Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 najlepiej bedzie jak rano mu zrobię wtedy bedzie lepsza jakość i wyślę Paulince bo mnie coś się ciężko dodaje :(
gusia0106 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mara22 napisał(a):dobranoc wszystkim :) Śpijcie dobrze ;)
Mara22 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 witam wszystkich :) Filipek ma się dobrze :) noc spał spokojnie:) o 5 rano przyszedł do mnie do pokoju i do tąd siedział dopóki nie wstałam i nie wyprowadziłam go na pole. nawet przekonał sie do mojego taty i już sie go nie boi. zreszta zdjęcia niedawno zrobiłam Filipkowi i wysłałam Paulince pewnie niedługo je doda to będziecie mogli zobaczyć Filipka :)
gusia0106 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mara22 napisał(a):witam wszystkich :) Filipek ma się dobrze :) noc spał spokojnie:) o 5 rano przyszedł do mnie do pokoju i do tąd siedział dopóki nie wstałam i nie wyprowadziłam go na pole. nawet przekonał sie do mojego taty i już sie go nie boi. zreszta zdjęcia niedawno zrobiłam Filipkowi i wysłałam Paulince pewnie niedługo je doda to będziecie mogli zobaczyć Filipka :) A jak Tata reaguje na Filipa?
Mara22 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pokochał go jak tylko go zobaczył :) nawet razem sie bawili :P niektóre zdjęcia udało mi sie dodać do mojego albumu wiec można zobaczyć :)
gusia0106 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mara22 napisał(a):pokochał go jak tylko go zobaczył :) nawet razem sie bawili :P niektóre zdjęcia udało mi sie dodać do mojego albumu wiec można zobaczyć :) Gdzie? ;)
PaulinaB Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Fajnie, że Filipek spokojnie przespal noc:))) Wklejam oczywiscie zdjecia, które dostałam do Marty, fajne zdjecia z Twoim tatą!!!Oboje duzy postep zrobili w stosunku do wczorajszego dnia, pierwsze lody przełamane i Filip juz sie mniej stresuje!
Ewa Marta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zdjęcia wspaniałe, widać że Filipek już się Taty nie boi:multi: A mnie najbardiej z całego opisu marty podoba się to, że o 5 rano Filipek wszedł do jej pokoju:multi::multi::multi: To znaczy, że nie ma tak wielkiego rygoru i nie ma zakazu wstępu do domu, tylko spanie ma w korytarzyku. BRAWO! Bałam się i wyobrażałam sobie biednego Filipka zamkniętego w korytarzu, bez możliwości kontaktu ze światem w nocy. Ale jeśli może sobie tak po prostu wejść do swojej Pani i obudzić ją na poranny spacer, to dla mnie BOMBA!!! Marta, dziękujemy za zdjęcia i za relację:loveu:
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Bardzo się cieszę, to dla mnie prawdziwa niespodzianka, że domek Filipka tak szybko się zarejestrował na dogo:multi:. Bardzo Ci dziękuję Mara za wiadomości i zdjęcia, trochę się martwię tylko Twoim tatą. Ale ja już taka niepoprawna jestem, że martwię się zawsze na zapas. Tylko jedna reklamacja do zdjęć i domku;). Nie widzę basenu dla Filipka:evil_lol: Jeżeli pozwolisz, to chociaż jakiś prowizoryczny kupię i jak będę u Was to dostanie Filipek w prezencie. Może już przy tej pogodzie nie będzie się kąpał, ale na wiosnę już pewnie tak. Strasznie dziękuję za relację i czekam na dalsze.
PaulinaB Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 irenaka napisał(a):Bardzo się cieszę, to dla mnie prawdziwa niespodzianka, że domek Filipka tak szybko się zarejestrował na dogo:multi:. Bardzo Ci dziękuję Mara za wiadomości i zdjęcia, trochę się martwię tylko Twoim tatą. Ale ja już taka niepoprawna jestem, że martwię się zawsze na zapas. Tylko jedna reklamacja do zdjęć i domku;). Nie widzę basenu dla Filipka:evil_lol: Jeżeli pozwolisz, to chociaż jakiś prowizoryczny kupię i jak będę u Was to dostanie Filipek w prezencie. Może już przy tej pogodzie nie będzie się kąpał, ale na wiosnę już pewnie tak. Strasznie dziękuję za relację i czekam na dalsze. O basenie tez nowi Panstwo pomysleli i obiecali na wiosne stworzyc Filipowi miejsce do pluskania, bo teraz zimno juz:razz:
magda222 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Filipowi gębula się śmieje :loveu: Będzie dobrze :loveu:
Ewa Marta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zauważcie, że na żadnym zdjęciu nie jest przestraszony. Wszędzie uśmiech od ucha do ucha albo zadowolenie na pyszczku. Zero stresu:lol: Coś czuję, że Filipek odnalazł swoje miejsce na ziemi:lol: Fajnie razem wyglądacie Marta. Czekam na relacje wieczorem, jak mu minął dzień, czy miał apetyt itp. Nawet, jakbys miala do przekazania jakąś pierdółkę, pisz koniecznie. My tu bardzo czekamy! Potem damy Ci wziąć oddech, ale narazie pisz! pisz do nas! Cieszę się, że jesteś tutaj i mamy bezpośrednie informacje z domku.
Neigh Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 WITAJ MARTA:-) Jeeeeeeeny jak ja bym chciała, wchodzić tu tylko i wyłącznie po to, żeby czytać relacje z domu:-). Ale by było pięknie.......co nie? Już jest pięknie, byle cholera nie zapeszyć. Normalnie to wiecie, ze ja się bite dwa tygodnie nawet nie uśmiecham, prawda? Także jestem w kropce i nie wiem co robić. Filip wygląda na zadowolonego......hmm. Nie wiem co napisać kurde,...........bo to wszystko jest zbyt piękne, zeby było prawdziwe...a ja hmm nooo raczej nie umiem .....nooo tą miększą stronę to nie pokazuje tak? Uch...... Irenka? Mogę już zadzwonić, czy się chwilę jeszcze na mnie gniewasz?:diabloti:
irenaka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Neigh'] Irenka? Mogę już zadzwonić, czy się chwilę jeszcze na mnie gniewasz?:diabloti: Musisz jeszcze przynamniej 48 godzin poczekać. Strasznie mnie tym razem ubodło a cierpliwa chyba jestem :cool3:.
Neigh Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='irenaka']Musisz jeszcze przynamniej 48 godzin poczekać. Strasznie mnie tym razem ubodło a cierpliwa chyba jestem :cool3:. Dooobra jutro zadzwonię i udam ze nie umiem liczyć:evil_lol:
mysza 1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Irenko, na mnie mam nadzieję, się nie gniewasz:loveu: Czy dostałaś mojego maila nt Etny? Dziewczyny z małopolski- help.... Szukam kogoś do przedadopcyjnej w Tarnowie, na mapie dogo jest jedna osoba ale nie mogę się z nią skontaktować. Nie znacie kogoś?
Recommended Posts