Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Bona
rasa: mieszaniec

boks: IV
numer: 363/08
miasto: Częstochowa

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Duża sunia , prawie 100% owczarek niemiecki, bardzo spokojna , zrównoważona, mądra , przyjacielska i towarzyska, w schronisku od kwietnia 2008.

kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46
tel: 034 361 65 66

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żadnego wolontariusza nie znam. Wczoraj byłem w schronisku chciałem zostać wolontariuszem, pomagać im w sprzątaniu i wyprowadzaniu psów to powiedziała, że nie bo jej nie potrzeba..to co się dzieję, w naszym schronisku to przechodzi ludzkie pojęcie :( psy cały czas siedzą w kojcach, leżą na swoich odchodach i błocie :(( ja chciałem pomoc to babka na mnie z mordą wyskoczyła :( jak wolontariusze zgłosili się z tym do gazety to kierowniczka schroniska zabroniła im wyprowadzania psów za karę i zakaz wstępu do schroniska normalnie masakra ;( tak mi szkoda tych piesków :( a przy rozmowie z tą "kierowniczką" od siedmiu boleści myślałem, że jej coś zrobie.... ;(

Posted

dziękuję Ci, Gajowa ;)

oooo, widzę moją niunię wstawiłes ? Świetnie, że szukasz jej domku, jest przeuroczym psiakiem :loveu: Jest łagodna, troche zazdrosna o inne psy ale dość długo mieszkała w boksie razem z drugą suczką owczarka niemieckiego (taką klasyczną ) i nieźle sie dogadywały. Tamta druga jest troszenke starsza, miała chore oko, dostawała jakies masci, niestety, oka już nie ma...

Teraz Bona mieszka dalej z tą suczką, ale już w innym boksie (jest wiecej psiaków)

Sunia jest naprawde ładna i wyjątkowo miła. Ma w sobie to COŚ :) i naprawdę dziwie sie, że ona tam tak długo siedzi...

Mam jej zdjęcia:

Posted

nie ma sterylizacji, raczej w nowym domku, bo my nie damy rady przetrzymać jej po zabiegu, poza tym musiałaby wrócić do schroniska... w schronisku robia zabiegi ale mało...
my teraz mamy 3 dość duże suki z krzyczek, przyjadą jeszcze 2 ogromne....

Posted

no jest bardzo śliczna, jak ją na stronie zobaczyłem ..to się w niej zakochałem :) ehh..tylko ja już mam jednego owczarka i mama by się nie zgodziła na drugiego. Żeby tylko sunia nie wpadła w ręce żadnego pseudohodowcy. ;(