irenaka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Właśnie zrezygnowałam z formalnej opieki nad psiakami z Krzyczek. Okazuje się, że jestem oszustka i złodziejka a na dodatek podszywam się chyba pod faktyczną opiekunkę. Wybaczcie mi jeżeli możecie ale muszę jakoś na tym wątku to napisać. Nikt w tym całym amoku nie ma już dobra psów na myśli a ja je tak kocham:placz::placz:
GoniaP Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='gusia0106']Irence zdjęcie Puśki szczęśliwej humor poprawi na bank, dawaj Gonia:razz: Ona mnie kocha.... Oszalała na mój widok... A ja zwariowałam na jej punkcie.... Wierzę, że wiecie jak to jest :loveu:
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cudna Puśka, nic już nie zostalo z tej leżacej na budzie, którą Zbynio na czapke do klatki pakował, ehh.... Niech będzie szczęśliwa:loveu:
irenaka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Poprosiłam o "czystkę" na tym wątku, Maupko dziękuję!
Maupa4 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wątek został zmoderowany zgodnie z prośbą od 177 postu. Pozdrawiam.
irysek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 moge na pw prosic nr konta, chce przelac pianiedze z bazarku zaby na psiaki :)
irenaka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Irysku! Bardzo dziękuję za pamięć już wysyłam pw.
paros Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Sonia na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=425020967 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
izzie1983 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A co tam zdjęcie Figla na samym dole robi na tym allegro? :)
paros Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='izzie1983']A co tam zdjęcie Figla na samym dole robi na tym allegro? :) No właśnie :oops: już poprawiłam, Figiel w ten sposób przypomniał o sobie i też zrobiłam mu allegro:lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=425055799 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
izzie1983 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Super. Przypominają się pieski. Mam nadzieję, że wkrótce znajdą dom. Ja wczoraj widziałam w Azylu krzyczkową bodajże Szansę. Strasznie się garnęła, chciała być głaskana, ale niestety nie mogłam jej wziąć na spacer, bo kończyła cieczkę :-(
Kamila_s Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pisala do mnie Pani w sprawie adopcji Krzyczkowego pieska...podalam konatkt Irence..mysle,ze jakis piesek znajdzie fajny domek:-)
irenaka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ukazał się artykuł w sobotnim numerze Gazety Krakowskiej na temat Krzyczek i psów które trafiły do Niepołomic. Miałam trzy telefony, jeden sensowny czyli szansa dla psiaka. Proszę o kontakt, jeżeli ktoś jest z Brzeska i może sprawdzić tam dom.
Romi Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='irenaka']Ukazał się artykuł w sobotnim numerze Gazety Krakowskiej na temat Krzyczek i psów które trafiły do Niepołomic. Oto link do tego artykułu: http://www.polskatimes.pl/gazetakrakowska/fakty24/38494,bezdomne-psiaki-czekaja-na-milosc,id,t.html
Wisełka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='irenaka']Ukazał się artykuł w sobotnim numerze Gazety Krakowskiej na temat Krzyczek i psów które trafiły do Niepołomic. Miałam trzy telefony, jeden sensowny czyli szansa dla psiaka. Proszę o kontakt, jeżeli ktoś jest z Brzeska i może sprawdzić tam dom. Oooo, byłoby fantastycznie gdyby ten artykuł pomógł w znalezieniu pieskom domków :lol:
gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ciotki i Wujku - Kochani, wszystko wskazuje na to, że namówiłam znajomego aby przywiózł Wam trochę karmy w końcu bo jedzie w łączoną trasę - między innymi do Krakowa właśnie. Czy ktoś z Was będzie mógł odebrać od niego karmę w NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ?? Powinien być w Krakowie dłuższą chwilę - z tego co mówił między 13 a 18 mniej więcej.
irenaka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Gusia już się "zameldowałam" do Ciebie na pw. Dziękuję jeszcze raz za pamięć.
gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No co Ty........O takich jak Wy to się nie zapomina Ps. Czy w wolnej chwili ktoś z Was nie mógłby się wybrać na poadopcyjną to mojego ulubieńca Pera? Pero mieszka w Krakowie na Osiedlu Zielonym czy jakoś tak;) W pierwotnej wersji elik tam miała iść ale jakoś chciałabym tego oszczędzić Pani Beacie (znaczy Pańci Pera) :)
irenaka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Myślałam, że to już dawno załatwiona wizyta. Daj mi adres na pw. podjadę ale nie obiecuję w ciągu trzech najbliższych dni, bo się trochę podleczyć muszę, ale pojadę na 100%.
mysza 1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 gusia0106 napisał(a):No co Ty........O takich jak Wy to się nie zapomina Ps. Czy w wolnej chwili ktoś z Was nie mógłby się wybrać na poadopcyjną to mojego ulubieńca Pera? Pero mieszka w Krakowie na Osiedlu Zielonym czy jakoś tak;) W pierwotnej wersji elik tam miała iść ale jakoś chciałabym tego oszczędzić Pani Beacie (znaczy Pańci Pera) :) A wiecie w końcu w jakim on jest wieku? Tak marnie wyglądał tam w budzie, nawet wyjśc nie chciał a potem widziałam wpisy, że jednak jest znacznie młodszy. W każdym razie piękny i tak:loveu:
gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 mysza 1 napisał(a):A wiecie w końcu w jakim on jest wieku? Tak marnie wyglądał tam w budzie, nawet wyjśc nie chciał a potem widziałam wpisy, że jednak jest znacznie młodszy. W każdym razie piękny i tak Wet jak go widział za pierwszym razem powiedział, że koło 5. Ale po tygodniu już mówił, że max 4, i że psy z Krzyczek trzeba wiekowo oceniać po jakimś czasie, bo młodnieją z dnia na dzień:) W każdym bądź razie stanęło na tym, że maxymalnie ma 4 lata.
gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 irenaka napisał(a):Myślałam, że to już dawno załatwiona wizyta. Daj mi adres na pw. podjadę ale nie obiecuję w ciągu trzech najbliższych dni, bo się trochę podleczyć muszę, ale pojadę na 100%. Nie załatwiona. Ale może to i lepiej zważywszy na fakt, kto miał ją odbyć :D Irenko, spokojnie, z tą poadopcyjną to się nie spieszy. Z domkiem jestem w kontakcie, i wiem, że Pero ma tam bardzo dobrze. Ale wiecie.....tak dla czystości sumienia bym chciała, żeby mimo wszystko ktoś to zobaczył;) I jakieś zdjęcia może zrobił? Zrobisz Irenko jak pojedziesz?
irenaka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 To pewnie jak będę po wizycie to napiszę, że ma max.2latka:evil_lol: Ale to prawda, że psiaki wracają do formy i zaczynają przypominać sobie szczenięce czasy, uśmiech na pyszczku i piłeczka to ich najbardziej cieszy. Ciekawa jestem czy potrafią zapomnieć to co przeżyły?
gusia0106 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Irenko, wysłałam Ci na PW numer do Rafała. Wiem, że może być też w Krakowie dzisiaj wieczorem - prosił o telefon jak najszybciej, żebyście się mogli jakoś wygodnie umówić. W każdym bądź razie karma już do Was jedzie;) Wysyłam też namiary na Perową Panią Beatę
Recommended Posts