Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kochany:loveu:
Irenko, Ty przyjeżdzasz z Sonią? W sobotę? Bo może będę miała prośbę, żebyście mi w drodze powrotnej psiaka do Krakowa zawieźli:oops:, o ile dom bedzie ok.

Myszko:loveu: Z pewnością pojadę, muszę zabrać jednak tym razem Marcysia.
Nie wiem jeszcze jakim samochodem jeździ ta koleżanka z którą będę jechać. Jeżeli jest bagażnik oddzielony od siedzeń to myślę, że będzie OK.
Muszę brać też po uwagę to, że ta dziewczyna też zabiera swojego psa.
Ale skoro teraz z Warszawy jechałam jak sardynka, to za tydzień sobie też poradzę. Dogram wszystko na początku tygodnia i jeżeli chcesz to spróbuję psiaka zabrać.
A gdzie mam ten dom sprawdzić;), bo chyba nikt się nie zgłosił?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję, jesli się nie zmieści, ja go zawiozę i wpadnę do Niepołomic;) tylko zależy mi na czasie a wyjeżdzam w czwartek slużbowo, potem nie wiem kiedy, możliwe, że weekend znowu.
Dom by do Ciebie przyjechał na spotkanie, bo Pani z Nowego Targu. Wysłałam Ci maila. Wielkie dzięki:loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Się uspokójcie oboje - Irenko i Romi w sensie;)

To ja Wam dziękuję! I zapraszam na sobotę (obiad też będzie ;) )

Zapomniałam podziękować za obiadek:oops:.
A pychotka była:eviltong:, taki jak lubię:lol:
Ale Romek w tym tygodniu nie jedzie, jadę tylko z koleżanką.

Posted

irenaka napisał(a):
Zapomniałam podziękować za obiadek:oops:.
A pychotka była:eviltong:, taki jak lubię:lol:

Też zapraszam :evil_lol:

Nie zapomniałaś:evil_lol: dziękowałaś i to nie raz :lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Romku! Jeżeli możesz, to użyj magicznego słowa na forum publicznym:mad:.
Nie muszę Ci pisać co o tym myślę.

Pani Irenko, nic się nie dzieje :loveu:
Mamy z Romkiem podobne poczucie humoru :evil_lol:
ABSOLUTNIE nie poczułam sie tym urażona :loveu:

Posted

irenaka napisał(a):

Największe zaskoczenie wczorajszego dnia?
Neigh jest blondynką:crazyeye:!!

No jest.......i to naturalną. Także wiecie - jestem całkowicie usprawiedliwiona:evil_lol:. Wolno mi różne rzeczy;-)

A co do trawy......wiesz Irenka.......to taki język kodów...nie wszystkie osoby na tym wątku wiedzą, czemu daaawno daaawno temu takie to było dla nas ważne:-).

Posted

irenaka napisał(a):

Podsumowując: nie nadaję się do tej roboty:oops:, nerwy mi puszczają jak tną mi psa i żeby nawet mi Pan Doktor zaaplikował coś extra do żyły, to ja i tak podgryzę mu tętnicę gdyby było coś nie tak:evil_lol:.

reasumując powyższe zdanie Irenki:loveu:, jeżeli jest na dogo jakiś vet i sprawa sie rozniesie :cool3:, to żaden lekarz nie podejmie się zrobić czegokolwiek przy psach Irenki z obawy o własne życie:evil_lol: ( no chyba tylko wampir:diabloti:)

Posted

marysia55 napisał(a):
reasumując powyższe zdanie Irenki:loveu:, jeżeli jest na dogo jakiś vet i sprawa sie rozniesie :cool3:, to żaden lekarz nie podejmie się zrobić czegokolwiek przy psach Irenki z obawy o własne życie:evil_lol: ( no chyba tylko wampir:diabloti:)

Dokładnie............Marysia, mało tego w Wawce też jesteśmy spalone.....

Wyobraź sobie, co tam się dziać musiało, skoro wieczorem człowiek prywatnie dzwoni i pyta czy opiekun psa doszedł do siebie........:evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

Zapewniam Cię, że Pan Doktor zajmujący się psami w Niepołomicach jest bezpieczny:evil_lol:. Nie zamierza nic ciąć.
Dr Bisennik mnie zaskoczył i dlatego była taka moja reakcja:evil_lol:.

Posted

irenaka napisał(a):
Zapewniam Cię, że Pan Doktor zajmujący się psami w Niepołomicach jest bezpieczny:evil_lol:. Nie zamierza nic ciąć.

Bo młody on i przystojny. Dodatkowo sympatyczny. HIhihi mnie zaskoczył, tą ukrywaną wódką i chęcią odcinania żonie ( też wetce była obok) czlonków różnych. Zachęcony powodzeniem adopcyjnym kota, ktoremy łapę uciełyśmy, a ktorego sam konsultował:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Dokładnie............Marysia, mało tego w Wawce też jesteśmy spalone.....
Wyobraź sobie, co tam się dziać musiało, skoro wieczorem człowiek prywatnie dzwoni i pyta czy opiekun psa doszedł do siebie........:evil_lol:

czyli opiekun był w gorszym stanie jak pacjent :evil_lol::evil_lol:
irenaka napisał(a):

i w tym tkwi jego szczęście:evil_lol: nawet pewnie nie wie jaki farciarz z niego:p:p:p

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dziekuję, jesli się nie zmieści, ja go zawiozę i wpadnę do Niepołomic;) tylko zależy mi na czasie a wyjeżdzam w czwartek slużbowo, potem nie wiem kiedy, możliwe, że weekend znowu.
Dom by do Ciebie przyjechał na spotkanie, bo Pani z Nowego Targu. Wysłałam Ci maila. Wielkie dzięki:loveu:

Mysza, mamy w Nowym Targu Dogomaniaczkę :multi: czy potrzebny do niej kontakt?

Posted

Neigh napisał(a):
Proszę......jakie to proste:-) Szkoda, ze ja za facetami ( jako za gatunkiem ) od dłuższego czasu nie przepadam.

Ale hihih w piątek mi się oświadczano, w niedzielę mi miłość wyznają....się mi powodzi:-) hihih.

To wiadomo, kogo wysyłać do załatwiania trudnych spraw :eviltong:

Neigh napisał(a):
Tak sobie myślę Iwonka, ze dawno nikt Ci łomotu solidnego nie spuścił:mad:

A poza tym zobaczcie jak Wy słodko na moim tle wyglądacie. Dooobra kurrde idę sprawdzić czego zapomniałam i kończę ładować toboły.

Neigh szalonych wakacji i udanego wypoczynku :loveu:

Posted

paros napisał(a):
Mysza, mamy w Nowym Targu Dogomaniaczkę :multi: czy potrzebny do niej kontakt?

Jolu:loveu: Mam nadzieję, że masz telefon do tej dziewczyny z Nowego Targu, żeby podać Iwonce?
Gdyby dziewczyna mogła dom sprawdzić to będę spać spokojnie a do piątku mało czasu. W sobotę postaram się zabrać psa.

Posted

irenaka napisał(a):
Jolu:loveu: Mam nadzieję, że masz telefon do tej dziewczyny z Nowego Targu, żeby podać Iwonce?
Gdyby dziewczyna mogła dom sprawdzić to będę spać spokojnie a do piątku mało czasu. W sobotę postaram się zabrać psa.

To JagnaP, mam do niej nr telefonu i maila :lol:
Dzwoniłam do Iwonki ale nie odbiera :shake:

irenaka napisał(a):
Dziewczyny:loveu: Kto jeszcze może porozsyłać link z cegiełkami Krzyczek?
Mamy tylko cztery dni a cegiełek 111:shake:.

Zaraz będę zajęta ale po południu moge rozsyłać, gdzie rozsyłac?

Posted

paros napisał(a):
To JagnaP, mam do niej nr telefonu i maila :lol:
Dzwoniłam do Iwonki ale nie odbiera :shake:

Jolu:loveu: To może sama zadzwoń do tej dziewczyny i zapytaj, czy może do piątku zrobić wizytę przedadopcyjną?

Posted

irenaka napisał(a):

Romi miał jechac jako pasażer, ale...nie jedzie :placz:
Za dużo psów będzie w autku jadacym w sobotę i wujek się już nie zmieści :placz:

Posted

irenaka napisał(a):
Jolu:loveu: To może sama zadzwoń do tej dziewczyny i zapytaj, czy może do piątku zrobić wizytę przedadopcyjną?

Rozmawiałam z JagnaP i chętnie sprawdzi :multi:

Romi napisał(a):
Za dużo psów będzie w autku jadacym w sobotę i wujek się już nie zmieści :loveu:

Biedny wujek :-(

Posted

irenaka napisał(a):
Dziewczyny:loveu: Kto jeszcze może porozsyłać link z cegiełkami Krzyczek?
Mamy tylko cztery dni a cegiełek 111:shake:.

Ja rozsyłam cały czas do literki "S" i do znajomych spoza dogo,ale chyba okres urlopowy odgonił ludzi od komputerów,bo mały odzew jest.
Na NK też jest aukcja wyświetlona w moim profilu.

Posted

Neigh napisał(a):

A co do trawy......wiesz Irenka.......to taki język kodów...nie wszystkie osoby na tym wątku wiedzą, czemu daaawno daaawno temu takie to było dla nas ważne:-).

Kurde znowu jakieś tajemnice :cool1:

Posted

magda222 napisał(a):
Kurde znowu jakieś tajemnice :cool1:

Madzia:loveu: Żadna tajemnica, to było wszystko na starych wątkach Krzyczek. Zbyt długi elaborat bym napisała, aby to wyjaśniać, ale w nowym okresie rozliczeniowym zadzwonię i Ci wyjaśnię ze szczegółami:evil_lol:.

Posted

Romi napisał(a):
Za dużo psów będzie w autku jadacym w sobotę i wujek się już nie zmieści :loveu:

Czasami to mi ręce opadają.
Po pierwsze sam w sobotę twierdziłeś, że nie jedziesz, żebym jechała z koleżanką.
Po drugie, nie jadę do samej Warszawy i nie będę jechać do Gusi abyś mógł się ze Sławkiem piwa napić. Jadę z Sonią i tylko to się liczy a nie spotkanie towarzyskie.
Po trzecie. Nawet gdybym jechała do samej Warszawy, to nie ma mowy o odwiedzinach u Gusi ( pomimo zaproszenia) , bo nie będę robić Aresowi niespodzianek i narażać go na stres i zbędną nadzieję, że jestem i wraca ze mną.
Po czwarte. Samochód jest duży i z całą pewnością się zmieścisz, nawet jeżeli jadą dwa dodatkowe, małe psy.
Tylko pytanie, czy zależy Ci na piwie, czy pomocy dla mnie?
Ja mam jasne priorytety- psy Romku. Jeżeli z tego powodu się obrażasz, to jest mi przykro, ale tak jak w sobotę liczył się tylko Ares , tak teraz będzie się liczyć tylko Sonia.

Posted

Jestem jeszcze wszystkim na wątku winna rozliczenie za wyjazd i operację Aresa w Warszawie.
Sama operacja Aresa kosztowała 631,00.
Koszt benzyny 194,00
Kupiłam też Aresowi witaminy na stawy + Vita Vet+ Frontline +szelki i obrożę. Całkowity koszt 182,40
Razem 1007,40
W sprawie utrzymania Aresa na DT umowa jest z Gusią jasna.
W każdym monecie pokrywam koszty na DT z konta Fundacji , ale Gusia nie chce zabierać pieniędzy ze wspólnego konta, tylko robić ewentualnie bazarki.
Pomogę oczywiście w tych bazarkach, ale gdyby była taka potrzeba Gusia i Ares nadal mogą liczyć na wspólną kasę, bo to nie pies Gusi tylko nasz.
Gdyby były jakieś pytania, to bardzo proszę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...