Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj spacerek w pełnym słońcu, upał i duszno...no ale Bona nie chciała się gdzieś wykąpać :diabloti: strasznie się gdzieś chuda zrobiła :shake: ale na szczęście kierowniczka schroniska wystawiła karmę [ DZIĘKUJEMY ! ] i co chudsze psiaki zostały troszczkę podkarmione ;)

Posted

nie wygląda na to by to było po jakieś chorobie...choć wetem nie jestem więc nie wiem :) jak dla mnie jest śliczna i zdrowa , co prawda chuda strasznie ale to w nowym domku się nadrobi...
mam nadzieję że jak wróce to przeczytam jakieś miłe wieści :)

Posted

Bona jeszcze jest w schronisku. Był fajny domek chętny na nią ale na razie się wstrzymał :(

zrobiłam jej nowe zdjęcia ale nawet nie zrzuciłam jeszcze z aparatu, pozniej wkleje

ona strasznie chudziutka jest ...........naprawde strasznie:placz:

Posted

nowe zdjęcia Bony dla Was pomachała ogonkiem:

na pierwszych dwóch miniaturkach jest tez owczarka niemiecka, która straciła oko. Coś się działo, oko wciąż było zaczerwienione i opuchnięte, była leczona, ale wiecie jak to w warunkach schroniskowych - nie ma to jak dom... :( i straciła oko... Też jest bardzo łagodna...

Ta "derszowata" biała w plamki suczka to Plamka. Pamiętam ją w schronisku jako szczeniaka. Nigdy nie miała prawdziwego domu... Teraz ma już chyba dwa lata. Przesympatyczna suczka...

Posted

ta druga - nie mam pojęcia - tak obstawiam ze 4 lata. W kazdym razie bardzo energiczna, zupełnie nieagresywna, własciwie nic jej nie obchodzi oprócz spaceru ;) Całą sobą węszy w trawie i idzie naprzód :)