irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Mara222:loveu: co tak mało zdjęć w tym albumie?;) Jak mi podasz mail, to wyślę Ci zdjęcia Filipka do albumu rodzinnego w ilości zastraszającej:evil_lol:.
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Irenko, na mnie mam nadzieję, się nie gniewasz:loveu: Czy dostałaś mojego maila nt Etny? Dziewczyny z małopolski- help.... Szukam kogoś do przedadopcyjnej w Tarnowie, na mapie dogo jest jedna osoba ale nie mogę się z nią skontaktować. Nie znacie kogoś? Myszko:loveu: mail dotarł, posłałam info dalej, bo nic więcej na temat Etny nie wiem, niż to co napisałam. A dasz mi w sprawie Tarnowa jakieś info na mail? Jak to jest pilne, adres itp. A za co ja mam się kochana gniewać?:evil_lol:
Mara22 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='irenaka']Mara222:loveu: co tak mało zdjęć w tym albumie?;) Jak mi podasz mail, to wyślę Ci zdjęcia Filipka do albumu rodzinnego w ilości zastraszającej:evil_lol:. to fotka w książeczce zdrowia Filipka :) a focie chętnie bede chcieć :) mój mail marita_lala1@buziaczek.pl
Mara22 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 relacje z dnia Filipka :) rano dostał jedzonko, oczywiście odczekałam jasak godzinkę jak mu sie ułoży jedzonko i poszliśmy na spacerek :) na 2 ogród oraz sad :) gdy wróciliśmy ze spaceru niestety musiałam iść po chlebek do obwoźnego sklepu. wtedy właśnie odprowadził mnie do bramy Filipek i był smutny gdy okazało sie ze nie mogłam go zabrać ze sobą... zaczął skamleć i szczekać żebym nigdzie nie szła... dawał do zrozumienia ze nie chce żebym gdziekolwiek szła... ogólnie Filipek nie sprawia żadnych kłopotów :) dzisiaj dostał nowa zabawkę :) ponad to ma pluszowa maskotkę żeby miał się czym bawić :)
mysza 1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 irenaka napisał(a):Myszko:loveu: mail dotarł, posłałam info dalej, bo nic więcej na temat Etny nie wiem, niż to co napisałam. A dasz mi w sprawie Tarnowa jakieś info na mail? Jak to jest pilne, adres itp. A za co ja mam się kochana gniewać?:evil_lol: Ok, nigdy nie wiadomo:evil_lol: Tarnów zaraz wyślę, ale mam tylko numer telefonu:roll:, Pan mówił, ze samo miasto.
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Ok, nigdy nie wiadomo:evil_lol: Tarnów zaraz wyślę, ale mam tylko numer telefonu:roll:, Pan mówił, ze samo miasto. Napisz mi jeszcze dla jakiego psa.
mysza 1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='irenaka']Napisz mi jeszcze dla jakiego psa. A i tu go zareklamuję;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-wykupiony-od-hycla-mlody-onek-prosi-o-pomoc-145671/?highlight
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Mara22 napisał(a):zmykam :) dobranoc wszystkim :) Wróciły mi dwie wiadomości które do Ciebie wysłałam. Chyba mam źle podany mail:shake:
paros Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='irenaka']Wróciła mi dwie wiadomości które do Ciebie wysłałam. Chyba mam źle podany mail:shake: Masz rację, źle podała mail :shake: Powinien być martita_lala1@buziaczek.pl
Ewa Marta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mara22 napisał(a):relacje z dnia Filipka :) rano dostał jedzonko, oczywiście odczekałam jasak godzinkę jak mu sie ułoży jedzonko i poszliśmy na spacerek :) na 2 ogród oraz sad :) gdy wróciliśmy ze spaceru niestety musiałam iść po chlebek do obwoźnego sklepu. wtedy właśnie odprowadził mnie do bramy Filipek i był smutny gdy okazało sie ze nie mogłam go zabrać ze sobą... zaczął skamleć i szczekać żebym nigdzie nie szła... dawał do zrozumienia ze nie chce żebym gdziekolwiek szła... ogólnie Filipek nie sprawia żadnych kłopotów :) dzisiaj dostał nowa zabawkę :) ponad to ma pluszowa maskotkę żeby miał się czym bawić :) Przywiązał się do Ciebie błyskawicznie:lol: Masz dużo szczęścia Marta, nieczęsto zdarza się taka miłość od pierwszego wejrzenia! Niestety Filipek musi nauczyć się, że nie jesteś stale do jego dyspozycji. Narazie może bać się, że mu znikniesz, ale z czasem zobaczy, że wracasz i że nie ma powodu do niepokoju:lol: Dzięki za relację z drugiego dnia Filipka w nowym domu:loveu: śpij smacznie, bo rano znowu łobuz obudzi Cię na spacer:evil_lol:
lotoss Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ciesze sie ze doszlo do skutku w sprawie Filipka. Jestesmy na forum wiec nie mozecie zabronic wypowiedzi ,choc krytycznej-a godnie przyjac, podobnie jak wyraz szacunku wobec dzialan gdonych tego. Mylne wnioski wyciaglyscie z mojego postu/brudy,zamieszanie ,probaa skluceniaa;)/,czlowiek rozzumny "czyta"ze,chodzi o dobro psow.Ja stwierdzam fakt,a zamilkne kiedy ja bede uwazc to za stosowne. Ireno wymagaj przestrzegania zasad najpierw od siebie -bez przywilejow,a potem od innych,nawet w kwesti experymentowania-jak to pieknie ujelas(Twoja suka sterylna?) Skoro Figiel wykastrowany to bzdurna,bezcelowa jest sterylka suni-decydujaaca o tym czy psa oddasz.Fantazje masz tak wybujala iz brak slow by to okreslic.To iz byc moze Twoja suke niesterylna odwiedzaja ,nie znaczy ze tak wszyscy pilnuja swoje psy jak Ty.Po za tym nowe i solidne ogrodzenie sparwia ze psy nie wychodza na zewnatrz wiec tezz nie wejda!!To jest tak samo urojony wymysl jak to iz dla domu Filipa nalezy postawic strarznika ,do momentu kiedy trafi na dwor do budy,ktorej nie ma a ktorej brak tez byl mimo wszystko minusem....-Absurd!!!! Szkoda tylko ze fantazja nie dziala w dwie strony,tez wobec Twojej postawy w stosunku do Twoich zwierzat?!A mozna byloby by sie czepnac nie jednego? Wniosek jest taki,ze wszystko pieknie brzmi a jak przychodzi co do czego to wieczne"ale".Siedzisz tu wirtualnie i jedyne co ci wychodzi to biadolenie o pomoc w formie finansowej!"Krzyczki -ciagle potrzebuja pomocy"-jakiej?Utwierdzic ssie mozna ,ze pomoc"czynna"odchodzi na drugi plaan-wygodniejsza jest "bierna" czyli wirtualno -finansowa byc moze?!Ile ty czasu posiwecasz tym psom,kiedy ostatnio bylas ,skoro tyle cie w sieci...?Zalosny jest fakt ze tak malo kompetentna osoba zajmuje sie tak odpowiedzialnymi sprawami,bedac bezkarna,niestety,poki co... Zdrowa reakcja jest obrona kolezanki.Nie prowokuje rzekomej "pyskowki"-,jednak same dla siebie zastanwocie ssie nad postepowaniem Ireny wobec psow,godzac sie na taakie dzialanie skazujecie psy na dozywotni kojec.Gdyby nie fakt sprawdzenia domku przezz osby trzecie ,Filip nadal pewnie by siedzial dzis w kojcu-kto wie ile takich telefonow bylo ,i mylne oceny domu przez Irene. Jestem przekonana ze Moje stanowisko w tej kwesti wcale nie pogorszy losu pieskow a wrecz przeciwnie.moze wreszcie ktos pojdzie po rozum do glowy i zajmie sie nimi ,tak jak wszystkimi innymi wczesniejszymi ktore juz dawno zapomnialy co to kojec..........
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Oj Lotossku, zapominasz, że byłam u Ciebie w domu. Wycieczkę zrobiłam sobie z Romkiem pod samo Opole i chciało mi się, bo nikt nie chciał do Ciebie jechać. I chyba zapominasz, jak mi opowiadałaś, że psy przechodziły przez Twoje ogrodzenie w czasie cieczki Twojej suni i jak sama eksperymentowałaś, czy dopuści psa do siebie. Co do finansów Krzyczek, to przeczytaj pierwszy post. Po każdym rozliczeniu post zmieniam i informuję o sytuacji naszych psów. Nie tylko tej finansowej. Ponieważ w tej chwili psy są zabezpieczone finansowo nie prowadzę już żadnej akcji zbierania dodatkowych pieniędzy, o czym pewnie wiesz, bo czytasz wątek. Pisz co chcesz, resztę postów będę ignorować, bo nawet nie ma sensu na tym poziomie dyskutować. Psa nie dostaniesz, bo sterylki jak rozumiem nadal nie zrobiłaś.
lotoss Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kobito ale Ty przewrotna jestes.... Zle czytasz-nie pisze ze masz mi go wydac...pogodzilam sie z faktem Twojego wymyslu-mam psa i zadna z Twoich wizij nie ma miejsca;):evil_lol:
Mara22 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='paros']Masz rację, źle podała mail :shake: Powinien być martita_lala1@buziaczek.pl faktycznie, ale to tylko zjadłam jedna literkę :(
magda222 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mara22,jak minęła kolejna noc? No i jak zaczął się poranek? :)
Mara22 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tym razem Kochany Filipek obudził mnie o 3 nad ranem;) musiałam wstać i iść z nim na spacer.. ;)
irenaka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Mara wysłałam jeszcze raz zdjęcia. Potwierdź jak dojdą, bo to dopiero dwie pierwsze części.
irenaka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wznowiłam bazarek dla Patoska. Zapraszam wszystkich serdecznie: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/dla-patoska-kurtka-skora-super-torebka-bazarek-wznowiony-do-10-10-2009-a-146159/#post12941080
Mara22 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 irenaka napisał(a):Mara wysłałam jeszcze raz zdjęcia. Potwierdź jak dojdą, bo to dopiero dwie pierwsze części. doszły są śliczne :)
irenaka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Mara22 napisał(a):doszły są śliczne :) Wysyłam Ci następne.
Mara22 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 irenaka napisał(a):Wysyłam Ci następne. również doszły :)
irenaka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Mara22 napisał(a):również doszły :) To wysyłam następne. Jak Ci się podobał Filipek zimą?
Mara22 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mam pytanko odnośnie Filipka.. jakie jedzonko mu podawać takie bardziej gęstsze czy rzadsze? makaron na sucho czy.. a czy mogę mu podawać witaminki SANAL ENERGY one są na korzystny wpływ na układ trawienny, wygląd sierści, stan skory, dla wzmocnienia kościa i uzębienia ponadto posiada witaminy takie jak : B1, B2, B6, B12, laktoze, calciumfosfat, drożdże, calciumstearat i mięso wołowe... ten pan u którego kupiłam Filipkowi te witaminki powiedział że weterynarz najczęściej takie poleca tyle ze pod inna nazwa... wiec czy mogę dawać takie witaminki Filipkowi?
Recommended Posts