gusia0106 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='gibon301']rozumiem, że Ares zajął juz swoją nową kanapę i że można się otwarcie i oficjalnie cieszyć?! Nie ma kanapy ale ma własny, specjalnie na jego przybycie przytargany fotel! Do spania ;) Z poduchami ;) I wątróbeczka gotowana czekała. I kaszaneczka :evil_lol: Ares w Łodzi został chyba już na dobre. Trzeba dać mu chwilkę na oswojenie z nowymi osobami i warunkami i będzie cudnie. Z cieszeniem jeszcze czekamy do wieczornego telefonu do Pani Lucynki. O ile wytrzymam do wieczora bo aż mnie ściska :diabloti: Zapraszamy Ciocie do nas - wszystkie informacje na bieżąco :) I zdjęcia :) http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ares-z-krzyczek-uratowany-od-smierci-juz-w-swoim-domku-w-lodzi-142777/index29.html#post12679687
gibon301 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dziękuję za zaproszenie, już odwiedziłam :lol:
Krysiam Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Byłam daleko ale juz wróciłam i nareszczie moge zabrac sie do zaniedbanych spraw :oops:
irenaka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Krysiam napisał(a):Byłam daleko ale juz wróciłam i nareszczie moge zabrac sie do zaniedbanych spraw :oops: Dobrze, że jesteś, bo się martwiłam zniknięciem. List gończy wkrótce bym rozwieszała na drzewach, tylko nie wiem jak wyglądasz ;)( wygłupiam się):evil_lol:
irenaka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Kilka wiadomości od naszej kochanej Sonieczki i jej DT. Sonia zaczyna kombinować;). Dawać jedzonko pod nosek, bo inaczej nie jem:evil_lol:. Zaczyna być małą księżniczką. Ale nie z nami te numery;). Od kilku dni, to Sonia musi się zmobilizować, przezwyciężyć lęk i podejść do jedzonka. I ta metoda działa. Już teraz wie, że musi coś z siebie dać, aby zasłużyć na nagrodę i smakołyk. Ona jest bardzo inteligenta, świetnie potrafi obserwować i praca daje efekty. Po ogrodzie już pięknie biega, choć widać na filmiku, że aparat ją stresuje. Robi niby małe postępy, ale jak to wszystko czytam i oglądam to wygląda na milowe kroki. Jeszcze bardzo daleko do pełnego otwarcia ( być może nigdy się nie doczekamy), ale jest lepiej.
gibon301 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 nie od razu rzym zbudowano...najważniejsze, że Sonia jest w dobrych rękach!
Gosiapk Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Krzyczkowiacy nadal potrzebują wsparcia finansowego i nowych domów
magda222 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gosiapk napisał(a):Krzyczkowiacy nadal potrzebują wsparcia finansowego i nowych domów Odnowię im allegro cegiełkowe. Tylko podajcie mi imiona psiaków,które jeszcze szukają domów. I oczywiście proszę o pozwolenie na zamieszczenie ich zdjęć na aukcji.
gusia0106 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 magda222 napisał(a):Odnowię im allegro cegiełkowe. Tylko podajcie mi imiona psiaków,które jeszcze szukają domów. I oczywiście proszę o pozwolenie na zamieszczenie ich zdjęć na aukcji. Na pewno Amor, Filip, Figiel, Lisia, Beti, Pipi.......
Gosiapk Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 magda222 napisał(a):Odnowię im allegro cegiełkowe. Tylko podajcie mi imiona psiaków,które jeszcze szukają domów. I oczywiście proszę o pozwolenie na zamieszczenie ich zdjęć na aukcji. :multi::multi::multi:
Gosiapk Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Krzyczkowiacy proszą o dom i wsparcie finansowe na utrzymanie w DT i hotelikach
Krysiam Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Napisałam tekst do ulotko dla Burej - nie mam lekkiego pióra, niestety.:oops: Oceńcie, czy moze być Bura z Krzyczek Łagodna, spokojna suka. Jak trafiła do Krzyczeć, nikt nie wie. Tam się oszczeniła , planowaliśmy ją zabrać razem z dziećmi. I chociaż było wszystko ustalone w schronisku, następnego dnia okazało się że suka jest, ale szczeniąt nie ma. Zniknęły. Sunia wciśnięta w najdalszy kąt budy, nie reagowała na nic – na słowa, gesty, jedzenie. Zastała przeniesiona do kojca - przerażony kłębek bólu, strachu i żalu. Tam przesiedziała bez ruchu do następnego dnia. Powoli dochodzi do siebie ale potrzebuje fachowej pomocy, aby stała się miły, otwartym na ludzi psem. Na pracę z Bura potrzebne są środki. Za każdą, nawet najmniejsza kwotę będziemy bardzo wdzięczni. Prosimy o wsparcie dla naszych podopiecznych Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Koniecznie z dopiskiem : Bura Z KRZYCZEK
irenaka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 magda222 napisał(a):Odnowię im allegro cegiełkowe. Tylko podajcie mi imiona psiaków,które jeszcze szukają domów. I oczywiście proszę o pozwolenie na zamieszczenie ich zdjęć na aukcji. Madziu!:loveu: Nie wiem, czy nie za późno się wpisuję:oops:. Na wątku Patoska Asiorek potwierdziła, że Patos, Amor, Figiel i Filip mają zrobione allegro. Sorki, że mnie nie było.
irenaka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Krysiam napisał(a):Napisałam tekst do ulotko dla Burej - nie mam lekkiego pióra, niestety.:oops: Oceńcie, czy moze być ........................... Ja bym jeszcze napisała coś o Jej zachowaniach i charakterze. I prośba. Zamiast " Bura z Krzyczek" proponuję dopisek : "Krzyczki - Bura". W Fundacji będzie łatwiej wychwycić wpłaty.
gusia0106 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zarządzam mobilizację na wątku!!! Potrzebne kciuki, modły i czary aż do odwołania - jest szansa na dom dla Lisi :razz:
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gusia0106 napisał(a):Zarządzam mobilizację na wątku!!! Potrzebne kciuki, modły i czary aż do odwołania - jest szansa na dom dla Lisi :razz: Jak znajdziesz nowy dom to zacznę wierzyć we wróżki :evil_lol: Btw. W ogóle Froci nie odwiedzasz :mad:
gusia0106 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Jak znajdziesz nowy dom to zacznę wierzyć we wróżki :evil_lol: Btw. W ogóle Froci nie odwiedzasz :mad: To nie ja, to Neigh :evil_lol: Odwiedzam ale po cichu, bo nie mam pomysłu na tą akcję wczorajszą akcję
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gusia0106 napisał(a): Odwiedzam ale po cichu, bo nie mam pomysłu na tą akcję wczorajszą akcję Spoko. Idziemy na szkolenie 3 października ;) Tak w ogóle to mam dla Ciebie propozycję. Jak dasz się zaprosić do mnie do domu to popróbuję na Tobie czy szkolenie podziała :cool3::cool3:
gusia0106 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Spoko. Idziemy na szkolenie 3 października ;) Tak w ogóle to mam dla Ciebie propozycję. Jak dasz się zaprosić do mnie do domu to popróbuję na Tobie czy szkolenie podziała :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzam się z przyjemnością :multi:
irenaka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 gusia0106 napisał(a):Zarządzam mobilizację na wątku!!! Potrzebne kciuki, modły i czary aż do odwołania - jest szansa na dom dla Lisi :razz: Rany:crazyeye:!!! To jak ja mam klepać w klawiaturę?:evil_lol: A Neigh dalej bez netu?:shake:
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gusia0106 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzam się z przyjemnością :multi: Dzięks :loveu:
gusia0106 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 irenaka napisał(a):Rany:crazyeye:!!! To jak ja mam klepać w klawiaturę?:evil_lol: A Neigh dalej bez netu?:shake: Szczerze mówiąc - nie wiem. Niby wczoraj naprawili, ale dzisiaj dzwoniła i kazała mi się modlić :evil_lol: w związku z Lisią i pytanie o jej dostępność netową wyleciało mi z głowy.
irenaka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Spoko. Idziemy na szkolenie 3 października ;) Tak w ogóle to mam dla Ciebie propozycję. Jak dasz się zaprosić do mnie do domu to popróbuję na Tobie czy szkolenie podziała :cool3::cool3: A ja?:placz:;)
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 irenaka napisał(a):A ja?:placz:;) No proszę! Ile chętnych na dziabnięcie w nogę :evil_lol: Irenko, jak będziesz w Wawce to wpadaj!:eviltong:
Recommended Posts