim sie jeszcze bardziej rozlazło... ja własnie z koncertu ROCK FOR ANIMALS II wróciłam :) nastepna edycja 26 grudnia :) Quote
Pan Dafaka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No mnie serce tez boli na myśl o psach, które w schronisku spędzają zimę... to niesprawiedliwe... Ja raczej na drugiego psa nie mogę sobie pozwolić. Nari się potwornie do mnie przylepiła i chyba byłaby zbyt zazdrosna. Jak było na koncercie? Myślałem, żeby się nań wybrać, bo kolega miał w opisie gg link, ale jakoś przeszło po cichu i zapomniałem. Następnym razem zapewne się udam, jak już zakodowałem, ze 26 jest :} Quote
florida_blue Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ojejku, szkoda ze nie napisalam tutaj ... W kazdym razie trzymam Cie za słowo - widzimy sie 26 grudnia w GTFP :) Quote
Pan Dafaka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Byliśmy u weterynarza, podobno e miejscu łysych placków pojawia się na środku trochę sierści. Przedłużamy kurację maścią plus dodatkowe tabletki na poprawę kondycji sierści i skóry, co wspomoże zarośnięcie łysinek ;) I nowe zdjęcie: Jak powiedziała koleżanka, jest podobno bardzo liryczne, ponieważ patrzy w dal z rozrzewnieniem, lekko uchylony pyszczek, te impresjonistyczne barwy i delikatne rozmazanie... Taa... albo po prostu pies w pościeli jak kto woli :p Quote
florida_blue Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 po prostu kiełbaska wisiala na scianie ;) ona sie sama tak zawija w kołderkę ? Quote
Pan Dafaka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Niestety nie sama, a z moją pomocą, kolejne zdjęcie (dzisiejsze): Quote
Pan Dafaka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wieczorne, zimowe zdjęcie. Taki prześmiewczo hip-hopowe. "Ławka, chłopaki z bloków" ;d :p Quote
florida_blue Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ale fajne zdjecie , Bona tak wygląda jakby też czapkę miała :) Quote
Recommended Posts