gusia0106 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witaj Marta ;) Fajne wieści Czekamy na jeszcze ! ;) Paulina - dawaj foty! :evil_lol:
PaulinaB Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No to póki co tyle zdjec, Marta jakbys nie mogla sama wstawic zdjec to wysylaj mi na maila policek@wp.pl to je wstawie;) Życze dobrej nocy i czekamy na wiesci oczywiscie na bieżąco Pozdrawiam:)
Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 gusia0106 napisał(a):Jaki zadowolony:):) ja mam takie wrzenie że Filipek jest zadowolony z nowego miejsca i domu, teraz pozostaje miec pozytywna nadzieje ze wizyta po adopcyjna bedzie bez zarzutu :) ja sie w pierwszej chwili zakochałam w Filipku i chcialam tylko jego :) jest przekochanym pieskiem :) za jakąś chwile jak pojechały Panie które mi tego pieska przywiozły to pospacerowałam sobie z Filipkiem troszkę to przypuszczam ze w ramach podziękowań polizał mnie kolo uszka ;)
Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='PaulinaB']No to póki co tyle zdjec, Marta jakbys nie mogla sama wstawic zdjec to wysylaj mi na maila policek@wp.pl to je wstawie;) Życze dobrej nocy i czekamy na wiesci oczywiscie na bieżąco Pozdrawiam:) dobrze jak mi sie nie uda dodać to wyślę fotki :) jutro przypuszczam że jakies zrobie :)
PaulinaB Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 PaulinaB napisał(a):I jeszcze rozliczenie 01-15.10.2009 Pobyt w hotelu 15dnix45zł=675zł Nr rachunku 48/09 Może to dziwne, ale z zadowoleniem poprawiam rozliczenie: Pobyt w hotelu Amora i Figla 15dnix30zł=450zł Odejmuje 15zł (jutrzejsza dniówka Filipa) Kwota do zaplaty 435zł Nr rachunku 48/09
gusia0106 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 PaulinaB napisał(a):Może to dziwne, ale z zadowoleniem poprawiam rozliczenie: Pobyt w hotelu Amora i Figla 15dnix30zł=450zł Odejmuje 15zł (jutrzejsza dniówka Filipa) Kwota do zaplaty 435zł Nr rachunku 48/09 :multi::multi::multi: :smilecol:
Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wieści o Filipku :) właśnie byłam u niego w tym korytarzyku w którym śpi, nie zasnął dopóki nie wróciła siostra do domu... siedział na schodach koło drzwi czekając na druga panią :) położył się spać z chwilą, gdy siostra go pogłaskała i przywitała się z nim :)
Ewa Marta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bardzo dziękujemy za relację Marta:multi: Prosimy o jak najwięcej informacji. Jesteśmy bardzo przywiązane do tych psiaków i każda wiadomość jest dla nas na wagę złota! Byłoby super, gdybyście zwłaszcza na początku starali się spędzać z nim jak najwięcej czasu, żeby nie czuł się opuszczony. Może dać mu jakąś maskotkę, żeby miał się czym bawić w nocy... Mocno trzymam kciuki, żebyście się nawzajem zaakceptowali!!!! Filiokowi należy się dużó miłości:loveu: Fotki oczywiście są też bardzo mile widziane!!! Błagam, pamiętajcie o nim w mroźne zimowe wieczory, jakiś kocyk na posłanku by się przydał. Wiem, że marudzę, ale zależy mi na tym, żeby Filopkowi było dobrze:lol:
Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ja rozumiem że Pani też kocha Filipka i zależy Pani żeby miał jak najlepiej ale mogę dać gwarancje że bede o Filipka dbać należycie :) jak mi sie uda to zrobię zdjecie z Filipkiem i jego maskotka :) i tak jak pisałam wcześniej bede informować na bieżąco :)
Ewa Marta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mara22 napisał(a):ja rozumiem że Pani też kocha Filipka i zależy Pani żeby miał jak najlepiej ale mogę dać gwarancje że bede o Filipka dbać należycie :) jak mi sie uda to zrobię zdjecie z Filipkiem i jego maskotka :) i tak jak pisałam wcześniej bede informować na bieżąco :) Mam na imię Ewa, nie Pani:lol: Trzymam Cię za słowo Marta;)
Mara22 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dobrze Ewo :) zrobiłam Filipkowi 2 zdjęcia są troszkę nie wyraźne:( ale zawsze to coś ;)
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A ja wam tak podrzucę Okiego, którego na pewno znacie, ale mało kto do niego zagląda. Oszczędności się skończyły, Biafra już nie wyrabia. Pomoc potrzebna - jak nie stałe deklaracje (na KONIA, nie psa :cool3:) , to choćby wsparcie moralne. W walce - morale ważna rzecz ;-) http://www.dogomania.pl/forum/f1208/oki-stary-slepy-kulawy-kon-potrzebuje-pomocy-143539/
Recommended Posts