Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaulinaB napisał(a):
Jutro będą nowe zdjęcia psiaków, zdzwonimy sie z dr odnosnie szczepien:)

Ooooo, to czekamy na zdjęcia:multi:
A Irenka już na urlopie?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
Ooooo, to czekamy na zdjęcia:multi:
A Irenka już na urlopie?

Irenka na weselu. Nakazłam obcasy połamać...

Posted

Wróciłam :lol: i mam okno na świat czyli jestem w zasięgu netu.

Neigh napisał(a):
Irenka na weselu. Nakazłam obcasy połamać...

To ma boso wracać? :hmmmm:

Ale się dzieje, tyyyyyle mam zaległości :cool3: Ciotki się rozjeżdżają, spotykają że trudno nadążyć ;)

Posted

A&S napisał(a):
mysza, tu sie robi powoli o wszystkim i o niczym. już nawet był temat o keczuuupie :lol:

O keczupie to bylo u Patosa, wszystko pamiętam:evil_lol:

Posted

Figielek nie bardzo mial ochote ostatnio pozowac, kleil sie bardzo do przytulania, wiec sesje odlozylismy na pozniej;) Za to Amor i Filip zachowywali sie jak profesjonalni modele:loveu:

Posted

Powiem Wam, że przyszli właściciele tych psiaków będą wielkimi szczęściarzami, chłopaki są cudowne, żywe srebro!
Filip zdecydowanie prosi o dom z basenem, woda to jego żywioł:D dla niego dzień bez taplania sie i bez porządnej dawki biegania jest dniem straconym, jest bardzo zywiołowy i energiczny, hehe smieje sie ze jak ktos chcialby schudnąć to Filip bardzo chetnie pomoże i pokaże jak należy biegać;) zresztą Amor tak samo uwielbia ruch. Zdecydowanie ich przyszli wlasciciele muszą byc ludzmi aktywnymi i lubiącymi sie ruszac:D
A Figielek owszem lubi sobie pobiegac, ale woli sie przytulac, glaskac sie i czuc reke czlowieka na sobie, a wtedy ma swój raj!

Posted

No i niech mi ktoś wytłumaczy.......czemu tych psów nikt nie chce?

Zdjęcia ekstra.

Magda no tak to z aukcjami bywa.......rynek sie widać pomocowy nasycił.

Posted

[quote name='Moriaaa']Znalazłam najprawdopodobniej "lewą " aukcję charytatywną, kojarzycie może te psy? Kto robił foty?

POMÓŻ biednej Buldożce MARY,aukcja charytatywna (707487331) - Aukcje internetowe Allegro

O ja pierdzielę. Na zdjęciu jest "krzyczkowa" mastiffka angielska - z tego co pamiętam Zuza była pod opieką Ewusek.

Akcja jest na bank lewa, a pies to nie buldog.....najwyraźniej się ooba nawet na psach nie zna. Powinno sie to zgłosić na allegro. Zaraz zadzwonię do Ewusek!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...