Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reakcja na ogłoszenia psiaków zerowa. Jutro jadę dopieścić towarzystwo.
Melduję za to, że karma dzisiaj dojechała. Pan Rafał nawet kawy nie chciał wypić i argument, że "krakowski centuś" :evil_lol:stawia też nie podziałał.

Posted

[quote name='irenaka']Reakcja na ogłoszenia psiaków zerowa. Jutro jadę dopieścić towarzystwo.
Melduję za to, że karma dzisiaj dojechała. Pan Rafał nawet kawy nie chciał wypić i argument, że "krakowski centuś" stawia też nie podziałał.

No to się cieszę Bo już się bałam, że sprzedał po drodze Niech idzie pieskom na zdrowie

Posted

Nasze psiaki jak aniołki. :lilangel:
Zadowolone i szczęśliwe. Amor z Aresem dostali oprócz smakołyków nową piłeczkę. Byli bardzo zaskoczeni. Ares pięknie się potrafi bawić i podrzucać piłeczkę, szybko się nauczył odpowiedniego przyciskania aby piszczała, była rewelacyjna zabawa. :loveu:Natomiast Amorek był tak przerażony, że uciekł z ogrodu natychmiast do kojca, jeszcze go takim nie widziałam!!:crazyeye: Sonia miała we wtorek sterylkę, szybko dochodzi to siebie i wczoraj już brykała po ogrodzie. Figielek jak zwykle najbardziej zadowolony z całego towarzystwa, buzia mu się uśmiecha cały czas. Żal mi trochę Filipka, jest w kojcu z Funią która jedzie jutro do domu a razem byli nierozłączni, prawdziwa psia miłość.:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Natomiast Amorek był tak przerażony, że uciekł z ogrodu natychmiast do kojca, jeszcze go takim nie widziałam!!:crazyeye:

:evil_lol: moj Kajtek tez tak zareagowal, strasznie uciekal przed tą pilką, a teraz........najukochansza zabawka, ta piszczaca pilka, ja juz mam jej dosc i zaczne uciekac..:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Arko! Ale Amorek to największy "bohater" z całej piątki.:evil_lol:
A przy piłeczce wymięka!!:evil_lol:

A myslisz, ze Kajtek to co?:evil_lol: Teraz to nikomu nie wolno tej pilki miec tylko jego. Ma problemy bo sa dwie:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Szczęśliwy psiak z tego Kajtka:loveu:
Nie dość, że Pani kochana, to jeszcze piłki dwie.:loveu:

Pilek jest w sumie 6, dla trzech psow, rozne ale....Kajtek wszystkie zabiera pozostalym psom, jak go najdzie, no syndrom 'dziecka ulicy":shake:

Posted

Mam prośbę. Wpłynęły na hotel dwie wpłaty: 25,00 i 30,00. Mam tylko dane osobowe na przelewie. Nie wiem ( tylko "podejrzewam"), że są to wpłaty na Krzyczki. Jeżli ktoś będzie szukał swojej wpłaty to rachunki wystawione przez hotel są u mnie.

Posted

A w Krzyczkach taki był bojowy, szczekał i był zazdrosny o każdy gest dawany Amorkowi. Myslałam, że Amorek raz dwa dom znajdzie, to taka przylepa, a tu nic, zaden domu nie ma a obaj przylepki:loveu:
Najważniejsze, że są bezpieczne i mogą się przytulić do kogoś:loveu:

Posted

Wkleję jeszcze cudną mordeczkę Filpka który od wtorku ma nową koleżanką w kojcu.
Ma na imię Dusia i to Ona sprawia, że Filip ma taki uśmiech na pyszczku:

Posted

Taką śliczną,rudą babkę mu dołożyli-to co się dziwić,że się cieszy!
Normalny facet! Kobitki dają motywację do życia facetom!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...