Kanzaj Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 TELEFONY W SPRAWIE BRYZY: 0 603 136 578 oraz 0 723 68 45 45 Wczoraj wieczorem Bryza była widziana w okolicy stadniny w Skrzeszewie. Szukamy. Myślę, że może się kierować w stronę miejsc, gdzie są psy i konie, bo ma z tymi zapachami pozytywne skojarzenia z DT. Zawiadamiamy kogo się da w tych okolicach, ale jeśli ktoś zna tam kogoś - też zawiadomcie. Bryza jest dość charakterystycznym psem.
mysza 1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Boże, fatalnie. Napisałam do Asif1 jest z Legionowa i zna ludzi z okolicy.
irenaka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Czy ktoś z Warszawy ma gotowca, czyli strony gdzie mogę dać ogłoszenia o Bryzie? Bardzo proszę wstawcie na wątek albo wyślijcie na mój mail.
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Irenko jeszcze widać nie ale dam znać kiedy tylko dojdzie. a zeby totalnie nie ofowac podniosę watek.
magda222 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A co tu taka cisza?! Jutro późnym wieczorem kończy się allegro cegiełkowe.Zostało 38 cegiełek.Proszę o rozsyłanie do kogo się da. Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (694291928) - Aukcje internetowe Allegro Oczywiście allegro wystawię ponownie.
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 FILIPEK URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (702000830) - Aukcje internetowe Allegro AMOR - URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (702004723) - Aukcje internetowe Allegro FIGIEL URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (702006532) - Aukcje internetowe Allegro
Kanzaj Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 gusia0106 napisał(a):Wiadomo co z Bryzą? Nic... cisza, od wczoraj żadnych wieści...
mysza 1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kanzaj napisał(a):Nic... cisza, od wczoraj żadnych wieści... Fatalnie, jak poleciała w jakis las, Boże:-(
irenaka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Kanzaj napisał(a):Nic... cisza, od wczoraj żadnych wieści... Ogłaszacie ją gdzieś? Ja nie znam stron warszawskich gdzie można dać ogłoszenia. Jak wrócę z Warszawy to mogę porobić ogłoszenia w necie, tylko muszę wiedzieć gdzie. Daj znać, czy potrzebujecie takiej pomocy.
gusia0106 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Na bazarku uzbierało się 146 zł. Prześlę jak wpłyną na moje konto ;)
gusia0106 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Asik81']Jak czuje sie Ares po operacji? Wraca do sil? Tak, zdecydowanie ;) Zapraszam na wątek :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ares-z-krzyczek-uratowany-od-smierci-juz-rok-czeka-na-dom-142777/
irenaka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Asik81 napisał(a):Jak czuje sie Ares po operacji? Wraca do sil? Jest u Gusi:loveu: na DT. Robi chłopak:loveu: postępy.
_ogonek_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Bryza zaginęła?! Nieee no... Irenko podaj kontakt namiary przed odstrzalem zrobię jej ogloszenia....:mdleje:
Ewa Marta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 gusia0106 napisał(a):Pozdrowienia od Kaira :razz: No właśnie:lol: Byłam wczoraj u Kajusia i nie uwierzycie, jak się ten pies zmienił:loveu: Biega radośnie, bawi się z innymi psami, bardzo pilnuje swojej tymczasowej opiekunki, a do tego..... dawał mi sie głaskać, skoczył mi przednimi łapkami na kolana, a nawet dał się pocałować:multi: Wspaniałe, szczęśliwe psisko, które znalazło się wreszcie we właściwym miejscu!!!
gusia0106 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ewa Marta napisał(a):No właśnie:lol: Byłam wczoraj u Kajusia i nie uwierzycie, jak się ten pies zmienił:loveu: Biega radośnie, bawi się z innymi psami, bardzo pilnuje swojej tymczasowej opiekunki, a do tego..... dawał mi sie głaskać, skoczył mi przednimi łapkami na kolana, a nawet dał się pocałować:multi: Wspaniałe, szczęśliwe psisko, które znalazło się wreszcie we właściwym miejscu!!! A myślisz Ewunia, że można go już zacząć ogłaszać?
Ewa Marta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 gusia0106 napisał(a):A myślisz Ewunia, że można go już zacząć ogłaszać? Myślę, że trzeba mu dać jeszcze trochę czasu... Tak naprawdę dopiero od ponad dwóch miesięcy ktoś z nim pracuje:roll: Przypominam, że poprzedni DT uznał go za psa nieadopcyjnego. On się bardzo zmienił, jest coraz śmielszy, ale troche jeszcze trzeba poczekać. Narazie wreszcie zaufał człowiekowi, uwielbia się bawić, fantastycznie aportuje, ale gwałtowny ruch powoduje jego wycofanie. Powolutku dopuszcza do siebie innych ludzi, tego jest uczony w DT, ale tutaj potrzebna jest cierpliwość. On i tak sadzi milowe kroki w tej socjalizacji, ale biorąc pod uwagę jaki był, to jeszcze nie jest stan adopcyjny. To tylko moje zdanie oczywiście, dlatego dobrze by było, żebyś Gusiu kiedyś wpadła go odwiedzić i spojrzala na to okiem specjalisty od oceny psów krzyczkowych. Nie ma w tym zdaniu cienia ironii, w końcu wyadoptowalaś Radara, a teraz masz Aresa. Wiesz dużo więcej niż ja na temat ich zachowń, charakterów, reakcji...
irenaka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 A&S napisał(a):Bryza zaginęła?! Nieee no... Irenko podaj kontakt namiary przed odstrzalem zrobię jej ogloszenia....:mdleje: Wszystko jest na czerwono na pierwszej stronie, tylko ogłoszenia rób na Warszawę. Mam nadzieję, że Bryza się znajdzie.:-(
magda222 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Z dobrych wiadomości: wczoraj zakończyła się kolejna aukcja i wszystkie cegiełki się sprzedały :multi: Chciałabym odnowić ją z nowym tekstem.Czy ktoś ma go może gdzieś zapisany i może mi przesłać?
irenaka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 magda222 napisał(a):Z dobrych wiadomości: wczoraj zakończyła się kolejna aukcja i wszystkie cegiełki się sprzedały :multi: Chciałabym odnowić ją z nowym tekstem.Czy ktoś ma go może gdzieś zapisany i może mi przesłać? Dziękuję Madziu:calus: Poczekaj na nowy tekst, przygotuję wszystko na początek tygodnia. OK?
magda222 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 irenaka napisał(a):Dziękuję Madziu:calus: Poczekaj na nowy tekst, przygotuję wszystko na początek tygodnia. OK? Tak jest,Szefowo ;)
irenaka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Nie mogę się dzisiaj dodzwonić do Myszy1. Mam zabierać Jej psa do Krakowa. Ktoś coś wie?
Recommended Posts