iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 PaulinaB napisał(a):Jutro będą nowe zdjęcia psiaków, zdzwonimy sie z dr odnosnie szczepien:) Ooooo, to czekamy na zdjęcia:multi: A Irenka już na urlopie?
Neigh Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 iwlajn napisał(a):Ooooo, to czekamy na zdjęcia:multi: A Irenka już na urlopie? Irenka na weselu. Nakazłam obcasy połamać...
paros Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wróciłam :lol: i mam okno na świat czyli jestem w zasięgu netu. Neigh napisał(a):Irenka na weselu. Nakazłam obcasy połamać... To ma boso wracać? :hmmmm: Ale się dzieje, tyyyyyle mam zaległości :cool3: Ciotki się rozjeżdżają, spotykają że trudno nadążyć ;)
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja na zadku siedzę więc was nie opuszczam na razie :razz:
mysza 1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nie zapomniałam ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia.:cool1:
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 mysza, tu sie robi powoli o wszystkim i o niczym. już nawet był temat o keczuuupie :lol:
iwlajn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 W piątek wesele, wczoraj poprawiny, to dziś może Irenka na Dogo wróci:)
paros Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 iwlajn napisał(a):W piątek wesele, wczoraj poprawiny, to dziś może Irenka na Dogo wróci:) Na południu wesele trwa 3 dni ;)
mysza 1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A&S napisał(a):mysza, tu sie robi powoli o wszystkim i o niczym. już nawet był temat o keczuuupie :lol: O keczupie to bylo u Patosa, wszystko pamiętam:evil_lol:
Neigh Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Co za różnica gdzie, skoro to i tak to samo grono:-) Chodzcie se założymy jeszcze jakiś wątek będzie gdzie pogadać:-)
magda222 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dziewczyny... Cegiełki się nie sprzedają :placz:
PaulinaB Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Figielek nie bardzo mial ochote ostatnio pozowac, kleil sie bardzo do przytulania, wiec sesje odlozylismy na pozniej;) Za to Amor i Filip zachowywali sie jak profesjonalni modele:loveu:
PaulinaB Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Powiem Wam, że przyszli właściciele tych psiaków będą wielkimi szczęściarzami, chłopaki są cudowne, żywe srebro! Filip zdecydowanie prosi o dom z basenem, woda to jego żywioł:D dla niego dzień bez taplania sie i bez porządnej dawki biegania jest dniem straconym, jest bardzo zywiołowy i energiczny, hehe smieje sie ze jak ktos chcialby schudnąć to Filip bardzo chetnie pomoże i pokaże jak należy biegać;) zresztą Amor tak samo uwielbia ruch. Zdecydowanie ich przyszli wlasciciele muszą byc ludzmi aktywnymi i lubiącymi sie ruszac:D A Figielek owszem lubi sobie pobiegac, ale woli sie przytulac, glaskac sie i czuc reke czlowieka na sobie, a wtedy ma swój raj!
Neigh Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No i niech mi ktoś wytłumaczy.......czemu tych psów nikt nie chce? Zdjęcia ekstra. Magda no tak to z aukcjami bywa.......rynek sie widać pomocowy nasycił.
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 oo super.. podmienie w następnym allegro te zdjęcia ;)
Moriaaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Znalazłam najprawdopodobniej "lewą " aukcję charytatywną, kojarzycie może te psy? Kto robił foty? POMÓŻ biednej Buldożce MARY,aukcja charytatywna (707487331) - Aukcje internetowe Allegro
Neigh Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Moriaaa']Znalazłam najprawdopodobniej "lewą " aukcję charytatywną, kojarzycie może te psy? Kto robił foty? POMÓŻ biednej Buldożce MARY,aukcja charytatywna (707487331) - Aukcje internetowe Allegro O ja pierdzielę. Na zdjęciu jest "krzyczkowa" mastiffka angielska - z tego co pamiętam Zuza była pod opieką Ewusek. Akcja jest na bank lewa, a pies to nie buldog.....najwyraźniej się ooba nawet na psach nie zna. Powinno sie to zgłosić na allegro. Zaraz zadzwonię do Ewusek!
Neigh Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zdjęcie robiła Ewusek. Pies był u niej. Czy umiecie zrobić printscreena tej strony??????!!!!!!!
Moriaaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mam zrzuty, mam dane użytkownika (zalicytowałam). Komu przekazać ?
Recommended Posts