Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zrezygnowałam z formalnej opieki nad psiakami z Krzyczek. Okazuje się, że jestem oszustka i złodziejka a na dodatek podszywam się chyba pod faktyczną opiekunkę. Wybaczcie mi jeżeli możecie ale muszę jakoś na tym wątku to napisać.
Nikt w tym całym amoku nie ma już dobra psów na myśli a ja je tak kocham:placz::placz:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Irence zdjęcie Puśki szczęśliwej humor poprawi na bank, dawaj Gonia:razz:
Ona mnie kocha....
Oszalała na mój widok...
A ja zwariowałam na jej punkcie....
Wierzę, że wiecie jak to jest :loveu:

Posted

Super. Przypominają się pieski. Mam nadzieję, że wkrótce znajdą dom. Ja wczoraj widziałam w Azylu krzyczkową bodajże Szansę. Strasznie się garnęła, chciała być głaskana, ale niestety nie mogłam jej wziąć na spacer, bo kończyła cieczkę :-(

Posted

Ukazał się artykuł w sobotnim numerze Gazety Krakowskiej na temat Krzyczek i psów które trafiły do Niepołomic. Miałam trzy telefony, jeden sensowny czyli szansa dla psiaka. Proszę o kontakt, jeżeli ktoś jest z Brzeska i może sprawdzić tam dom.

Posted

[quote name='irenaka']Ukazał się artykuł w sobotnim numerze Gazety Krakowskiej na temat Krzyczek i psów które trafiły do Niepołomic. Miałam trzy telefony, jeden sensowny czyli szansa dla psiaka. Proszę o kontakt, jeżeli ktoś jest z Brzeska i może sprawdzić tam dom.

Oooo, byłoby fantastycznie gdyby ten artykuł pomógł w znalezieniu pieskom domków :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ciotki i Wujku - Kochani, wszystko wskazuje na to, że namówiłam znajomego aby przywiózł Wam trochę karmy w końcu bo jedzie w łączoną trasę - między innymi do Krakowa właśnie. Czy ktoś z Was będzie mógł odebrać od niego karmę w NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ?? Powinien być w Krakowie dłuższą chwilę - z tego co mówił między 13 a 18 mniej więcej.

Posted

No co Ty........O takich jak Wy to się nie zapomina Ps. Czy w wolnej chwili ktoś z Was nie mógłby się wybrać na poadopcyjną to mojego ulubieńca Pera? Pero mieszka w Krakowie na Osiedlu Zielonym czy jakoś tak;) W pierwotnej wersji elik tam miała iść ale jakoś chciałabym tego oszczędzić Pani Beacie (znaczy Pańci Pera) :)

Posted

Myślałam, że to już dawno załatwiona wizyta. Daj mi adres na pw. podjadę ale nie obiecuję w ciągu trzech najbliższych dni, bo się trochę podleczyć muszę, ale pojadę na 100%.

Posted

gusia0106 napisał(a):
No co Ty........O takich jak Wy to się nie zapomina Ps. Czy w wolnej chwili ktoś z Was nie mógłby się wybrać na poadopcyjną to mojego ulubieńca Pera? Pero mieszka w Krakowie na Osiedlu Zielonym czy jakoś tak;) W pierwotnej wersji elik tam miała iść ale jakoś chciałabym tego oszczędzić Pani Beacie (znaczy Pańci Pera) :)

A wiecie w końcu w jakim on jest wieku? Tak marnie wyglądał tam w budzie, nawet wyjśc nie chciał a potem widziałam wpisy, że jednak jest znacznie młodszy. W każdym razie piękny i tak:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
A wiecie w końcu w jakim on jest wieku? Tak marnie wyglądał tam w budzie, nawet wyjśc nie chciał a potem widziałam wpisy, że jednak jest znacznie młodszy. W każdym razie piękny i tak

Wet jak go widział za pierwszym razem powiedział, że koło 5. Ale po tygodniu już mówił, że max 4, i że psy z Krzyczek trzeba wiekowo oceniać po jakimś czasie, bo młodnieją z dnia na dzień:) W każdym bądź razie stanęło na tym, że maxymalnie ma 4 lata.

Posted

irenaka napisał(a):
Myślałam, że to już dawno załatwiona wizyta. Daj mi adres na pw. podjadę ale nie obiecuję w ciągu trzech najbliższych dni, bo się trochę podleczyć muszę, ale pojadę na 100%.

Nie załatwiona. Ale może to i lepiej zważywszy na fakt, kto miał ją odbyć :D Irenko, spokojnie, z tą poadopcyjną to się nie spieszy. Z domkiem jestem w kontakcie, i wiem, że Pero ma tam bardzo dobrze. Ale wiecie.....tak dla czystości sumienia bym chciała, żeby mimo wszystko ktoś to zobaczył;) I jakieś zdjęcia może zrobił? Zrobisz Irenko jak pojedziesz?

Posted

To pewnie jak będę po wizycie to napiszę, że ma max.2latka:evil_lol: Ale to prawda, że psiaki wracają do formy i zaczynają przypominać sobie szczenięce czasy, uśmiech na pyszczku i piłeczka to ich najbardziej cieszy. Ciekawa jestem czy potrafią zapomnieć to co przeżyły?

Posted

Irenko, wysłałam Ci na PW numer do Rafała. Wiem, że może być też w Krakowie dzisiaj wieczorem - prosił o telefon jak najszybciej, żebyście się mogli jakoś wygodnie umówić. W każdym bądź razie karma już do Was jedzie;) Wysyłam też namiary na Perową Panią Beatę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...