Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TELEFONY W SPRAWIE BRYZY:
0 603 136 578 oraz 0 723 68 45 45

Wczoraj wieczorem Bryza była widziana w okolicy stadniny w Skrzeszewie. Szukamy. Myślę, że może się kierować w stronę miejsc, gdzie są psy i konie, bo ma z tymi zapachami pozytywne skojarzenia z DT. Zawiadamiamy kogo się da w tych okolicach, ale jeśli ktoś zna tam kogoś - też zawiadomcie. Bryza jest dość charakterystycznym psem.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Warszawy ma gotowca, czyli strony gdzie mogę dać ogłoszenia o Bryzie? Bardzo proszę wstawcie na wątek albo wyślijcie na mój mail.

Posted

Kanzaj napisał(a):
Nic... cisza, od wczoraj żadnych wieści...

Ogłaszacie ją gdzieś? Ja nie znam stron warszawskich gdzie można dać ogłoszenia. Jak wrócę z Warszawy to mogę porobić ogłoszenia w necie, tylko muszę wiedzieć gdzie. Daj znać, czy potrzebujecie takiej pomocy.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Pozdrowienia od Kaira :razz:

No właśnie:lol: Byłam wczoraj u Kajusia i nie uwierzycie, jak się ten pies zmienił:loveu: Biega radośnie, bawi się z innymi psami, bardzo pilnuje swojej tymczasowej opiekunki, a do tego..... dawał mi sie głaskać, skoczył mi przednimi łapkami na kolana, a nawet dał się pocałować:multi: Wspaniałe, szczęśliwe psisko, które znalazło się wreszcie we właściwym miejscu!!!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No właśnie:lol: Byłam wczoraj u Kajusia i nie uwierzycie, jak się ten pies zmienił:loveu: Biega radośnie, bawi się z innymi psami, bardzo pilnuje swojej tymczasowej opiekunki, a do tego..... dawał mi sie głaskać, skoczył mi przednimi łapkami na kolana, a nawet dał się pocałować:multi: Wspaniałe, szczęśliwe psisko, które znalazło się wreszcie we właściwym miejscu!!!

A myślisz Ewunia, że można go już zacząć ogłaszać?

Posted

gusia0106 napisał(a):
A myślisz Ewunia, że można go już zacząć ogłaszać?

Myślę, że trzeba mu dać jeszcze trochę czasu... Tak naprawdę dopiero od ponad dwóch miesięcy ktoś z nim pracuje:roll: Przypominam, że poprzedni DT uznał go za psa nieadopcyjnego. On się bardzo zmienił, jest coraz śmielszy, ale troche jeszcze trzeba poczekać. Narazie wreszcie zaufał człowiekowi, uwielbia się bawić, fantastycznie aportuje, ale gwałtowny ruch powoduje jego wycofanie. Powolutku dopuszcza do siebie innych ludzi, tego jest uczony w DT, ale tutaj potrzebna jest cierpliwość. On i tak sadzi milowe kroki w tej socjalizacji, ale biorąc pod uwagę jaki był, to jeszcze nie jest stan adopcyjny.
To tylko moje zdanie oczywiście, dlatego dobrze by było, żebyś Gusiu kiedyś wpadła go odwiedzić i spojrzala na to okiem specjalisty od oceny psów krzyczkowych. Nie ma w tym zdaniu cienia ironii, w końcu wyadoptowalaś Radara, a teraz masz Aresa. Wiesz dużo więcej niż ja na temat ich zachowń, charakterów, reakcji...

Posted

A&S napisał(a):
Bryza zaginęła?! Nieee no... Irenko podaj kontakt namiary przed odstrzalem zrobię jej ogloszenia....:mdleje:

Wszystko jest na czerwono na pierwszej stronie, tylko ogłoszenia rób na Warszawę. Mam nadzieję, że Bryza się znajdzie.:-(

Posted

Z dobrych wiadomości:
wczoraj zakończyła się kolejna aukcja i wszystkie cegiełki się sprzedały :multi:
Chciałabym odnowić ją z nowym tekstem.Czy ktoś ma go może gdzieś zapisany i może mi przesłać?

Posted

magda222 napisał(a):
Z dobrych wiadomości:
wczoraj zakończyła się kolejna aukcja i wszystkie cegiełki się sprzedały :multi:
Chciałabym odnowić ją z nowym tekstem.Czy ktoś ma go może gdzieś zapisany i może mi przesłać?

Dziękuję Madziu:calus:
Poczekaj na nowy tekst, przygotuję wszystko na początek tygodnia.
OK?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...