Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

salibinka napisał(a):
Ja też mam prośbę, ogromną- o zabranie psów 18 na psiknhk. Opiekun i odpowiedzialności to ważne kwestie, ale te klótnie odbierają psom szanse na adopcje. Rozumiem w pełni Hotel, że po tym wszystkim zrezygnował z wiezienia ich. Proszę Irenkę -jako opiekuna - o zabranie ich na psiknik. Jeżeli jest problem, dysponuję jednym miejscem dla psa-również tam będę, służę transportem.

Bardzo dziękuję Salibinko.
Myślałam, że jest jakaś rezerwacja miejsc na hotel.
Ale jeżeli nie, to chętnie z Tobą pojadę. Jako jedyny opiekun, mając dwie ręce zabiorę Figielka jeśli pozwolisz.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt się nie kłoci, zwykła dyskusja. Czasami na wątek nikt nie zagląda kilka dni a teraz wszystkim przeszkadza, że rozmawiamy.
I raczej chodzi o adopcje niż o odbieranie im szans.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nikt się nie kłoci, zwykła dyskusja. Czasami na wątek nikt nie zagląda kilka dni a teraz wszystkim przeszkadza, że rozmawiamy.
I raczej chodzi o adopcje niż o odbieranie im szans.

dokładnie, dokładnie :) ja tam się nie kłócę...

Posted

Asior napisał(a):
dokładnie, dokładnie :) ja tam się nie kłócę...

Asiorku:loveu: Skoro jesteś w tak dobrym humorze, to może Cię wykorzystam?
Szukam blondynki w Krakowie i chcę z niej zrobić gwiazdę telewizyjną:evil_lol:.
Zgodzisz się?

Posted

irenaka napisał(a):
Asiorku:loveu: Skoro jesteś w tak dobrym humorze, to może Cię wykorzystam?

jestem w strasznym humorze, bo musiałam po nocy zapierdzielać z tym bydlęciem moim do weta, bo "se" kuźwa rozerwał szwa i siknęło krwią.... :angryy:
irenaka napisał(a):
Szukam blondynki w Krakowie i chcę z niej zrobić gwiazdę telewizyjną:evil_lol:.
Zgodzisz się?

tia oczywiście, już pędzę :cool3:

Posted

No to trzymajmy kciuki, żeby pogoda i dobre domy dopisały 18 - Irenka weźmie Figielka, Bożenka Amora :). Potencjalne domy sprawdzi Irenka, pogodę mogę sprawdzić ja :):)

Posted

[quote name='Asior']jestem w strasznym humorze, bo musiałam po nocy zapierdzielać z tym bydlęciem moim do weta, bo "se" kuźwa rozerwał szwa i siknęło krwią.... :angryy:

tia oczywiście, już pędzę :cool3:
Będę udawać durną:evil_lol:
Piernikiem leć do fryzjera i zrób się na blondynę.
Nagranie w przyszłym tygodniu, chyba że pogoda nawali.
Goferek będzie na bank:eviltong:

Posted

salibinka napisał(a):
No to trzymajmy kciuki, żeby pogoda i dobre domy dopisały 18 - Irenka weźmie Figielka, Bożenka Amora :). Potencjalne domy sprawdzi Irenka, pogodę mogę sprawdzić ja :):)

I w końcu będzie normalnie, żebyś tylko mogła pogodę zaczarować:shake:.
Dziękuję za wczorajszą rozmowę.

Posted

Asior napisał(a):
:crazyeye: przepraszam ale o co tu chodzi??? Przecież było napisane na wątku, ze Irenka była w niepołomicach ale jej nie wpuszczono!!! To kto tu kurde kłamie???
CHCIAŁA BYM, zeby RAZ NA ZAWSZE TO WYJAŚNIĆ!!!!

WIESZ CO PAULINKO< zachowujesz się jak dzieciak...
obraziłąś się na Irenke ( i to już dawno się to stało) i dlatego rzucasz fochem i niech też psy krzyczkowskie cierpią , dla samej zasady, zeby Irence utrzeć nosa????
JAK TAK MOŻNA?????
Komu tym zrobisz na złość???? Kto na tym najwięcej ucierpi??
Naprawdę jak było to było, ale czegoś takiego się nie spodziewałam!!!!!!

Mara , ale Filipek zna Irenkę doskonale!!!!!

łapówka na pewno!!!!!

kochana ale chyba to nie jest wina Irenki, bo każdy pies wydawany ze schroniska czy z hotelu nie jest na tyle przewidywalny z eby wiedzieć czy jest w stanie ugryźć czy nie.,...

--------------------------------------------------------------

moze i zna, ale po dłuższym czasie pies zapomina i przywiązuje sie do nowego właściciela... cala energia i życie wraca mu kiedy wracam ze szkoły.
szalejemy wtedy na podwórku i bawimy sie "frisbee", które przywiozła nam Pani Irenka...
dzisiaj podchodził do wszystkich... do mamy, taty i babci, żeby go tylko głaskać...wydaje sie, że nawet zaakceptował już siostrę, która wychodzi wcześnie i wraca późno do domu :))

P.S
zdjęcia prześle Paulince oraz filmiki z Filipkiem :)

Posted

[quote name='Mara22']--------------------------------------------------------------

moze i zna, ale po dłuższym czasie pies zapomina i przywiązuje sie do nowego właściciela... cala energia i życie wraca mu kiedy wracam ze szkoły.
szalejemy wtedy na podwórku i bawimy sie "frisbee", które przywiozła nam Pani Irenka...
dzisiaj podchodził do wszystkich... do mamy, taty i babci, żeby go tylko głaskać...wydaje sie, że nawet zaakceptował już siostrę, która wychodzi wcześnie i wraca późno do domu :))

P.S
zdjęcia prześle Paulince oraz filmiki z Filipkiem :)

Oj to czekamy.
A ja czekam Maro na kontakt na mail.
Mam nadzieję, że pamiętasz : irenaka7@wp.pl

Posted

irenaka napisał(a):
I w końcu będzie normalnie, żebyś tylko mogła pogodę zaczarować:shake:.

ma być 17 stopni....
Wcześniejszego postu nie skomentuje.. żadnym goferkiem mnie Pani nie omami :eviltong:
jestem nie fotogeniczna i nie medialna o!!!!
irenaka napisał(a):
Nie ma za co.
Uwielbiam dawać prezenty.

oj to fakt :p

Posted

Asior napisał(a):
ma być 17 stopni....
Wcześniejszego postu nie skomentuje.. żadnym goferkiem mnie Pani nie omami :eviltong:
jestem nie fotogeniczna i nie medialna o!!!!

To może do goferka dorzucę polędwiczki?;)
Takie były mniamniuśne:eviltong:

Posted

irenaka napisał(a):
To może do goferka dorzucę polędwiczki?;)
Takie były mniamniuśne:eviltong:

o nie.. to już jest PONIŻEJ PASA!!!!! :mad:

Posted

Asior napisał(a):
o nie.. to już jest PONIŻEJ PASA!!!!! :mad:

Sprawdzimy komisyjnie, co Ty masz poniżej pasa przy następnej imprezie a teraz rozumiem, że zostałaś przekupiona na forum publicznym?;)

Posted

irenaka napisał(a):
Sprawdzimy komisyjnie, co Ty masz poniżej pasa przy następnej imprezie a teraz rozumiem, że zostałaś przekupiona na forum publicznym?;)

absolutnie NIE!!!!
nie zgadzam się.. tak jak pisałam kamera mnie nie lubi.. zresztą nie tylko kamera :p

Posted

Dzisiaj były Panie z hotelu w Niepołomicach u Filipka, przywiozły mu jedzonko, to które tam jadł... Filipek nie był wcale wycofany... Cieszył się merdał ogonem i wystawiał brzuszek do głaskania... A gdy Panie z hotelu w Niepołomicach musiały już jechać Filipek wraz ze mną odprowadził Panie do bramki :)
[P.S. wysłałam Paulinie zdjęcia na maila to wstawi na dogo :)]

Posted

Mara22 napisał(a):
Dzisiaj były Panie z hotelu w Niepołomicach u Filipka, przywiozły mu jedzonko, to które tam jadł... Filipek nie był wcale wycofany... Cieszył się merdał ogonem i wystawiał brzuszek do głaskania... A gdy Panie z hotelu w Niepołomicach musiały już jechać Filipek wraz ze mną odprowadził Panie do bramki :)

Maro! Jak dla mnie jest super!!!
Jak znajdziesz czas, to napisz do mnie.

Posted

[quote name='Mara22']Dzisiaj były Panie z hotelu w Niepołomicach u Filipka, przywiozły mu jedzonko, to które tam jadł... Filipek nie był wcale wycofany... Cieszył się merdał ogonem i wystawiał brzuszek do głaskania... A gdy Panie z hotelu w Niepołomicach musiały już jechać Filipek wraz ze mną odprowadził Panie do bramki :)

Niooo Filipek rzeczywiscie wywalal brzuchola i byl bardzo wylewny w uczuciach nawet udalo mi sie dostac od niego buziaka, ale najpierw oczywiscie jako gospodarz swej posiadlosci nas obszczekał!
Wklejam zdjecia ktore dostalam od Marty:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...