irenaka Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='magda222']Nie wiem jak Wy,ale ja się popłakałam... Ze szczęścia.[/quote] Madzia! Ja wiem, że Tobie może nie wypada, ale dzisiaj weszłam na Twój wątek i popłakałam się:-(. Nie możesz kochanie sama walczyć i z brakiem pieniędzy i paraliżem Sary:-( Jeżeli ktoś czyta ten wątek i może wspomóc Madzię i Sarę to gorąco polecam pamięci ten wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-owczarek-niemiecki-juz-bezpieczna-w-hoteliku-szukamy-domu-138428/"][COLOR=#000000]Sara-owczarek niemiecki.Już bezpieczna w hoteliku.Szukamy domu.[/COLOR][/URL] Część ludzi wycofało się ze stałych deklaracji i na dodatek paraliż Sary ( na szczęście chyba ustępuje) spowodował, że chyba Madzia nie ma spokojnych nocy. Ona się nie przyzna a ja to wiem:-(
irenaka Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Neigh']Jeśli KTOKOLWIEK się chociaż uśmiechnie, to przyjadę i osobiście spuszczę łomot. [B]NIE WOLNO SIE CIESZYĆ.[/B] [/quote] Jak przystało, na paniusię w wiadomym wieku:evil_lol:, uprzejmie donoszę, że nie mam zamiaru się zastosować:evil_lol:. Mam ochotę krzyczeć pełną japą, że to prawdziwe szczęście!!!:multi::multi: Tacy ludzie, nie oddają Aguś piesków bo im nasikał na dywan czy pokazał zęby. Będzie dobrze. I tego się trzymam.
Neigh Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='irenaka']Jak przystało, na paniusię w wiadomym wieku:evil_lol:, uprzejmie donoszę, że nie mam zamiaru się zastosować:evil_lol:. Mam ochotę krzyczeć pełną japą, że to prawdziwe szczęście!!!:multi::multi: Tacy ludzie, nie oddają Aguś piesków bo im nasikał na dywan czy pokazał zęby. Będzie dobrze. I tego się trzymam.[/quote] Irena, wiecej Ci nic nie powiem! Ja jestem przesądna. Nie wolno się cieszyć, bo się zapesza. Owszem to sa fajni ludzie, ale moze im się dziecko rozchorować..........tysiac rzeczy się moze zdarzyć.... NIGDY WIECEJ NIE PUSZCZĘ PARY Z UST. Naturalnie jak psice pojadą, robi się wolne miejsce.......jeśli KrysiaM reflektuje dla Burki to voila!
irenaka Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Jak to nic nie powiesz?:placz:;) To komu chcesz powiedzieć jak nie mnie?:evil_lol: Dobra, już się nie cieszę, idę sobie do konta ponarzekać na Ciebie.:obrazic:;)
Soema Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Do konta :-o na pieniądze Irenko chyba.. :eviltong: A jak wygląda sytuacja z ulotkami? Bo one chyba nieaktualne po części...
Neigh Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ulotki pójdą.......i dom ma znaleźć Patos i Filip! Bo ja sobie tak zaplanowalam. A mnie się należy odrobina sukcesu. Miałam okropny czas, to się musi teraz zrównoważyć. Nie wyobrażam sobie, żeby Patos nie spędzał zimy we własnym domu. A dlaczego Filip.....a bo tak :diabloti: mi się podoba!
irenaka Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Ulotki będą puszczone lada moment. Nawet nie próbuję tłumaczyć z jakich powodów nie poszły, bo elaborat bym napisała:evil_lol: A plan Neigh jest świetny, teraz do domu ma iść Patosek i Filipek. I tego się trzymajmy, reszta planów mam nadzieję, też wypali.
irenaka Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Soema']Do konta :-o na pieniądze Irenko chyba.. :eviltong: A jak wygląda sytuacja z ulotkami? Bo one chyba nieaktualne po części...[/quote] Mnie się już na głowę rzuciło.:evil_lol: Fakt jest faktem, że czekam jak na zbawienie na kasę, bo mam lekki nóż na gardle, niby mam pieniądze, ale tylko wirtualne. Siedzę i na koncie i w kącie. Podobno dzisiaj będzie ten szczęśliwy dzień;)
paros Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Neigh']Jeśli KTOKOLWIEK się chociaż uśmiechnie, to przyjadę i osobiście spuszczę łomot. NIE WOLNO SIE CIESZYĆ. .................................................... I tyle. I żadnych uśmiechów......[/quote] ....... :ices_bla:
Krysiam Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Neigh']Irena, wiecej Ci nic nie powiem! Ja jestem przesądna. Nie wolno się cieszyć, bo się zapesza. Owszem to sa fajni ludzie, ale moze im się dziecko rozchorować..........tysiac rzeczy się moze zdarzyć.... NIGDY WIECEJ NIE PUSZCZĘ PARY Z UST. Naturalnie jak psice pojadą, robi się wolne miejsce.......jeśli KrysiaM reflektuje dla Burki to voila![/quote] Jasne :lol: Burka czeka na swoja szansę życiową tak długo. Ja tez miałam ostatnio więcej na głowie niż mogłam unieść - kryzys nie ominął mojej profesji choc myslałam że sie uda. Aby w miare spokojnie wysłac Burą do Patrycji, trzeba zebrac troche kasy :cool3: Wieczorem zasiąde do robienia ogłoszeń (debiut) i ich dystrybucji. Ale czuję sie cudownie bo nareszcie w Kryczkach coś sie ruszyło z adopcjami - a juz myślałam że jakieś fatum wisi nad tymy skrzywdzonymi juz przez los psiakami.
Neigh Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Się nie cieszmy, się na razie nie cieszmy. Ja sie poczuję pewnie jak dziewczyny pojda....Burka sie przeprowadzi. Zostanie nam tu na miejscu Kair i Sonia. No i jeszcze całe Niepołomice. Ale światełko w tunelu jest......i tego sie trzymajmy.
Ewa Marta Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Neigh']No i jeszcze całe Niepołomice. Ale światełko w tunelu jest......i tego sie trzymajmy.[/quote] No całe, ale jakby nie patrzeć troszkę juz uszczknięte:cool3: Przecież do niedawna niepołomicki był też Ares, a teraz wygrzewa się na własnym posłanku we własnym domu;) No i Sońka zmienila miejsce zamieszkania... jeszcze nie na DS, ale coś się jednak ruszyło...
mysza 1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Trochę mnie tu nie było, zdrowie już nie to:evil_lol:, bywa. W każdym razie ja sie nie cieszę tylko łezka mi poleciała jak czytałam opis Neigh, zwłaszcza określenie Ohyd. Piękne:loveu:
irenaka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Myszko:loveu: Ja myślałam, że jesteś na urlopie A Ty się próbujesz chorować? :shake: Cieszę się, że jesteśmy teraz już w komplecie.
mysza 1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jeszcze w łożeczku ale już z kompem:eviltong:
irenaka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Jak Frotka znajdzie chwilkę, to wejdzie na wątek i przedstawi Wam sytuację prawną Krzyczek. Wszystko umorzone. Nie mogłam w to wczoraj uwierzyć, że są ofiary a nie ma winnych:angryy::angryy:.
Neigh Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wiedziałam, ze tak będzie.....Od dawna twierdzę, ze sprawiedliwość człowiek powinien wymierzać sam.........
magda222 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='irenaka']Jak Frotka znajdzie chwilkę, to wejdzie na wątek i przedstawi Wam sytuację prawną Krzyczek. Wszystko umorzone. Nie mogłam w to wczoraj uwierzyć, że są ofiary a nie ma winnych:angryy::angryy:.[/quote] Ręce opadają.Kaci są bezkarni i śmieją nam się w twarz.
mala_czarna Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='irenaka'] Wszystko umorzone. Nie mogłam w to wczoraj uwierzyć, że są ofiary a nie ma winnych:angryy::angryy:.[/quote] A mnie już nic na tym świecie nie jest w stanie zadziwić. Pewnie stwierdzili, że to mała szkodliwość czynu :shake: Swoją drogą, zastanawiam się jak z takim gów*** na sumieniu ci ludzie mogą rano do lustra spojrzeć.
Neigh Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='magda222']Ręce opadają.Kaci są bezkarni i śmieją nam się w twarz.[/quote] Noo i koncertowe idiotki, zabrały 74 psy - nie trzeba było nawet słuchać wycia ....mordowanych, zagładzanych. Nie ma to jak trafić na wrażliwego kretyna. Ale........gdybym miała jeszcze raz podejmować decyzję, to byłaby identyczna..........no może głosowałabym za wyborem innego skarbnika hihihihii So.....pozdrowienia dla Elik - wielbicielki psów, co to miała naszych do końca swoich dni nie zostawić. A co mam wszystkim sarkazmu oszczędzać.
PaulinaB Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nowe fotki ze spacerku naszych psiaków Figiel
Recommended Posts